2015. február 8., vasárnap

Februári újoncok : Golden Rose Wow! körömlakkok és Pet'la Plate mintalemezek

Sziasztok!
    Ma, pár újdonságot hoztam....
     Mivel is kezdjem, jöjjenek elsőnek a Golden Rose apróságok. Az új mini Golden Rose  Wow! körömlakkok csodálatos szivárványt alkotnak  a Nailland standon. A 6 ml-es mini körömlakkok 97! színben kaphatóak,  lehetetlen, hogy ne találjuk pár kedvünkre való színt a 330 Ft-os apróságokból. Első körben pár darabot választottam, használat után majd eldől, hogy jönnek-e még újabbak.

 Körömmargarétára kentem fel az este a színeket, picit lassan száradnak, de  két rétegben szépen fednek, fényesek,  lesz folytatása a vásárlásnak. 

Az ILNP márkából egy régebben megjelent színt választottam, ez a Cutie Pop. Az új  készletfeltöltéssel minden Ultrachrome ILNP és hologramos körömlakk kapható (pénteken voltam) az Árkádban lévő Nailland standon.



 A Moyou körömnyomda mintalemeziből egy  nagyon szép darabot sikerült elcsípnem,  a megjelenése óta tetszett, de mindig lemaradtam róla, most végre megvettem. Ez a lemez nem más mint a Bridal kollekcióból a 06-os szépség.
Petla Plate  körömnyomda mintalemezből két vadiúj, meseszép lemezzel bővült a gyűjteményem. Az első Petla mintalemez vásárlása óta rajongtam Petra lemezeiért, de ezektől most tényleg dobtam egy hátast annyira szépek. A lemezek limitált darabok voltak. Viszont a a tavasz kollekció talán még szebb....
A hennás lemez:
 A virágmintás lemez:

Petra webshopjában már megvehetőek a 2015-ös tavaszi kollekció lemezei, a  8 darab új lemezből,  két darab van ( Laces, Three times) ami nélkül nem lehet élni, érdemes megnézni a webshopot mielőtt drága lemezeket rendelnénk külföldről. Petla lemezek a NailLandnél  is megvásárolhatóak és a webshopban is megrendelhetőek, 2390 Ft-os áron.
Ennyi újdonság után már csak sok-sok szabadidőre lenne szükségem, hogy használhassam is az újoncokat.

17 megjegyzés:

  1. Szépek azok a rózsaszín árnyalatú GR-lakkok. A lemezek is mesések!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem a legjobban a legvilágosabb, a 17-es tetszik, OPI körömlakkokból van/volt hasonló színem és ez fedésben van olyan jó ;)

      Törlés
  2. A GR lakkokra nagyon kíváncsi vagyok, hogy élesben hogyan muzsikálnak, bár már Szilvinél olvastam, hogy nem rosszak. Én is fogok majd rendelni belőlük az tuti, jó sokat :DD A lemezek is csodaszépek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint írtam a GR lakkok nem rosszak, a lemezeknek meg most esek neki :D

      Törlés
  3. Jajj, mennyi szépség! :)
    Nekem tetszik az ILNP lakk, annyira csajos, annyira rózsaszín, annyira én. :D
    És ezek a Pet'la lemezek! Megnéztem a webshopot és el vagyok ájulva! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nappal, természetes fényben sokkal szebb, lesz majd róla poszt, sajnos én is megnéztem és nekem is kell még Petla lemez :D

      Törlés
  4. Végem van... a Wow kollekciót nekem találták ki *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekünk! :)
      Sima krém finisű vagy gyöngyházfényű lakkokért miért adnánk kis több ezret, még nagyon ajánlom a Mundo de Unas körömnyomda lakkokat,, egy bloggerina most készül egy bejegyzéssel, ahol az összes színt bemutatja :)

      Törlés
  5. Gyönyörűek ezek a lemezek! Ma én is vettem egy wow-t az egyik moyrám helyett, kíváncsi vagyok.
    :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is, ma a világos rózsaszínt kenem fel, vagy az ILNP vagy nem tudom, annyira nehéz eldönteni :D

      Törlés
  6. gyönyörűek a wow kollekció lakkjai, nekem is sikerült beszereznem kettőt, de biztosan fogok még rendelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és a bridal lemezbe én is beleszerettem, csak nekem a 07-es van meg. :)

      Törlés
    2. Szerintem is nagyon érdemes vásárolni a GR Wow kollekcióból, a 6 ml kevésnek hangzik, de könyörgöm, ki használt már el egy teljes (12-15 ml-es) üveg körömlakkot? Nekem a legtöbbet használt lakkjaim is félig vannak. :D
      Szóval, a nem lehet kihagyni ezeket az apróságokat. :)
      A Bridal kollekció nagyon szép, nekem a kisebb minták jók.

      Törlés
  7. Szépségesek azok a kis GR lakkok, no meg a lemezek is :)

    VálaszTörlés
  8. Tetszenek a GR Wow lakkok, az ár is teljesen korrekt, néhányat már beszereztem - az 57-est pl. -, főleg sötétebb színeket (most sötét korszakomat élem) :) Tavaszra jöhet 1-2 nude!
    A Moyou és a hennás Petra lemez nekem is megvan, gyönyörű mindkettő!

    VálaszTörlés
  9. Petla lemezből a Laces és a The perfect one van a tuti beszerzési listámon! A Moyou Bridal 06ról én is mindig lemaradok, most sem volt ez másképp...
    A mini Gr-ból a 17es tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  10. Szia Erzsi, tudsz segíteni egy kicsit? A Golden Rose Wow 20-as szimplán rózsaszín, vagy van benne egy kis lila is? Mert most akarok rendelni párat, és a Naillandnél olyan szép lilás rózsaszín, de nem merek hinni nekik :D

    VálaszTörlés