2015. február 2., hétfő

Glam Polish - You Can't Stop The Beat

Sziasztok!

     A Glam Polish - You Can't Stop The Beat nem egy körömlakk , hanem egy nagy színszerelmem, így ma kevés szöveg és sok kép fog szerepelni a bejegyzésben.
A Glam Polish körömlakkok minősége kitűnő, fedés, száradás, tartósság minden megvan ahhoz, hogy teljesen elégedett legyek a minőséggel, így ebből a szempontból oké, ez elvárás egy drágább körömlakktól, ettől már nem dobok egy hátast, akkor vagyok mérges, ha ezek a szempontok nincsenek meg.
A színe az amiért rajongok ezért a darabért.Egy könnyed, vagány közép-világos piros, ami gyenge természetes fénynél s nagyon mutatós, erősebb fényben meg káprázatos színjátékkal örvendezteti meg a szemeim. Az arany színű glitterek hologramosak, plusz  az áttetsző színt megtaposták hologramos csillámokkal, szóval számomra fenomenális.
A természetes fényben készült képeken valóságos a szín, a vakuval  készült képekkel a félelmetesen szép csillogását szeretném szemléltetni.
vakuval készült fotó
 Sokszor használtam mióta a tulajdonomba van, 2 rétegben jól fed, gyorsan szárad.
Használtam simán, alaplakk nélkül, lemosásnál nem színezte el a körmöm vagy a körömágybőrét, szép simán lemosható volt.
Jöjjenek a makrók és a szín összehasonlítás.




 Piros körömlakkoknál mindig szabadkozom, hogy én nem igazán használok piros színt, ennek ellenére a színt nagyon kedvelem, sok darab összegyűlt már, de mióta megvan ez a szín függő lettem.
Elsőnek simán, sikerült egy képet készítenem ahol nagyon élethű a szín, szóval bármennyi képet is raktam fel eddig, az alábbi képen  valós a szín:

Nyomdázással is használtam, 1. variáció:

Nem volt rossz az aranyos tigrisem, de a második variáció sokkal jobban tetszett.



A Glam Polish körömlakkok legolcsóbban a Harlow and Co. webshopból szerezhetőek be, ha valaki tud jobbat (nem lértékelt 300 éves színekre gondolok), kérem írja meg, sok szín van még amit ebből a márkából szeretnék megvenni.  ;)



15 megjegyzés:

  1. Eperlekvár jutott róla eszembe :) Én nem vagyok egy nagy pirosas, de értem, hogy mit látsz benne :) A 2. nyomdázással nagyon mutatós!

    VálaszTörlés
  2. Jó hasonlat, az édes fajtából :) Köszi :)

    VálaszTörlés
  3. Szemet gyönyörködtető látvány!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik., de ez egy Oroszlántól szinte elvárás. :)

      Törlés
  4. Nagyon szép szín! A második nyomdázás nekem is jobban tetszik, valahogy a fehér jobban kijön rajta. Talán azért, mert az alap is csillogó, így az arany csillogása kissé beleolvad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is a 2. néz ki jobban, nagyobb a kontraszt.
      Nagyon elégedett vagyok a színével, sajnos néha beesik egy-egy szín ami élőben ne annyira szép mint ahogy a külföldi blogokon látható, de ez most bejövős szín :)

      Törlés
  5. Már egy jó ideje szemezem a GP lakkokkal. Ennek is csodás színe van, pedig én nem nagyon szeretem a piros lakkokat. Persze van kivétel, csak ritka.
    Szóval ez a lakk ritka szép darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A GP lakkok nagyon jó minőségűek, ezért csak azt tudom mondani ha van olyan szín ami nagyon tetszik és 1000 blogon megnézted már a színt, rendeld meg nygodtan, nem fogsz csalódni. :)

      Törlés
  6. Köztudottan nem vagyok nagy pirosas, de el kell ismernem, hogy ez a lakk szép darab! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirosnak rengeteg árnyalata van, a komoly, elegáns vérvöröstől a könnyed eper pirosig, hozzám ez a világosabb szín jobban illik és a sok holo csillogás is . :D

      Törlés
  7. Nagyon szép ez a lakk, nekem is a második mintával tetszik jobban:)

    VálaszTörlés
  8. Ma újra ezt a színt használtam és az erős napsütésben a glitterek nem látszottak csak a szuper erős hologramos finis, sokáig nézegettem, tényleg különleges szín. :)

    VálaszTörlés
  9. Én imádom a pirosat, nem is tennék ennyire takaró mintát minden körömre, gyönyörű ez a szín!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, tegnap simán viseltem, így érvényesül igazán a szín :)

      Törlés
  10. Hát sajnos nagyon szép ez a lakk! :D

    VálaszTörlés