2015. december 31., csütörtök

Emily de Molly - Crystal Crown és Stockpile

Sziasztok!

     Két gyönyörű színt szeretnék ma bemutatni. Annyira tetszenek, hogy szinte csak ezeket használnám ha nem lenne túl sok új színem...

Fehér holografikus körömlakkot szerettem volna vásárolni, mivel ilyet nem találtam egészen világos szürkét kerestem, így került a kosaramba a Crystal Crown.
Az ezüst körömlakkok nem a kedvenceim, ez egyértelmű azok számára akik rendszeresen olvassák a blogom, de a Stockpile... hát ez valami tünemény! A világos ezüst holo alap és az ezüst glitterek elbűvölő, káprázatos párost alkotnak.
A képek sajnos meg sem közelítik a valóságot, munka miatt lehetetlen, hogy természetes fényben fényképezek mostanában.


A Crystal Crown szín hasonlít a már meglévő Clors by Llarowe - Fairy Dust színhez, az utóbbi picit jobban tetszik mivel erősebb holo, viszont a  Crystal Crown világosabb, közelebb áll a fehér színhez.


Jelenleg ezek a kedvenc színeim. :)

Ezzel a bejegyzéssel zárom is a 2015-ös évet a blogon. Mivel nem sok időm volt a blogra semmilyen összefoglalóval nem készültem, inkább az új évet egy jó kis nyereményjátékkal indítom.

Boldog Új Évet Kívánok!

9 megjegyzés:

  1. Jajj, ezek mennyire felségesek! Gyönyörűség a szemnek!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek!! Nem is tudnék választani a 3 közül melyik a legszebb!! Boldog Új Évet kívánok!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is lehet választani, én a három közül a Stockpile-t választanám. :)

      Törlés
  3. Nagyon szépek! A Colors by Llarowe Chasing a Unicorn nem érdekelne mint fehér holo? Elvileg tényleg fehér, bár a két lépéses felvitel miatt lehet szöszmötölős a dolog...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A CbL Chasing a Unicorn nagyon szép, a két lépéses felvitel sem riasztó, van annyira szép, hogy megérje ezt a kis macerát.
      Mikor e-mailben értesültem róla még több mint 1 hónapot kellet volna rá várni,talán január közepétől lesz kapható, emiatt nem rendeltem meg elővételbe.
      Kár volt kihagyni, gyönyörű. :)

      Törlés
  4. Nagyon szépek! Szerencsére megvan a Fairy Dust ami nekem az idei év egyik legszebbje, így elégedett vagyok azzal :) a chasing a Unicornt pedig én is nagyon várom, remélem lesz a Naillandnél is :)

    VálaszTörlés
  5. Beautiful! I'm your new GFC follower # 1688 if you want to come on my blog ^ - ^

    www.beautywithterri.blogspot.it

    VálaszTörlés
  6. A képek sajnos meg sem közelítik a valóságot, munka miatt lehetetlen, hogy természetes fényben fényképezek mostanában.
    stitching unit , ladies tailor , custom tailor , tailor near me , tailor shop , Online Tailor Shop , tailoring company

    VálaszTörlés