2015. február 22., vasárnap

Realash Szempilla kondicionáló teszt - 1. hónap

Sziasztok!
     Nagyon nehezen szedtem magam össze, hogy a mai  a bejegyzést megírjam, ennek oka  nem más mint...
a normális, elfogadható képek készítése. Sokat kínlódtam a hiteles képek elkészítésével, de elvem -egy szólást kicsit átalakítva - " blogger ugat, kép beszél" egy bejegyzésben.
      Picivel több mint 1 hónapja használtam a Realash szempilla kondicionáló szérumot a képek készítésekor. Természetesen készítettem képeket a használata megkezdése előtt, hogy legyen viszonyítási alap, kiindulópont a szempilláim természetes állapotáról és mennyit  változott az elmúlt majdnem  5 hét alatt.
Minden este, egy szemhéjtusvonal húzásával megegyező mozdulattal vittem fel a szérumot a felső szemhéjamra a szempillák tövéhez, két este maradt ki, na ettől szinte pánikrohamot kaptam mikor reggel eszembe jutott,  mert napról-napra tapintással éreztem, hogy változik, erősödik a szempillasorom.
Az elmúlt hetekben a Realash használatával nagyon megerősödtek a szempilláim,  a hossza is nőtt, de ami jelentős változás és én ennek jobban örülök, dúsabbak és vastagabb lettek a szempilláim.
Több mint 200 évesen kicsit durvák a  szememről készült közeli fotók, de a Realash szérum hatékonysága látható.


Aki kacérkodott a gondolattal, hogy kipróbálja a Realash szérumot én csak ajánlani tudom, de most jobbat is ajánlok! A Realash gyártójának jóvoltából KÉT szerencsés olvasó nyerhet egy-egy 12.500 Ft. értékű REALASH  szempilla kondicionáló szérumot, ami 4-5 hónap használatra elegendő. :)

A játékban való részvétel kötelező feltételei:
- a blog rendszeres olvasója vagy
- lájkodl a Realash Facebook oldalát
Plusz esély :
- a megjegyzésekhez írod  miért szeretnéd kipróbálni ( pl. dúsabb, hosszabb, csábítóbb  szempillával szeretnél a világra pislogni) + 2 esély
- ugyanezt a Realash Facebook oldalán is megírod az + 3 esély.
- játék megosztása bármilyen közösségi oldalon + 2 esély.

a Rafflecopter giveaway



Sok szerencsét és hosszú, dús szempillákat minden  Olvasómnak! :)

55 megjegyzés:

  1. Én még nem éreztem úgy, hogy nekem kellene bármilyen szempillanövesztő - eddig. Ez annyira lenyűgöző, és nekem sem ártana dúsabb pillasor. Lehetőleg annyira dús, mint most a tiéd *-* El nem tudom képzelni, milyen lesz a tubus végén - mint három Victoria's Secret modell haja nagyjából :D Szeretnék olyan szempillákat, mint a tieid, jézus :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem 3 hónap után Magnum bajuszához hasonló szempillasorom lesz. :D
      Én már most elégedett vagyok. :)

      Törlés
  2. A hatás látványos. Ha abbahagyod a szérumot, vajon így maradnak a pillák? Vagy kihullanak? Egyik képen sincs rajtad spirál?

    VálaszTörlés
  3. Úgy értem, hogy nem az összes pilla hullik ki, csak amit a szérum növesztett pluszban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem, ha a z eredmény fenntartása érdekében hetente 1x használom, de fogok még írni a szérumról a 3 hónap letelte után is. Két tubus egy évre elég ahogy a múltkor számoltam, az első a kezdeti intenzív napi használatra, utána a heti 1x használattal számolva.

      Egyik képen sem használtam spirált.

      Törlés
  4. Nagyon sok helyen olvastam már ezeknek a szérumoknak a hatásáról, az eredmény minden esetben látványos volt, és mivel nekem eléggé gyér szempilláim vannak, szeretném, ha dúsabbak lennének :) Ezért is lenne olyan jó megnyerni ezt a szérumot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sokkal látványosabb ha dúsabbak,, a hosszúságuk is számít, de ha dúsa szempiillasor sokkal jobban látszik tükörbe nézve. :)

      Törlés
  5. Köszönöm szépen a játékot :) Azért szeretném megnyerni a terméket, mert szeretném, ha a szempilláim erősebbek és dúsabbak lennének.

