2015. február 11., szerda

Anna Gorelova by Dance Legend - 03 Gold Fish

Sziasztok!

      Egy nagyon szép körömlakkot hoztam ma. A mai bejegyzést ajánlom mindenkinek, azoknak is akik nem kifejezetten "aranyosak". :)
Nagyon rég szemezgettem a Dance Legend márkához tartozó Anna Gorelova (egy híres bloggerina) kollekcióval, ebből is az aranyszínnel, de mivel nagyon kevés képet találtam róla, nem mertem megrendelni. A vásárlást egy hazai bloggerina kontójára írom,  az ő IG oldalán láttam élethű képet, ez vezetett a vásárláshoz.
 A körömlakk világos aranyszíne nagyon finom, nagyon szép. A pelyhes hologramos csillogása is nagyon elegáns. A pigmentáltsága gyenge, két rétegben is egy erősebb fedőlakkal megegyező a végeredmény,  4- 5 réteg használata szükséges, hogy magában használható legyen. Most  hallom ahogy mindenki aki olvas felsikít, nem kell, nagyon gyorsan szárad és a végeredmény megéri.


Egy kis összehasonlítás, ehhez a Polished by KPT - Tiromphe-nt Nght, F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream és a Deborah Lippmann - Glitter and Be Guy lakkokat választottam ki.

Több alkalommal használtam, de csak fedőlakk funkcióba. Az alábbi képen a Dance Legend - Steel 856-os körömlakk volt az alapszín.
Ajánlom a bejegyzés elején említett blogot, ott látható a szín 5 rétegben felkenve. :)

17 megjegyzés:

  1. Egyik szemem nevet, a másik sír. Álomszép ez a lakk, sőt ő az első DL, ami tényleg tetszik.:) De: egy ilyen drága lakk ne legyen 4-5 réteges. Az számomra már elfogadhatatlan. Szóval, most a pénztárcám boldog, mert ezt a gyönyörűséget nem rendelem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az 5 réteget én sem értem, holo, glitteres fedőlakkok 2-3 rétegben már rendesen fednek, de ennek ellenére csodaszép. :)

      Törlés
  2. Köszönöm <3 "Kár", hogy ilyen csodás amúgy, nagyon félek, hogy így sem lesz elég :D

    VálaszTörlés
  3. Csodás ez a lakk, de én tuti keresek valami megfelelő alapot, mert nem akarom, hogy 4 alkalomra legyen csak elég az 1 üvegem:)

    VálaszTörlés
  4. Its a fantastic color so classy and chic!

    VálaszTörlés
  5. Álomszép ez a világos arany szín, de azért a Million Dollar Dream is megdobogtatja a szívemet, ahányszor csak látom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tagadom a nagy, sőt nagyon-nagy Ő nálam is a MDD. :)

      Törlés
  6. Gyönyörű képeket csináltál! Maga a lakk nekem körmön annyira nem bejövős (és elhajoltam a kövek elől), de a képeidet már vagy 3x megnéztem ma. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Nagyon fincsi kis szín, de aki a vadabb, gondolok itt a picit erősebb aranyszínre és az erősebb hologramos csillogásra, azoknak a F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream-et ajánlom, nem fognak csalódni! :)

      Törlés
  7. Nem szeretem az aranyat,de ez tényleg szép (:

    VálaszTörlés