2013. május 17., péntek

Butter London Lovely Jubbly

Sziasztok!



            Ma, megint egy olyan lakkot hoztam, amit már rég nézegettem, de a márkából még nem vásárolta, szóval ez az első darabom a Butter London márkából.


A legnagyobb visszatartóerő az ára volt, valamint látatlanban ilyen drága lakkot nem szívesen veszek, pontosabban  nem is mertem,   mikor vásárlási szándékkal keresgéltem színmintákat egy olyan darab sem volt ami lenyűgözött volna és tántoríthatatlanul csábított volna vásárlásra.
Amikor  egy bécsi Müllerben megpillantottam a Butter London állványát, már változott a helyzet, ellenállásom erősen megingott, magabiztosan lépkedtem felé és gyönyörű gondolatok cikáztak a fejembe, mégpedig az, hogy most bepótlom a lemaradást, vásárolok 2-3 darabot.  A kigondolt szín viszont annyira elfogyott, hogy sajnos a teszter darabot sem láthattam, ez a tavaszi kollekcióból a (hű, már le sem merem írni ezt a színt) a barack volt :D
az állvány túloldalát elfelejtettem lefotózni, de ott  kevés lakk volt
 A színek szépek, de vagy van hasonlóm vagy nem tetszett a szín, pinkekért, amik nagyon szépek nem igazán rajongok és rengeteg olcsó változata kapható, erős korral színekből gyönyörű  Essie és Opi lakkjaim vannak itthon,  szürkés és földszínek jelenleg nem az én színvilágom, az  arany színű se tetszett, szebb a Zoya Ziv,  sötétkékek  nem tudtak felvillanyozni, szóval nagyon el voltam kenődve,  hogy még 1 darabot sem tudok választani mikor szemtől-szemben állok a sok körömlakkal.
Már készültem hátat fordítani amikor valami megcsillant,  odanéztem, megláttam és tudtam, ez kell nekem! Szinte már romantikus :D
A Lovely Jubbly, a 2012 őszi kollekcióban jelent meg.











Leírhatatlanul gyönyörű szín számonra, a glitterek  csillogása is nagyon magas, egyedi. Percekig vártam a száradás után , hogy mikor fog tompulni ez a magas fény, csillogás,de még másnap is megmaradt.  Az állaga, annak ellenére, hogy nagyon sok apró glittert tartalmaz közepes, jól kenhető.
Az ecset kicsi és kecses, könnyen használható. A szaga nem tetszik, erős, acetonra emlékeztető. Nagyon szép és jó lenne de van egy óriási hibája!
Eddig 3x használtam, használtam direkt a körmökre, alapozólakkra és alapozólakk-fedőlakk kombinációban és sajnos 2. nap estére nagyon megkopott, a tartóssága siralmasan rossz!
Tudom a glittereseknek ez a gyengéje, de az 1-1,5 nap akkor is nagyon kevés egy több mint 5000 Ft.-os lakktól.
 A szín, az erős hiba ellenére kárpótol, napsütésben erős lila, árnyékban világosabbnak tűnik.


Hasonmás:
Kép forrása:Tumblr
Nem jelentem ki, hogy többet nem fogok ebből a márkából vásárolni, de csak nagyon egyedi színekért érdemes mélyen zsebbe nyúlni.  A hasonmás sem olcsó kategória, de még mindig  a felébe kerül. Ár/érték viszonyításban nagyon magas az ára, a nevet fizettetik meg keményen, a 3 Free összetételt már lekörözi az Essence, az 5 Free összetételével (egy  blogom láttam ezt az infót), így ez nem indokolja a magas árat.


Nem kérdezek, tényleg már nagyon uncsi a bejön vagy nem szöveg.


15 megjegyzés:

  1. Érdekes, nálam éppen hogy tartósak szoktak lenni a glitteres lakkok, az OK, hogy a zseléhez jobban ragaszkodnak, de a fényük sem szokott megkopni. Ezek szerint jobb a China Glaze ebben? Kár a Butter Londonért, mert amúgy gyönyörű <3

    VálaszTörlés
  2. ez annyira szép. mondjuk az én körmeimen minden csak egy napig tart. :/

    VálaszTörlés
  3. hát így nem éri meg, pedig nagyon szép :/

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, de én ennyit szerintem soha az életben nem fogok egy körömlakkért kiadni :-)

    VálaszTörlés

  5. Nem bánom, hogy megvettem, mert tényleg nagyon tetszik a színe, csillogása, sőt jelenleg nem fontos szempont a tartóssága sem, 2 naponta festem át, de van akiknek fontos a tartósság is, ezért írtam le.
    Szerintem a SH lakk ugyanaz, érdemesebb azt beszerezni akinek bejön a szín.

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép lakk lenne, ha nem pattogna le ilyen hamar :P
    nekem régebben nagyon megtetszett az all hail mcqueen nevű lakkjuk, még most sincs senkinek hozzá hasonlója (elsősorban drogériára gondolok).

    VálaszTörlés
  7. De jól mutat a körmeiden, csak a tartóssága.... kár...

    VálaszTörlés
  8. Amikor megláttam a Butter London lakkok árát itt egy Douglasban, erősen hanyatt estem, viszont ettől függetlenül csillogó szemmel néztem az állványt. Viszont úgy döntöttem, előtte alaposan körülnézek a netes swatchoknak, ha ilyesmivel fogom meglepni magam a jövőben.
    Ettől függetlenül ez is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  9. jujjjj*.* erről nekem a fagyis cukordara jut eszembe, de annyira szép:$

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  10. A Sally Hansennel már szemeztem, szerintem mindkettő szép. :)
    (ja és ha nem haragszol, többször írtad már, hogy korral szín... az korall. :D)

    VálaszTörlés

  11. @HyperBunny: köszi, javítom, mostanában a betűket sorrendjét cserélem fel nagyon gyakran :D
    A SH-t nem láttam, de a kép alapján ugyanaz a lakk van benne.

    VálaszTörlés