2015. február 18., szerda

Ebédszünet = Nailland Haul

Sziasztok!

     Ma egy röpke bejegyzéssel jelentkezem, a Naillandnél árufeltöltés volt, így ebédidőt adtam magamnak (milyen rendes vagyok :D) és munkából átugrottam a Nailland Árkádban  lévő standjához beszerezni pár gyönyörűséget.
A lakkok amiket ma vettem nem újdonságok, de első körben lemaradtam róluk, ezért s igyekeztem ma.
A Holiday  hologramos fedőlakkon borzalmas a sárga felirat, a tartalma viszont csodálatos!
Javaslom, ha szereted és  van hologramos fedőlakkod, akár több is, dobd fel az összeset Vaterára,  Jófogásra, blogsale-re  és szerezd be a PP - Holidayt, nem fogod megbánni. :)

Az Escapades meseszép, természetesen azoknak akik szeretik a mélységesen-szépséges sötétkék színeket. Hajlok rá, hogy azt mondjam, kijelentsem szebb mint a Hope, pedig a Hope nagy-nagy szerelmem és ez volt az első PP lakkom, szóval kiemelt darab a kollekciómba. Hétvégén jön majd az összehasonlító poszt. Egykörömös próba után annyit tudok mondani, hogy fényesedés után, bocsánat száradás után annyira fényes, hogy szerintem bármilyen fedőlakk csak tompítaná a fényét.

A Gloss on Top fedőlakkra nagyon kíváncsi vagyok, rengeteg fedőlakkom van, lassan több mint körömlakk, de ezt nem hagyhattam ki. Beszélgettem lányokkal aki használták már, azt mondták gyönyörű fényes de lassan szárad. Nos, ugyancsak "egykörömös" próbahasználat után, kétnapos, több réteges lakkozáson pillanatok alatt száradt meg, lehet ez már egy frissített összetételű változat, mert káprázatos,  azt javaslom aki fedőlakk-mániás csapjon le rá mert "wow" kategória.

Új kollekciók!  A Zoya márkából készlet feltöltés volt, így minden "nagyágyú" szín (Dream, Payton, Blaze...) kapható plsz a következő új  kollekciókkal bővült a Nailland kínálata:
- Delight Spring
- Natrel Satins 2015 Transitional
- MatteVelvet

A Picture Polish és az ILNP márkából szinte teljes a választék, aki hozzám hasonlóan lemaradt egy-egy áhított színről az most beszerezheti.
Lányok, én nem szaporítanám a szót, megyek,  várnak az újoncok. :)

Szerda este felkentem a két körömlakkot, az Escapades természetes fényben nem sötétkék, hanem egy nagyon sötét teal (kékes-zöld) szín, a Holiday káprázatosan csillog.


18 megjegyzés:

  1. Húúú! Nagyon kíváncsi vagyok a Holidayre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon széééép,kristálytiszta az alap, nem homályosítja el az alapszínt, kevés fénynél szépen látszik a hologramos színjátéka, remekül kihasználható

      Törlés
  2. A nebula nekem is megvan, szerintem gyönyörű és nagyon különleges! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nebulat most ott hagytam, várom az új Glam Polish és FUN lakkokat, de nekem is nagyon tetszik és biztosan megveszem a közeljövőbe. :)

      Törlés
  3. A Escapades számomra totál zöld, de a lényeg az, hogy gyönyörű. :)
    A Holiday sehol, senkinél, semelyik képen nem tetszik, szóval meghagyom másnak.
    A Zoya Tiana a mai nagy felfedezésem és szerelmem, de nincs rá keret, szóval marad a nyálcsorgatás. Előbb vagy utóbb, de megszerzem majd! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Escapades-t én természetes fénynél és most is sötétkéknek látom, bár van benne némi sötét teal szín is, de mint írtad a szín nagyon szép. :)
      Vannak körömlakkok amiket szinte lehetetlen jól, élethűen lefotózni, nos a Holiday is ilyen, blogokon nézegetve nem nagyon csábított, úgy voltam vele "12 egy tucat", sőt, az üveget kézbe véve sem, itthon dobtam tőle a hátast. :D
      A Tiana nem az én színem, de egy nagyon jól eltalált szín a menta és a pisztácia zöld között. :)

      Törlés
  4. Jé, én azt hittem, hogy a Llarowetól vett Candy Floss volt az első PP lakkod :)

    A Holidayt ma kaptam meg, névnapomra, tényleg borzalmas a sárga felirat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első alakalommal két PP lakkot vettem, igen a Candy Floss volt az egyik a másik a Hope. :)

      A sárga feliratért felelőst büntetni kellene! :D
      Máskülönben, hogy tettszik a Holiday? :)

      Törlés
    2. Közben rájöttem,hogy Fairy Floss a lakk neve. Hiába, hülyülök. :D

      Törlés
    3. Van Candy nevezetű szín is , én sem vettem észre, együtt hülyülünk :D

      Törlés
  5. Nice blog, i am following your blog, please follow back. http://melodyjacob1.blogspot.com/. Thanks

    VálaszTörlés
  6. De szépeket szereztél be ezúttal is, kíváncsi leszek rájuk, majd jövök gyönyörködni bennük :) Azt a tavaszi színekben pompázó Zoya sort meg úgy ahogy van elfogadnám *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Zoya gyönyörű pasztellszínekkel rukkolt elő a tavaszi kollekcióban, nehéz volt ellenállni, de ami késik nem múlik. :)

      Törlés
  7. Ma akkora trollnak tűnhetek, pedig esküszöm nem vagyok. :/ Ne haragudj Erzsi, de nem bírom ki, hogy ne szóljak, hogy a körömlakkok holografikusak tudnak lenni, de hologramosak egyelőre még nem. Amúgy nagyon örülök neki, hogy sikerült megszerezned őket és örülök, hogy élőben is tetszenek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem haragszom, sőt örülök ha valaki felhívja a figyelmem a hibákra.
      Nem néztem utána, de nekem, a papírpénzeken lévő biztonsági csíkok vagy drágább ruhák belső címkéjén lévő matricákra gondolva a hologramos szó ugrik be . A holografikus szóról, a fantasztikus filmekben látott kivetítők, vagy lézer fegyverek jutnak eszembe. Na, majd rákeresek, addig marad a holo rövidítés. :)
      Örülök, hogy itt vagy, a lakkok meg gyönyörűek. :)

      Törlés
  8. Még jó, hogy csak a netről tudok rendelni, teljesen odavagyok, amikor egymás mellett van ennyi egyforma üvegben a sok szín :)

    VálaszTörlés