2013. április 4., csütörtök

Márciusi kedvencek



Sziasztok!

Bizony-bizony, egy újabb hónapon vagyunk túl, de a tavasz nem akarja tudomásul venni, hogy már áprilisban járunk, nem siet, pedig már nagyon várjuk.

Nagyon rákattantam a Nars sminkcuccokra, elővettem a régebbieket és az újakkal is nagyon elégedett vagyok.
Azt hiszem a MAC termékek is kezdenek a kedvencek közé tartozni, bármennyire is nem akarom beismerni. Ez a tiltakozás abból adódik, hogy mindenki, vagy nagyon sokan rajonganak érte, igaz az alapozókat és a szemfestékeket  még mindig nem kedvelem ebből a márkából.  A MAC szemceruza szuper, de annyira puha-krémes,  hogy ez már nehézkessé teszi a használatát, emiatt a hűtőbe száműztem, ott tárolom, ha férjem észreveszi, nekem annyi, tényleg azt fogja hinni, hogy nem vagyok komplett... a baj az, hogy lehet, igaza lenne.
A MUFE szempillaspirál nagyon jó, készítettem sminkes képeket de ezzel még kímélek benneteket, az a plusz 10 kg, ami az elmúlt 1,5 évben rám mászott alaposan elbánt velem, a képek szörnyűek lettek de ennek ellenére valamelyik nap felteszem, ez van:(
 Időhiány miatt csak este tudtam képeket készíteni,  de a címkefelhőben mindenről van bejegyzés, a márkára kattintva könnyen visszakereshető.

A körömlakkokról se feledkezzünk meg, amint van egy kis szabadidőm, azt arra fordítom, hogy a körömlakkjaimat rendezgetem, volt, hogy színekre bontva, volt, hogy márkákra szedve tároltam, most vegyesen....agyrém úgy elrendezni, hogy átlátható legyen, csak a falra szerelhető rendszer lenne jó.
Szerintem múlthónapban nem használtam egy körömlakkot sem 2X, így most nem választottam ki kedvencet.
Íme, a jelenlegi körömlakk tárolási rendszerem:





A márciusi kedvencek között volt olyan sminkcuccod amit már egy ideje nem használtál és most újra használatba vettél ?

3 megjegyzés:

  1. Mennyi körömlakk!!!!:)))
    Nekem a Naked paletta most a hónap régi-új kedvence.:)

    VálaszTörlés
  2. irigylésre méltó a Nars és a körömlakk kollekciód:D

    VálaszTörlés
  3. Szép kollekció :D A hűtős dolog nagyon jó :)

    VálaszTörlés