2015. augusztus 23., vasárnap

MAC - Star Magnolia Cremesheen Lipstick

Sziasztok!
          Ma egy nagyon szép rózsaszín rúzzsal jelentkezem, méghozzá egy MAC rúzzsal!
Akik régóta olvasnak tudják, hogy a márka rúzsait nem igazán szeretem és ennek nyomos oka van.

       Egy jó minőségű kozmetikai márkának nincs olyan bőséges színválasztéka mint amivel a  MAC büszkélkedhet, de a régebbi rúzsai iszonyatosan szárítottak. Professzionális márka, a tartóssága elsődleges szempont, de engem akkor is nagyon zavar ha egy rúzs szárítja az ajkaim.
Azt, hogy előtte vagy utána használjak ajakápolót  nem tartom megoldásnak, ha előtte használok nem annyira tartós, ha után akkor szintén hamar lekopik, így kerültem a MAC rúzsokat, mindig más márkából vásároltam.
A Star Magnolia színe nagyon tetszett, kipróbáltam az üzletbe és mikor láttam, hogy viselhető szín, nem gondolva a szárító hatására megvettem.
 A  MAC - Star Magnolia rúzs csodálatos, nemcsak a színe , a minősége is káprázatos, nagyon tartós, HIDRATÁLÓ hatásai remek, használata után pihe-puha ajkak maradnak, a fedése erős egy rétegben is.
 Készítettem egy képet, egy smink nélküli képet, ahol csak a rúzst kentem fel, a kép vakuval készült, nappali fényben nem ennyire  rikító rózsaszín. A képen kicsit riadt vagyok, elszoktam attól, hogy magamat fotózzam, plusz feltegyem a blogra. :D
A rúzs ára 6100 Ft., nem a legolcsóbb, de azt gondolom ennyit megér, olyan színre leltem amint naponta használok.


8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a szín!!!! :O

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép szín. De nekem inkább azt mondd meg, az melyik Glam Polish a képen? :D

    VálaszTörlés
  3. Csodás színe van ennek a rúzsnak. Nagyon kedvelem az ilyen árnyalatokat. Mivel nem használok ajakápolón kívül semmit, így a MAC rúzsok sem hoznak lázba..egyelőre. Bár bevallom elgondolkodtam azon, hogy veszek egy nekem való árnyalatot..

    VálaszTörlés
  4. Tényleg sok jót olvasni a MAC rúzsokról, de nekem eléggé fogynak a szájravalók, mert reggel-délben-este kenem magam, szóval nem tudom, kellene-e drágább a Catrice lip balmnál. A rózsaszín nem az én színem, inkább a pirosas-bogyós színeket szeretem, de neked jól áll, sőt a lilásabb színek is jól állnak neked szerintem.

    VálaszTörlés
  5. Szép ez a szín és jól is áll neked! Nekem nincs sok mac rúzsom, de amik vannak azok között is elég vegyes a minőség, van ami baromi jól hidratál, de van ami csúnya száraz foltokban megül és nem győzöm hidratálni, de ha egyszer olyan szép a színe :)

    VálaszTörlés
  6. Milyen jol all ez a szin, kiemeli a szemeidet. :) Viszont az aran megakadt a szemem.. Ismet emeltek?! Lassan mar tenyleg inkabb megveszem a Bobbi Brown ruzsokat, mint a MAC-et, eg es fold a ketto, es ezek szerint csak egy ezres a kulonbseg.. :(

    VálaszTörlés
  7. Szép ez a szín és tényleg jól is áll neked :)

    VálaszTörlés