2013. április 24., szerda

Krémdezodor, a legjobb!


Sziasztok!


   Ma a levendulás  krémdezodorról szeretnék beszámolni, 
többen érdeklődtetek a hatásáról.
 Az izzadás természetes folyamat, a szervezet egyik természetes  méregtelenítő működése.
Faramuci bejegyzés lesz, mert akinek nincs ezzel gondja, most fintoroghat,
hogy miről írok, viszont akinek problémái vannak a kellemetlen 
izzadás miatt, azoknak egy nagyon jó terméket ajánlok.
Arról nem is beszélve, hogy ez a napi szépségápolás alapköve!
         Addig nincs is baj míg ezt a folyamatot nem kíséri erős, gusztustalan szag. Az egyik legkellemetlenebb, legtaszítóbb helyzet  amikor  a közelünkben lévő személy izzadságszaga körülleng. Sok esetben a tisztálkodás hiánya miatt, de nem feltétlenül az ápolatlanság áll a háttérben.
Én is sokat szenvedtem/szenvedek  ezzel a problémával, megfigyeltem magamon, hogy a stresszes időszakok és a hormonháztartás valamint a méregtelenítés, mozgás hiánya is befolyásolja milyen mértékű és intenzitású nálam. A legnagyobb gondot a kellemetlen szag okozta, volt olyan időszakom, bármit is használtam zuhanyzás után 1-2 órával nem mertem senki közelébe menni, papír zsebkendőt tettem a hónaljamba  pulcsi alá, nem ragozom, tudjátok miről beszélek.
A leghatásosabb az infraszaunázás volt, heti 2-3 alkalom után megszüntette a kellemetlen izzadságszagot a szervezet  méregtelenítés által. Viszont a szaunázáshoz idő is kell, hiába van itthon infraszaunám, most nagyon mozgalmas időszakot élek, estére örülök ha lezuhanyzok és  vízszintes testhelyzetbe kerülök.
     Sok dezodort kipróbáltam, talán ezt írnom sem kellett volna, a drogériás termékeket, patikában kapható dezodorokat, a natúr dezodorokat, a parfüm dezodorokat, ezek közül talán a Bourjois nagy kiszerelésű olcsó sprayes változata volt a leghatásosabb.

 A levendula- teafa olajos krémdezodorba véletlenül futottam bele, egy bio termékeket árusító vásáron, az eladó nagyon dicsérte, persze ezt szkeptikusan fogadtam, de mivel olcsó (590 Ft.) volt, megvettem "soha nem lehet tudni" alapon.


 NEM TÚLZOK, EZ EGY CSODASZER! A reggeli zuhanyzás után nagyon kis mennyiséget használok és estig nincsen gondom, az izzadást is mérsékli de a szagsemlegesítő hatása hihetetlen és egyedi. Nagyon keveset használok belőle, erős levendula illata van, de érezhető a teafaolaj is, viszont hamar elillan az illatuk, aminek örülök mert egyik sem a kedvencem.
Sajnos nem találtam  a beszerzéséhez webshopot, valószínűleg ez a gyártó weboldala, de a termék nincs feltüntetve, viszont van Budapesten 2 üzletük (Mamut, Duna Pláza) és több forgalmazójuk.


Eddig használat során melyik  a legjobb dezodorod szagsemlegesítő hatás tekintetében ?




19 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, én még nem találtam meg a tutit, Bioderma nem rossz, most Biola márkájú van, mindenki dicsérte, de nekem nem vált be. Hallgatok Rád, a Nadlert is itt találtam :)
    Apropó, tegnap felraktam a Nadler szemránckrémet a szemem alá, mint egy pakolást, fent volt vagy 2 órát, amikor letöröltem, dobtam egy hátast, olyan volt mintha kivasaltam volna :)

    VálaszTörlés

  2. @Kedves Glória: köszi a tippet, épp krém keresőben vagyok, megnézem a szemkrémet :)


    Nekem bevált ez a dezodor, remélem sikerül megtalálni a beszerzési forrást :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az a bajom h bár szag nélkül, de erősen izzadok. Tök ciki a foltos felső. Alumíniumos deókkal kibírható de az meg káros.

    VálaszTörlés
  4. A legnagyobb bajom a nyárral a dezodorálás... Épp tegnap vettem meg a negyvenkilencedik drogériás vackot, ami semmit sem ér az izzadás ellen. Viszont legalább szagot is hagy, ami az eddigi dezodoromnál mondjuk nem volt. Ez is kuka... Ez a krémdezodor felkeltette az érdeklődésemet. Kár, hogy nincs webshop a vidékieknek :( Nekem váltogatva a Nivea Angel Star és a Baba Aloe Vera golyós dezodorai használnak néha. De inkább a stressztől függ, hogy mennyire.