    VálaszTörlés
  6. Szívesen kipróbálnám, mert májusban lesz az esküvőm és jó lenne óriás pillákkal parádézni :))

    VálaszTörlés
  7. Köszi a játékot Erzsi! Én is szívesen kipróbálnám, mint szintén 200 pluszos, legalább a szempilláim legyenek észveszejtően gyönyörűek! ;)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cuki vagy Erzsi! De csupán 1 év van közöttünk, az is a Te javadra. :D

      Törlés
  8. Reméltem, hogy neked is ennyire beválik, komolyan mondom, zseniális kis cucc ez! :)
    Miután sokkal-sokkal több pillám lett még egy picit hosszabbak is lettek és tartja ezt az állapotot..
    Azóta lényegében mindegy milyen spirált használok, bővel elég egy réteg és így is brutális, nagyon élvezem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj én is nagyon szeretem, örülök, hogy megmarad ilyennek, láttam a blogodon az 5. hónap használata után a szempilláid. :)

      Törlés
  9. Nagyon látványos :) Én dúsabb pillákat szeretnék leginkább. Eddig ricinusolajjal próbálkoztam, ami nem annyira vált be, de lehet nem voltam elég kitartó. Jó lenne megnyerni a szérumot és kipróbálni, nálam milyen a hatása :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szívesen kipróbálnám! Most ricinus olajat használok de nagyon szívesen kipróbálnék egy csak erre kifejlesztett terméket! Imádnám ha nagy és dús szempillám lenne :)

    VálaszTörlés
  11. Köszi a játékot! Szívesen kipróbálnám, mert eddig semmi nem vált be rá, és szeretnék dúsabb és hosszabb pillákat :)

    VálaszTörlés
  12. Látványosnak tűnik, jó lenne megnyerni, szempillaspirál nélkül olyan, mintha nem is lennének pilláim. :D

    VálaszTörlés
  13. Erősebb, hosszabb pillákat szeretnék :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon meggyőző volt a teszt, szívesen kipróbálnám én is, mert szempillaspirál használattal és annak lemosásával sok szempillát veszítek nap mint nap :( meg amúgy is, ki ne szeretne még dúsabb még hosszabb pillákat?! :D

    VálaszTörlés
  15. A képekről csak ennyit tudok mondani: hűű, ilyen nekem is kell.:DD Nagyon szeretném kipróbálni ezt a terméket, mert a szempilláim a mindennapi festés miatt szépen napról-napra hullanak..

    VálaszTörlés
  16. Nagyon szépek a szempilláid és látványos a változás 1 hónap után! Már régóta szeretném kipróbálni ezt a terméket, mert bár hosszúak a szempilláim, de rájuk férne még egy kis dúsítás és erősítés :)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon meggyőzőek a képek! Sajnos, nekem elég ritka és vékonyszálú a szempillám. Szeretném, ha dúsabbak, látványosabbak lennének a pilláim! Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  18. Köszi a lehetőséget! Nagyon sok jót hallottam erről a termékről,sőt millió dicséretet. Szeretnék dúsabb, hosszabb és erősebb pillákat, valamint szívesen lemondanék a szempillagöndörítő használatáról.

    VálaszTörlés
  19. Ez aztán nem semmi! Én elég régóta használok a szempilláimra egy másik fajta hosszabbító, erősítő módszert (talán november óta} de ilyen hatása még most sincs!! Alsó szempilláim eléggé ritkák (de nem túlzok, ha azt mondom, hogy nincs, csak 3-4 szál><), és azokra hátha ez a szérum használna!
    Pedig azt se mondhatom, hogy a napi szintű spirálozás miatt ilyenek, mert nem! Jó lenne kipróbálni ezt a szérumot, hogy mennyire hatásos az én ritkás pilláimon! ^^

    VálaszTörlés
  20. Nagyon régóta szemezek vele de sajnos a zsebpénzem nem engedi meg ,hogy beszerezzem , ez egy remek lehetőség , köszi :) amúgy nagyon szépek lettek a pilláid :)

    VálaszTörlés
  21. Szia! Örülök, hogy lehet nyerni egyet, sajnos nagyon minik a szempilláim és nagyon szeretnék egyszer szép hosszú és dús pillákat! :)

    VálaszTörlés
  22. Ha ez a termék valóban ilyen szuper, akkor azt csak én tudnám tesztelni igazán :) Vén is vagyok, kevés és rövid a szempillám, ráadásul világos is, mert gyárilag vörös a hajam (most már a festék alatt) :) Szóval, nekem találták ki :)

    VálaszTörlés
  23. Nagyon szeretném kipróbálni, sajnos elég rövid szempillával áldott/vert meg a sors...

