2015. május 1., péntek

O.P.I - Suzi Shops and Island Hops

Sziasztok!

    Rég nem jártam az O.P.I  körömlakkok hazai forgalmazójának üzletébe, pár hete viszont utamba esett és benéztem....
    Mióta megjelentek a Golden Rose Wow! mini körömlakkok megfogadtam, hogy krémes színekből nem veszek drágább árfekvésű körömlakkot, mivel a GR színválasztéka ezekből óriási és az árak nevetségesen alacsonyak, plusz mostanában nem igazán használok krémes színeket.
Aki járt már a Hungária körúton lévő OPI üzletbe azt tudja, hogy üres kézzel lehetetlen kijönni a boltból, a kollekciók, a színek együttes látványa -jó értelembe- sokkoló és vásárlásra csábító.

Két új kollekció közül mazsoláztam, az első a Hawaii, a tavaszi kollekció volt. A másik új kollekció pedig a Brights 2015, az egyik  nyári kollekció. A körömlakkok ára olcsóbb  lett,  2200 Ft.-ba kerülnek.
Manapság teljesen rákattantam a rózsaszín színekre, március óta kb.  6 új rózsaszín körömlakkot vettem és most is a rózsaszínt választottam.
A Suzi Shops & Island Hops gyönyörű krémes, világos rózsaszín, annyira tökéletes képviselője ennek az árnyalatnak, hogy körömre,  gyűjteménybe kívánkozó darab. Nem tudtam otthagyni, pedig van hasonlóm.

színhű kép
 Az OPI körömlakk közül régebben, pár darabnál  voltak  problémám, főleg a krémes típusúakkal, foltosodtak, nehezen száradtak, hamar kezdtek kopni. Ennél a lakknál egyik hiba  sem tapasztalható,  tökéletes a minősége.
Két rétegben használtam, nagyon hamar száradt meg szép fényesre.
Összehasonlításhoz OPI márkából választottam két színt:


Elsőnek nyomdázva használtam, sikerült annyira összekenem a lakkozást, hogy még én is csak lestem a képek feltöltése után, hogy ennyire béna nem lehetek, de ez van.
A Lesly Plates  mintalemezei közül elsőnek a mini lemezek közül 119-es számut vettem meg az alább használt mintáért.

Lehet a fekete túl erős, jobb lett volna pink színnel nyomdázni, legközelebb majd más színnel fogok rá nyomdázni.

Természetesen nem csak rózsaszín körömlakkokat vettem az elmúlt hónapba, sok "finomság" került a tulajdonomba, amit lassan-lassan bemutatok, de jelenleg nem tudok időt szorítani a blogra, minimális az erre fordítható időm, amit nagyon sajnálok.

Jelenleg milyen színű és finisű körömlakkokat használsz a legszívesebben?

10 megjegyzés:

  1. Ezt a neve miatt meg kell vennem, ha már a másik Suzi-s OPI-t kihagytam! :) Nagyon szép színe van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó választás, a minősége is nagyon jó nemcsak a neve és a színe :)

      Törlés
  2. Szép szín, kár, hogy nekem ezek a pasztell színek nagyon nem állnak jól. Én is nézegettem a kollekciót, de én a Just lanai-ing around és a Go with the lava flow-t szeretném, de még gondolkodom rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz színek, tudom milyen nehéz dönteni főleg ha van más márkából is körömlakk ami tetszik. :)

      Törlés
  3. Tetszik ez az OPI és a manikűr is, de a montázson lévő CG jobban bejön :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A CG lakkot még csak egy ujjon próbáltam, hát nem tudom, egy rétegben annyira átlátszó volt, hogy nem is kentem fel több réteget, de lehet ma este ezt fogom használni, majd IG-re teszek fel úgyis képet, h ma melyiket fogom használni. :)

      Törlés
  4. Annyira szép ez a 3 szín, nem is tudok választani! A krémes finish nagyon szeretem, mellette a holo a másik kedvencem. Színben meg minden jöhet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a holo lakkok sokkal jobban bejönnek, a GR Wow előtt nem is emlékszem mikor vettem utoljára krém finisű körömlakkot, de néha kell, ha nem más alapnak nyomdázáshoz, matricához. :)

      Törlés
  5. De csodás ez a 3 kis lakk egymás mellett *.*

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű lakk, a krém pasztell rózsaszínek nagyon könnyen a bűvkörükbe vonnak... harmadszor jöttem vissza megnézni a fotóidat... ebből vásárlás lesz! :))

    VálaszTörlés