2013. április 6., szombat

Zoya nude körömlakkok


Sziasztok!


     A Nude árnyalatú körömlakkokat a blogírás után pár hónappal fedeztem fel,  elképzelni sem tudtam, hogy ilyen színt  ki és miért használ, az meg valószínűtlennek tűnt, hogy én fogok nude  körömlakkot használni.
 DE, folyamatos változunk,  amikor megunom a sok élénk, erős színt, nagyon jó egy semleges árnyalatú körömlakk használata.

 A Zoya nude árnyalataiból idővel sikerült kiválogatnom  a legszebbeket, nincs kedvenc, vagyis az Avery-t használtam eddig a legtöbbször, inkább hangulat kérdeése, hogy melyiket használjam.
Mindegyik nagyon szép fényes, gyorsan szárad, kivéve a Godiva-t.


161 - Godiva,  162 - Jacqueline, 163 - Cho, 164 - Avery, 165 - Pandora

Végül, a teljes nude-tejeskávé színű körömlakk kollekcióm:


Használsz hasonló színeket ?

18 megjegyzés:

  1. az üvegben úgy tűnik, mintha alig lenne különbség közöttük, felkenve pedig mégis mindegyik mennyire más. az ember alig tud dönteni :)

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűek ezek a nude lakkok, főleg a 161-es és 165-ös! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszenek. Csodás színük van :)

    VálaszTörlés
  4. Régen én is úgy voltam vele, mint Te, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen színt miért vesz valaki :) de ma már nekem is tetszenek, és van is pár nude lakkom :)

    VálaszTörlés
  5. Ezek valóban gyönyörűek. Nekem egy essence nude lakkom van, ritkán veszem elő, mert nem vagyok megelégedve sem a fedésével, sem a tartósságával, szóval lehet be kellene szereznem egy ilyet, nagyon ígéretesnek látszik és alapvetően tetszenek ezek a színek. Nem kell reggel azon gondolkoznom melyik rucim illik hozzájuk, szinte bármelyikkel harmonizálnak. :)

    VálaszTörlés
  6. Még távol állnak tőlem a nude lakkok, olyan mint az ujjam meghosszabbítása és egyúttal a körmeim eltávolítása...bár van egy nude-os, halvány narancs Essence lakkom...ki tudja, be fog-e szippantani? :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. A 161 és a 165 a kedvencem (szóval a legkevésbé nude árnyalatok :-)
    Általában én is úgy vagyok, mint Te: inkább színesebb manikűrt készítek, csak ha besokallok egy kicsit, akkor nyúlok a nude színekhez

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó kis lakkok, nekem is egyre jobban tetszenek a nude szinek :)

    VálaszTörlés
  9. elfogadnám... így együtt, mindet :)

    VálaszTörlés
  10. jajj most ezek jöhetnének.
    én sem szerettem a nude árnyalatú lakkokat EDDIG. :D mindig is a feltűnőbb színeket szerettem. most keresem a számomra tökéletes nude lakkot, de sajnos még sehol sem találtam. :/

    VálaszTörlés
  11. úgy érzem, hogy a nude lakkok nem az én lakkjaim, nem paszolnak hozzám. másokon tetszik, de magamon nem :(
    ezek a színek is olyan gyönyörűek, de félnék megvenni őket, mert ha nem tetszik, akkor hhiába vettem.. :(

    VálaszTörlés


  12. Régebben, Reni véleményével szóról-szóra megegyező véleményem volt a nude színű körömlakkokról, de ma azt mondom legalább egy nude kell! :)

    VálaszTörlés
  13. Egy ideig én is ódzkodtam a nude lakkoktól. Aztán megláttam egy gyönyörű színt, ismerős körmén. Világosabb árnyalat, krémes hatású, beleszerettem. Azóta megkedveltem mindent, ami nude :D

    VálaszTörlés
  14. Mindegyik nagyon tetszik.Én a nude jellegű színeket vmi fekete vagy fehér matricával dobom fel szívesen, hogy ne legyen "ujjhosszabbítás" jellegű:)

    VálaszTörlés
  15. Talán a Cho tetszik legjobban, bár mind szép :]

    VálaszTörlés
  16. Van 1 db nude lakkom... 1 év alatt kb 2x használtam.Üvegben nagyon tetszenek ezek a színek, de felkenve nem az én világom, sokkal élinkebb színekért vagyok oda.

    VálaszTörlés
  17. Igen, szeretem is őket, innen is mindegyik nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés