2015. december 19., szombat

Decemberi körömlakk zsákmány - 1. rész

Sziasztok!    A mai bejegyzésben pár újoncot szeretnék megmutatni amit az utóbbi időben vásároltam.
Emily de Molly körömlakkot ezelőtt 100 évvel vásároltam első alkalommal, nézegettem én a márka új kollekcióit de valahogy soha nem jutottam el a vásárlásig. Black Friday alkalmával a Color4 Nails webshopban 25%-os kedvezménnyel lehetett vásárolni, na ennyi kellett nekem, tudtam, hogy eljött az idő amikor beszerzek pár darabot.
Nehéz vásárlás volt, nem tudtam milyen színt is szeretnék, végül maradtam a világos színeknél, valamint pár körömnyomda mintalemezt vásároltam.

Emily De Molly Crystal Crown
Emily De Molly Poser
Emily De Molly Record Keeper
Emily De Molly Stockpile


Ezeken kívül egy körömerősítőt, a Rejuvacote 2 és egy Feme Fatale körömlakkot dobtam a kosaramba.


Femme Fatale Grandfather of the Desert
 A Harlow and Co webshopból egy Cirque Colors és két Picture Polish körömlakkot rendeltem, volt pár vásárlás után kapott levásárolható pontom, így ilyen kevés lakkot is megérte rendelni.Halcyon

Nos ennyi volt a karácsony előtti portyázás azon része ami már megérkezett. A színek mind nagyon tetszenek, talán a PP- Bordeaux az amibe picit csalódtam, sötétebbnek gondoltam, nincs annyira sötét árnyalat mint ahogyan az üvegeben látszik és felkenve már nem annyira látványos.


5 megjegyzés:

 1. A PP-k nagyon tetszenek :) Mikor vásároljon az ember lánya, ha nem ilyenkor :)

  VálaszTörlés
 2. Szépséges lakkocskák! A lemezek is csodásak! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lakkokat vettél. :)

  VálaszTörlés
 4. Really interesting post...thx for sharing! xx

  VálaszTörlés
 5. Nehéz vásárlás volt, nem tudtam milyen színt is szeretnék, végül maradtam a világos színeknél, valamint pár körömnyomda mintalemezt vásároltam.
  shawls for dresses , shawls for women , shawls for sale , black shawl , white shawl , shawl , silver shawl , gold shawl , navy shawl , woolen shawl

  VálaszTörlés