2011. október 12., szerda

Chanel szájfény


Sziasztok!

Neil Armstrong híres idézetével kezdeném kicsit átírva :
" Kis lépés ez az emberiségnek de nagy lépés nekem "

Tegnap már láthattátok az első "lépésemet"aminek a címe az is lehetett volna "Átmeneti szakítás a  rózsaszín sminkcuccokkal"Mint megrögzött, csőlátású , rózsaszín fanatikus nagy lépésre szántam el magam , még pedig egy új szín használatára, a színárnyalat nevét ne kérdezzétek, ezt én szeretném tőletek megkérdezni , talán tégla vagy  hússzín ?És az ősszetevők:
A szájfényről tömören : az egyik legjobb, a kedvencem mióta megjelent a Chanel kínálatában.
A szájkontúr ceruzák már más kategória, róluk nem tudom kijelenteni, hogy mindegyik remekelt. Akadt köztük olyan is  (főleg világosabb szín) ami szinte egyből eltűnt a szájkontúromról.
De ez a mostani nagyon tartós, a lényeg, hogy a szájkörnyékén a bőr ne legyen zsíros, krémes mert akkor csúszik-mászik mint bármelyik más kollégája, viszont a száraz bőrbe szinte belevésődik.
Valamint  szeretem, ha épp csak egy árnyalattal sötétebb a rúzsnál vagy szájfénynél , a következő  képen a fotó miatt kicsit az ajak köré mentem a ceruzával, hogy látszódjon a színe és sikerült élethűen eltalálnom a színt  is a fotózással aminek nagyon örülök.Első kérdés mi a színárnyalat neve ? :D
Van még valaki akinek ez a szín tetszik?11 megjegyzés:

 1. Gyönyörű szín, és szerintem sokkal jobban áll, mint a rózsaszín :)

  VálaszTörlés
 2. Húha, gyönyőrű :) Én is nagy rózsaszín fan vagyok, de néha próbálgatok ezt azt, mert csak akkor lel az ember ilyen kis kincsekre, mint ez :)

  VálaszTörlés
 3. Lányok !

  Nagyon örülök, hogy tetszik nektek is, még a pénztárnál is vaciláltam jó lesz-e a szín, nem -e kellene kicserélnem de utána jött a most vagy soha gondolat és nem bántam meg.
  Nem ez a legújabb szín , de szeretem.
  Joy- napok alkalmával( 11.11-től-13-ig van -20%-os Douglas,Marioonnaud, Müller kupon) tervbe vettem valami hasonló színt rúzsból és egy erősebb arcpírt mint amit most használok.

  VálaszTörlés
 4. jaj de szép árnyalat,nagyon jól áll :)

  VálaszTörlés
 5. öhm, szerintem véletlen elírtad az idézetet, én úgy tudom, hogy pont fordítva van, hogy nagy lépés az emberiségnek, kis lépés nekem ^^... Csak gondoltam szólok :) ...
  Egyébként tényleg szép színe van :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű árnyalat, én korallt is látok benne. :)

  VálaszTörlés
 7. Blithe !

  Nem elírtam ,hanem szándékosan átírtam :D , de köszi ,hogy szóltál :)

  Nem, korall nincs benne, ámbár nem tudom,a fénytől is függ, most már összezavartál a színét illetően :DDD

  VálaszTörlés
 8. Kíváncsi lennék egy egész arcos képre is, nekem nagyon tetszik az ajkas fotón, jól állhat, valószínű a rózsaszíneknél is jobban! ;)

  VálaszTörlés
 9. Dyna !

  Lesz egész arcos kép is , de a megfázás miatt tropára ment az egész fejem, beesett szemek, megduzzadt, hámlóbőrű orr, kiszáradt száj, feldagadt arc.... szóval egy ideig várnod kell :D

  VálaszTörlés
 10. Jobbulást Erzsi, kivárjuk! ;)

  VálaszTörlés