2011. július 12., kedd

Bobbi Brown termékeiből

Amiket bemutatok nem újdonság,egyszer vásároltam a Bobbi Brown-tól és mivel elégé magas az áruk  ha vásárolni szeretnék inkább maradok a Chanel-nél  vagy mostanában újra "kóstolgatom" a Diort.
Arról nem is beszélve ,hogy külföldön sokkal olcsóbb és ez bosszantó (ugyan ez vonatkozik a Mac-re is ! mind a 2 márka az Esteé Lauderhez tartozik) miért fizessünk mi többet? Külföldön is beleszámítják a haszonkulcsot az árba lehet kisebb az ÁFA kulcs a szállítás nem lehet vészes nagy tételben rendszeresen.
Példa erre a Shimmer Bricks Compact  itthoni ár kb.11.700 Ft.- ha jól emlékszem de 11 ezer felett van webshop kb.7.400 Ft.-. Nos ha valaki tudja és elmagyarázná az itthoni árrés számításukat írjon.Kitomboltam magam most már jöhetnek  a termékek.
Rúzs: Metalic Lip Color -Ruffle 8 színárnyalat ,nagyon jól pigmentált elfedi a számon lévő anyajegyet teljesen egy rétegben is,szép a fénye nincs íze és illata amit én nagyon szeretek,hidratáló hatása (legyen a skálám 1-től -10-ig )  8-as.
Szemhéjfesték: Király! Krémes állagának köszönhetően kisujjal egy mozdulattal felviszem (általában ez a sminkelési tudomásom csúcsa a kisujjal felvitt szemhéjfesték :(  ) és nagyon tartós ezt eddig is tudtam de most a fotózásnál használtam a Too Faced Shadow Insurance alapozót és fotózás után meleg vízzel szerettem volna lemosni de az istenért sem jött le csak szemfesték lemosóval tűnt el.
Shimmer Bricks Compact :Arcra soha nem használtam arra szerintem túl fényes,kipróbáltam egyszer és úgy néztem ki mint a télre eltett almák amit zsírral kennek be  ez nem vicc ahogy a tükörbenéztem ez jutott eszembe.De szemöldökcsont alá kiváló főleg a világosabb színek és nem csak nyáron szép egész évben hordható,gyönyörűen kiemeli a szemet ez kedvencem.A képen a felső rész simán az alsó alapozóval van,ehhez viszont kell az alapozó, hogy tartós legyen.
Verdikt. Mind a három termék jó minőségű ,szeretem és használom is őket az, hogy több terméket nem vásároltam a kokurenciának tulajdonítható valamint az eladóknak, a Mamutba a B.Brown standos eladó szuper kedves ,segítőkész pirosító felől érdeklődtem egyből ajánlt színt felvitte az arcomra,alapozóból mintát adott kis tégelybe kérésemre szóval mindent elkövetett ,hogy segítségemre legyen ( kár ,hogy nem tudom a hölgy nevét minden téren ilyen eladókkal kellene találkoznunk!) Bezzeg a Westendben dolgozó kolléganője mindenben az ellentéte pedig a mai világban még fontosabb a vásárlók megszerzése.Jó most ha tetszik valami  megveszem az eladó személyétől függetlenül  de az már nem mindegy az üzletnek ,hogy 1 darabot vagy 3-at veszek ?!

1 megjegyzés:

  1. Én is sokszor csak nézem, hogy nálunk mennyire magas áron vannak kint a termékek. Ha tehetem, akkor webshopból vásárolok. Clarins alapozót pl féláron vettem az eperneten. Jó, hogy nincs akkora választék, mint pl a Douglasban, de eredeti terméket kapok megfizethető áron. Huh.... most Chanel alapozóra fenem a fogam, de sajna az a fajta még nincs a strawberrynet-en.

    VálaszTörlés