    VálaszTörlés
  5. hmm,ez tényleg jól hangzik! :)

    VálaszTörlés
  6. Ajánlom mindenkinek a meska.hu oldalt, ott rengeteg saját készítésű krémdezodort lehet venni, úgy működik, mint a vatera.
    Pl. itt van egy olyan "bolt", hogy Borzaszappan, most rendeltem tőlük krémdezodort, és nagyon bevált, érdemes rendelni mindenképpen.

    VálaszTörlés
  7. Sajnos Győrben pont nem kapható! :(

    Dorka! Köszi az ötletet! És azok Neked beváltak?

    VálaszTörlés
  8. Hálásan köszönöm ezt a bejegyzést, az utóbbi 3 hónapban a stressz ilyen formájú megnyilvánulása nálam is jelentkezett és már szinte az étrend-váltáson (vega) gondolkodtam, mert még a Bioderma is feladta a szolgálatot!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Hallottam már az Olivia termékeiről-jókat, na épp itt az ideje, hogy lerobbanjak hozzájuk a mammutba :-D

    VálaszTörlés
  10. Szia Zsuzsi,

    sajnos a 2 kedvencemtől már nem lehet ilyet venni, de ha esetleg nézed a meskás oldalukat, akkor lehet kerül majd fel:
    edenkozmetikumok és mívesszappan
    Nekem az ő krémdezodorjaik nagyon beváltak. Sajnos mivel jelenleg nem kaphatóak náluk, így új préda után néztem. Próbáltam Nadlertől is, de az pl. nekem nem működött. Viszont ez a Borzaszappanos nagyon jó! Szerintem érdemes vele próbát tenni, pont azért is, mert egy "komolyabb" dezodor, mint amilyen Vichy vagy a Bioderma, 2-3000 Ft, ez meg kijön postaköltséggel együtt egy ezresből :)

    VálaszTörlés
  11. Akkor nekem mákom van, alig izzadós fajta révén. Persze nyilvánvaló, hogy hőségriadó esetén rólam is folyik a víz, de amúgy...
    Ez az infraszaunában elég gáz volt (egyszer próbáltam csak ki), ugyanis kb a vége felé kezdtem kicsit izzadni.Mások meg csatakosan jöttek ki:D

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jól hangzik, bár nekem is inkább szagtalan de eléggé tudok izzadni nyáron. Ami engem zavar, hogy sok dezodort valahogy képtelen vagyok lemosni a bőrömről, pedig használtam már aluminium-menteset és teljesen bio-t is, a Farfalla márkától, bár nekem sajnos nem jött be. De egy ilyet biztosan kipróbálok, köszi a tippet!

    VálaszTörlés
  13. Köszi, hogy írtál róla! :-)
    Nekem is a Meska jutott eszembe, hogy ott kellene utána nézni, de először inkább körbejárom Vp bioboltjait, hátha találok valami ilyesmit. Remélem lesz más illatban is, mert nálam a levendula valamiért nagyon nem bejövős...

    VálaszTörlés

  14. @Ayesha: az infraszaunánál nálam is ez van, ha kihagyok 4-5 hetet, az első 2-3 alkalommal alig izzadok ki és csak az utolsó percekben, viszont 3.-4. alkalomtól már a 15. perctől kezd szakadni a víz belőlem :D
    Heti 1-2 alkalommal lenne ideális infraszaunázni, vagyis én így érzem.

    @Pancsi: a levendula illat kb. 1 percig érződik, pontosabban míg felkenem, ha ugyanilyent találsz nyugodtan vedd meg, ne ijedj meg az erős illatól, pillanatok alatt elillan :)

    A Meskás oldal szerintem jó, a bioboltok választékában is bizonyára van hasonló, nézzétek meg a fotón ennek az összetevőit és hasonló összetételű krémdezodort keresetek.

    VálaszTörlés
  15. Én már egy pár éve a Clinique illatmentes golyós deoját használom, nem találtam nála jobbat.
    75 ml-es és nagyon sokáig elég. Drogériás deokat már régóta nem próbálgatok,mert csak pénzkidobás mindegyik. Igaz,hogy az ára magasabb, mint az átlag, de a kiszerelése is nagyobb jóval.

    VálaszTörlés
  16. Szia Erzsi,

    Hol kapható 590-ért a termék? Mert nekem a Mamut-ban 790-ért sikrült hozzájutnom.

    VálaszTörlés