    VálaszTörlés
  24. Hát ez igazán bomba, a változás jól áltható. Én is szeretnék dúsabb és hosszabb pillákat 1 hónap alatt :) Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  25. Úgy várom már, hogy megkapjam *.* Az én pilláim picik is, rövidek is, úgyhogy reménykedem a legjobbakban az eddig olvasott tesztek alapján :)

    VálaszTörlés
  26. Dúsabb és erősebb pillák hmmm awwwww :) :)

    VálaszTörlés
  27. Nekem "mániám" a dús szempillák, és igen kevés spirál megy rá erre a vonalra, legalábbis az én pilláimat inkább hosszabbítják, úgyhogy én mindenképpen a dúsabb szempillák reményében próbálnám ki a terméket :)

    VálaszTörlés
  28. Nagyon látványos a változás, és szívesen ki is próbálnám, mondjuk amikor kimarad a szempillaspirálozás :) Sajnos nagyon gyenge és kevés szempillám van, ráadásul még szőke is, alig látszik :( Pedig úgy irigylem azokat, akiknek természetesen hosszú és dús szempillájuk van, de ettől is biztos lehet olyan :))

    VálaszTörlés
  29. Miért szeretném kipróbálni? Ez tényleg kérdés? :))) A szempilla annál jobb, minél hosszabb, ráadásul tényleg nagyon látványos a változás.

    VálaszTörlés
  30. Jajj hát ez nagyon jó! :) Elég durva, hogy ilyen szépen megnőttek, és dúsította a szempilláidat! Természetesen ezért szeretném én is! :)

    VálaszTörlés
  31. Nagyon látványos az eredmény. Az én pilláim gyengék, úgyhogy mindenképpen jól jönne.:)

    VálaszTörlés
  32. Kivàncsi vagyok mit tenne a kis véknya és nem is túl sűrű pillàimmal :-)

    VálaszTörlés
  33. Igazán csodás a látvány és elképesztő, hogy mit tud varázsolni egy szérum :)
    Nagyon kíváncsi lennék, hogy az amúgy is hosszú szempilláimból milyen csodát varázsol :) ...és egy kis sűrítés is nagyon jól jönne :)

    Köszönjük szépen a játékot ! :)

    VálaszTörlés
  34. Ki ne szeretne hosszabb és dúsabb pillákat? Én nagyon szeretnék! Köszi a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
  35. woow! na ilyen hatast szeretnek en is elerni a szempillaimmal. ricinussal nem szeretem kenni, mert olyan fura erzes benne aludni, meg reggel lemosni meg ilyenek. muszempillat nincs az az isten, amiert felrakatnek (hallottam arrol is horrorsztorikat...), pedig szeretem ha muszempilla hatasu a sajatom :(

    VálaszTörlés
  36. Én elég kétkedve szoktam az ilyen dolgokhoz állni, de elég meggyőzőnek tűnik.:) És köszönjük a játékot!

    VálaszTörlés
  37. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  38. Sminkesként szívesen kipróbálnám. :)

    VálaszTörlés
  39. Nagyon szívesen kipróbálnám én is. :) Sajnos mostanában sminklemosáskor többször is kijött 1-2 szempillám, jó lenne őket erősíteni egy kicsit. :)

    VálaszTörlés
  40. Az én csutka szempilláim,ha ilyen kezelésen esnének át,boldog lennék 😊

    VálaszTörlés
  41. Mindenki álom pillára vágyik!Én is ;) Köszönöm a játékot!

    VálaszTörlés
  42. OMG, ez tényleg működik! Mostanában nagyon hullik a szempillám, és a ricinus olaj sem segít :(
    Ezt a csodaszert nagyon nagyon nagyon szívesen kipróbálnám *-*

    VálaszTörlés
  43. Nagyon meggyőző a változás ilyen rövid idő alatt is!!! Korábban szép hosszú, dús pilláim voltak, de most hogy a második babámat várom teljesen megritkult és rövidebbek is lettek :( Egy koffeines szérumot próbáltam ki nemrég, de semmi hatása nem volt sajnos.

    VálaszTörlés
  44. Köszönjük a játékot!:) Rövid, egyenes szempilláim vannak, de hosszú, dús, göndör pillákat szeretnék *-*

    VálaszTörlés
  45. A 3D pillák eléggé megegyelték a sajátomat, és a te eredményedet látva jó lenne, ha valami csodaszérum helyrepofozná őket.

    VálaszTörlés
  46. Köszönöm szépen a játékot. Azért szeretném megnyerni a terméket, mert szeretném, ha a szempilláim erősebbek és dúsabbak lennének

    VálaszTörlés
  47. Szeretnék dúsabb pillákat rebegtetni emberemre...:)

    VálaszTörlés
  48. Először is köszönöm a játékot!^^
    Azért szeretném megnyerni a terméket, mert a rövid, egyenes pilláimból hosszú, dús szempillákra vágyom. :)

    VálaszTörlés
  49. Én azért szeretném kipróbálni, mert alig van szempillám és kicsik is, alul pedig még kisebb :( Ez a csodaszer biztosan segítene rajta, hogy nyárra szuper nagy szempilláim legyenek és dúsak. :D

    VálaszTörlés