2014. november 27., csütörtök

piCture pOlish - Scarlett

Sziasztok!

     A piCture pOlish Scarlett nem volt kedvenc listás szín, nem is nagyon figyeltem fel rá.....
    Egy lehangoló, fáradt nap után szakadtam szaladtam be a Nailland-hez egy kis örömforrás után. Érzem amint sokan felhúzzák a szemöldöküket ezt gondolva :,, Na, ennek is sanyarú élete lehet, ha ez szerez neki örömet", viszont a sortársak, a körömlakk-függők megértenek, ismerik a bizsergető, mámorító érzést, egy-egy finom darab megszerzése utáni eufórikus állapotot, egy új szín mindig  feldobja a függő kedélyállapotát. ;) A baj ott kezdődik, ha már csak ez okoz örömet, na de ott még nem tartok és remélem senki közülünk. :D
    Számomra a Scarlett egy nagy meglepetés, mivel az üveget látva, sokat forgattam a kezembe mire eldöntöttem, hogy hazahozom. Első ránézésre nem volt olyan érzésem, hogy e nélkül a lakk nélkül nem bírok tovább élni, egyszerűen kellet egy új darab. A meglepetés itthon ért mikor kibontottam. Nagyon szép színe van, nekem egy erős, pirosas pinknek tűnik mintsem pirosnak. Holo hatás nuku, szóval nincsen, viszont a csillogás nagyon különleges!

napsütésben készült kép
természetes fénynél

Vásárlás óta 2x használtam,  a minősége kifogástalan, nem találok kivetnivalót a fedésében, 2 réteg tökéletesen fed, száradási időben is jó. A színe nagyon mutatós, rafinált szín, kellemes meglepetés volt.
Nem bántam meg a vásárlást.

Melyik a kedvenc piros színed a piCture pOlish kínálatából ?



9 megjegyzés:

  1. Érdekes egy darab, mintha pirosnak indult volna, de megborult a szürkés málnaszín kondér :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Nálam az abszolút piros (bár az már inkább vörös) a Bridget! De az nem csak a Picture Polishok közül, hanem az egész piroskörömlakkuniverzumból!
    Annyira világít és izzik belülről, hogy sírok tőle. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bridget unikum, ez a szín nem piros, nem vörös hanem BRIDGET! Én is imádom. :)

      Törlés
  3. Hááát nagyon örülök a fotóidnak, mert valóban gyönyörűek. Most viszont - eddig csak ingadoztam - de már tudom, hogy ez nem az én lakkom. Scarlett-hez sem passzolna szerintem, pedig magában tényleg szép, csak a neve alapján mást vártam tőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre jók a blogok, ha élőben nincs lehetőség megnézni, könnyebb dönteni :)
      Ha valami nagyon szép pirosat(picit, leheletnyit narancsos) pirosat keresel a Bridget remek szín, de van az OPI márkában is pár szép piros árnyalat. :)

      Törlés
  4. Hú, ez tényleg szép! Kár, hogy nem vagyok piros kedvelő...bár 1-1 szép pirosas lakk láttán mindig elbizonytalanodok :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Vegas jön be leginkább, pedig sokáig fel sem tűnt a PP-k között, aztán egyszer csak "fejbe vágott" :D Még nincs meg, de a listámon most az első helyen szerepel.

    VálaszTörlés
  6. Nálam is kívánságlistás darab!

    VálaszTörlés