2013. április 16., kedd

EZ+AZ Magazinok


Sziasztok!


       Ma semmi kedvem nem volt sminkcucchoz és körömlakkhoz nyúlni, a Glamour napokról lemaradtam mert elutaztunk, de az igazság az, hogy nem is nagyon akartam vásárolgatni, így semmi újdonságról nem tudok beszámolni.


Délután kicsit kifeküdtem olvasni, jó volt nézegetni a szép színes képeket is, van ahol a termék tetszett, van ahol a háttér, vagy egyszerűen a szín, ezért ma egy pár képet hoztam az olasz kiadású áprilisi Elle magazinból (550 oldalas) és a májusi Joy magazinból.

A májusi Joy magazin,  Joy-vásárlási láz 05.10-12.
A Douglas kupon csak parfümökre és a parfümök testápolóira ad 20% kedvezményt, az Estée Lauder is csak valami kis rúzs és szemhéjpúder mintát ad 10.000 Ft feletti vásárlásnál, a  Marionnaud, Lancome, Müller üzletekben viszont  mindenre vonatkozik a 20%-os kedvezmény.

Szerintem a Glamour napi kedvezmények  jobbak voltak, vagyis az üzletlistában szereplő márkákat, üzleteket és kedvezményeket tekintve (pl most az Adidas 20% helyett, azt hiszem egy ugrálókötelet ad ajándékba 15.000 Ft-os vásárlás felett :D)

5 megjegyzés:

 1. 550 oldal, na az már valami! :)

  VálaszTörlés
 2. Én még mindig az 550-es számon kattogok, pedig végigolvastam a bejegyzésedet...550 oldal, basszus, na ez a kemény!
  Hozzám is megérkezett ma a Joy, jó kis lapozgatásnak nézek elébe :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés


 3. @Ági: köszi, majd szavadon foglak egyszer, az, hogy tudok olaszul túlzás, de megértem, kb mint a google fordító program :D

  Igen, 550 oldal és marha nehéz is, ennek a magazinnak minden értelemben súlya van :)

  VálaszTörlés
 4. húúú, az elle karkötős oldaláról BÁRMIT, BÁRMIKOR elfogadnék:)

  VálaszTörlés
 5. Húúhaa 550 oldal AZ IGEN!!!!
  A májusi JOY is jó lehet :)

  VálaszTörlés