2011. július 8., péntek

Bare Escentuals - bareMinerals

Egy újabb ásványi poralapozót szeretnék ajánlani pontosabban egy mini teszt csomagot ami  6 darabból áll és nem kerül sokba.Nem új termék de nyáron főnyereménynek számít a poralapú alapozó.a bőr lélegzik ,az izzadságot is mérsékli.Ami nehézséget okoz az a megfelelő szín kiválasztása de a márka honlapján szinte élethű a színminta (monitortól és a laptopoknál még a képernyő szögének állásától is függ a vissza adott szín!) és rengeteg videó van a termékek használatához..

A csomag tartalma 

  • Original SPF15 Foundation 0,75 g,
  • Matte SPF 15 Foundation 0,75 g
  • Tinted Mineral Veil 0,75 g
  • Multi-Tasking SPF 20 Concealer 0,57 g és 2 db mini ecset
Igen nagyon picik de 6-7 alkalomra elegendő mindegyik a fedése átlagos és az én zsíros extra érzékeny bőröm is szereti míg használtam nem okozott pattanást,de olvastam olyan véleményeket is akinek nem bírta az arca. Az ára 12,75 vagy 15 Font a szállítás ingyenes csak sok 15-24 nap míg ide ér :(( itt jegyezném meg míg fizetős volt a postázás 6,5 Font addig 3-4 nap volt a szállítási idő).


 A színek ,az utolsó már nem az eredeti arcpirosítót készítettem belőle Mac pigmenttel és micsoda sikerélmény volt szép lett a szín :) Ja és a cigi  a méret szemléltetésére van a képen hirtelen más nem jutott eszembe-tudom nem a legjobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése