2015. augusztus 30., vasárnap

Napi köröm

Sziasztok!
          Egy egyszerű  körömnyomdás bejegyzést hoztam ma.
Nem igazán van időm körömnyomdázgatni, pedig már nagyon szeretnék nyomdázással készült matricákat készíteni, használni, de ez egy kicsit időigényesebb a nyomdázásnál is, de remélem haarosan kipróbálom.
Az utóbbi időben rózsaszín, barack és sötétkék színeket használtam.
A Picture Polish - Midnite Meteor egy csodálatos szín (itt mutattam be), nem igazán felkapott szín, pedig meseszép a körmökön. Az Enchanted Polish  - Flashing Lightshoz (itt) nagyon hasonlít (a 2 hónappal előbb jelent meg a Flashing Lights) a F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream körömlakk  (itt), ez is megvan, de szívesebben használom az EP lakkot, fedőlakknak, egy rétegben szebben oszlik el.
Az ÜberChic Beauty 4-02-es, azaz, a 4-es szettből a 02-es lemezen található mintátkból választottam.
A lemezek minősége kitűnő, akarva sem lehetne elrontani a nyomdázást, bár tudjátok én sokmindenre képes vagyok ha bakizásról van szó, de ezzel a lemezzel simán megy. :D
A napokban jelent meg  az 5. szett, mindhárom lemezen nagyon jó minták vannak, de ezzel még várok, mert most az új őszi körömlakkokra vadászok, például a Glam Polish két kollekcióval jelentkezik szeptember elején,  ez 15 új szín, amiből számomra minimum 4 nélkülözhetetlen, plusz a CbL, ILNP és hosszasan sorolhatnám, hogy hány márka próbál elcsábítani....
Erre a lakkozásra a család férfitagjai is felfigyeltek, jöttek a megjegyzések, hogy mire hasonlít férfiszemmel nézve:  pókháló vízen,  csillagtérkép és a kisebbik fiamnak, aki napsütésben nézte, a  TV adásszünet jeléhez hasonlónak vélte. A lényeg, hogy tetszett nekik a virágminta. :)

Milyen színeket használtok mostanában?

7 megjegyzés: