2015. január 4., vasárnap

Lacquer Lust - Penny For Your Thoughts

Sziasztok!
        Ma egy nagyon érdekes körömlakkot hoztam a Lacquer Lust márkából.
Az első mondatban azért jellemeztem érdekesnek mert első ránézésre és első ecsethúzásnál óriási csalódás volt!!
 Szeretem a nude árnyalatokat, de ez egy rétegben nem is látszott, a szemöldököm az egekig húztam a döbbenettől. A második  rétegnél már nem volt rossz, a 3. rétegnél már kimondottan tetszett.
Ez az első Lacquer Lust körömlakk  amit vásároltam. A minősége valami hihetetlen, gyorsan szárad  és a legjobb fedőlakkokat megszégyenítő fényes finise van. Az ecsettel még nekem is könnyű precízen festeni. A Penny For Your  Thoughts  egy nagyon finom, elegáns homok szín. Természetes fényben nagyon enyhe a hologramos fénye de látványos, figyelem felkeltő a fényes finise, ordít , hogy nem egy szokványos körömlakk. Egyetlen gyenge pontja az ára.
Következzenek a képek, mnden fényviszonynál más arcát mutatja, nagyon szép.
 Összehasonlításnak pár kedvenc nude színemet hoztam, bár mindegyik körömlakk teljesen más, abban hasonlítanak, hogy mindegyik színt szeretem, ezt az üvegekben lévő mennyiség is mutatja.
Az 5. színt elfelejtettem, csak a színminták fotózásánál jutott eszembe.

A színről simán, körmön csak vakuval készült képem van, körömnyomdával már nappali fénynél is lefotóztam.
 A körömlakkot a Harlow and Co. kanadai webshopból vásároltam, amit nagyon ajánlok, a legelső vásárlásnál majd 3 hétre érkezett meg a csomag, de azóta 6-9 nap körül van a szállítási idő.
Lesz még pár darab Lacquer Lust körömlakk a gyűjteményembe, nagyon elégedett vagyok a minőséggel és van pár gyönyörű színe ami úgy érzem jól mutatna a körmeimen, ilyen például a Black Cherry, Pink Tourmaline és Shapphire. :)




8 megjegyzés:

  1. Szépséges, nagyon tetszik. Nekem a Majesty van meg és imádom. Ennek a lakknak viszont irtó jól áll a nyomda :)

    VálaszTörlés
  2. Holografikus nude vonalon Color Club Love 'em/Leave 'em és A-England Her Rose Adagio gazdagítja a gyűjteményem, és imádom mind a kettőt, de ez is nagyon szép. :) Bár így a képeiden nekem már egy kicsit túlságosan is aranyba hajló, szóval szerencsére nem vérzik érte a szívem. :D (Az ILNP Iconic már annál inkább tetszik... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok is szépek, nekem ezek közül a Jade a kedvencem, bár mind szép :)

      Törlés
  3. Elsőre nem tetszett, de manikűrrel már jól mutat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha nagyon szeretek ilyen világos színeket használni, bár ezt most magában én is kevésnek éreztem, ezért került rá egy kis minta :)

      Törlés
  4. Nagyon szépen nyomdázol Erzsi :)

    VálaszTörlés