2013. május 28., kedd

Aussie - Aussome Volume sampon és balzsam

Nemrég került  a hazai DM polcaira az ausztráliai Aussie márka hajápolási termékei.
Eddig nem hallottam róla, így rákerestem Krémmánián.

A kínálat széles, száraz hajra, festett hajra, volumennövelő, hidratáló és sorolhatnám a típusokat tovább.
Én a volumennövelő sampont és hajbalzsamot választottam.
Nagyon jól cseng  a termékeken az ausztrál komló tartalom, ki kellett próbálnom.

Nézzük a flakonon található információkat.

Aussome Volume sampon:




Aussome Volume hajbalzsam:




Vásárlás óta 3x használtam, első alakalommal, hidratált, sima lett a hajam  a dúsítóhatása szinte észrevehetetlen volt, gondoltam kap még egy esélyt.
A második alakalom után ugyanolyan kis semmilyen lett a hajam, azzal a különbséggel, hogy 2. nap elteltével annyira zsíros lett, hogy amikor anyám meglátott felkiáltott: " Erzsi mi lett a hajaddal?!"
A balzsam vastag, így nagyon kis mennyiséget, kb. egy 100 Forintos méretű mennyiséget használtam, szóval nem attól lett annyira zsíros, hogy túladagoltam a balzsamot.
A sampon és balzsam egyenként 1500 Ft. körüli áron kapható, aki hasonló jellegű hajápolási terméket keres, ezt a vonalát a márkának nem ajánlom!
A többi termékből kapható mini kiszerelés, 60 ml/ 690 Ft körül, de ebből nem volt, most már tudom is miért, rémálomban nem akarom látni ezeket a termékeket.
A Mega elnevezésű vonalát sokan dicsérik (itt olvashattok véleményeket), de  ezek után megmondom őszintén,  az egész márka nem igazán érdekel,, az utóbbi években használt legrosszabb hajápolási termékek számomra az Aussie Volume sampon és balzsam.

Próbáltál már a márka termékeiből valamit, ha igen melyiket és milyennek találod?


Ui.: Olyan lányt keresek, akik Olaszországban él, egy kis segítség kellene, ha van ilyen olvasóm legyen szíves írjon kommentet, míg nem moderálom nem lesz látható, aki ilyen témában jelentkezik nem teszem ki a címét a blogra, nem fog a kommentje megjelenni a blogon.

7 megjegyzés:

  1. múlt héten voltam a fodrászomnál, aki leszidott, hogy milyen sampont használok? azt mondta, válasszak egy jó minőségű festett hajra való sampont meg balzsamot, és az összes többi kenceficét felejtsem el, mert elvékonyítják a hajvégemet, a hajtövemet pedig zsírossá teszik. eddig yves rocher ragyogást fokozó sampont használtam, de a fodrászom szerint az túlápolja a hajat, így felejtsem el.

    VálaszTörlés
  2. Nem hallottam még erről a samponról, de ezek után biztos nem is fogom keresni ;)

    VálaszTörlés
  3. Nem próbáltam még, de ezek után biztos, hogy nem is fogom! :O

    VálaszTörlés
  4. Ilyen tapasztalatok után inkább én is elkerülöm ezt a sampont, nagyon kevés az olyan, ami nem zsírosítja túlzottan a hajamat.

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Én a hosszú hajra való változatot vettem meg. Első alkalommal nagyon szép lett a hajam, tovább is bírta mosás nélkül. Fényes volt és illatos (szerintem gyümölcsös rágó illata van). Második alkalommal 3 napig bírta, más samponnal is kb. ennyit bír, de már nagyon olajos lett a hajam, ma megmosom megint. Első alkalommal más balzsamot kentem a hajamra, mint legutóbb (de egyik se Aussie márka) majd a következő hajmosásnál meglátom, hogy a balzsammal van-e gond. A 3 perces hajregeneráló kondícionálót is megvettem, de még nem kentem a hajamra, majd ha elfogynak a jelenlegi termékeim (ebből csak kis kiszerelést vettem). A samponból megvettem a 300ml-s nagyot, ezért remélem beválik, akciósan 1500Ft nem kevés érte. Itt minitermék, csak a 3 perces kondícionáló, a hidratáló sampon és balzsam van, a többiből nincs. A hidratáló családról jókat olvastam+erről a 3 perces termékről is. Az Angolok szeretik ezt a márkát, ott kapható is volt idáig is, csak itt nem.

    VálaszTörlés

  6. Lehet, ha sikerül kihevernem a volumennövelő családot, majd kipróbálom a Mega elnevezésű változatot, ezt egy olvasóm ajánlotta Fb-on, hogy dúsítás szempontjából a Mega jobb, valamint rémlik, h ebből a családból volt kis kiszerelésbe is.
    Nem kapkodom el az újabb próbálkozást, háta találkozom hazai blogon a Mega változatról készült bejegyzéssel :)

    VálaszTörlés
  7. Ajjaj, nekem is megvan két termék tőlük, ha kirül a jelenlegi samponom, ők következnek. Remélem, megtaláljuk az összhangot egymással, sajnálom, hogy Neked nem jött be, és meglepő, mert mindenhol jókat olvastam a márkáról. Ennyi pénzért pedig már tényleg lehetne is jó...

    VálaszTörlés