2014. október 23., csütörtök

Zoya India

Sziasztok!


      A mai bejegyzésben egy nagyon szép borvöröset hoztam.
Nincs kedvem sokat írni, nem jönnek a szavak, nem mozdul az ujjam, a lényeg a Zoya India  körömlakk minősége kiváló, így csak annyi hozzáfűznivalóm van, akinek tetszik  a szín, érdemes beszerezni.


élethű szín
A készletemből pár hasonló színnel:
Moyra -Adrey, Zoya -India, Picture Polish - Woodoo, Chanel -Malice


 A képeken 2 rétegben látható, nem használtam alap és fedőlakkot, lemosásnál nem fogta meg a körmöt.

 Újra használta a nyomdázó cuccaimat,  bordónál kizárólag csak aranyszín jöhet szóba, de vészesteben ezüst is engedélyezet. :D

A nyomdázáshoz a Dashica SpD 48-as lemezéről választottam mintát. Nyomdázáshoz a Barry M - Foil Effects 320-as lakkot,  fedőlaknak a  KBShimmer - Cleary on Top fedőlakkot használtam.
árnyékban
napsütésben
vakuval

Használsz hasonló színeket?

15 megjegyzés:

  1. Az Indiát biztos, mert beszereztem és a képeidet látva még jobban örülök neki! Szép lett a nyomda, a választott mintád nagyon jól illik a lakk hangulatához. :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ez a szín, és csodás rajta a nyomdázás! :))

    VálaszTörlés
  3. szép lakk , igazán őszies :)
    szép lett a nyomda :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, főleg arannyal nyomdázva... Nekem elsőre az üvegben nem tetszett annyira mert inkább barnának tűnt, de a körmeiden nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm :)
    Ma ilyen szűkszavú vagyok, nagyon elnyom a hideg, szürke időjárás :D

    VálaszTörlés
  6. A nyomda nagyon feldobja, királyul néz ki!

    VálaszTörlés
  7. Én a Teigent vettem meg, de ahogy egyre hidegebb az idő, már megfordult a fejemben párszor, hogy vagy a PP Voodoo-t, vagy ezt a lakkot meg kéne venni. És a nyomdázással is nagyon tetszik, jó hozzá az arany (nekem csak az ezüst van meg, ez is alapszín, amit már rég meg kellett volna vennem)

    VálaszTörlés
  8. @suzie: a Woodoo nekem picit jobban tetszik, igaz sötétebb. Én meg a Teigent színen gondolkodom, h jó lenne megvenni :D

    VálaszTörlés
  9. Ennek a lakknak hihetetlenül jól áll a nyomda, főleg ezzel a színnel. :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik ez a kollekció és ez a lakk különösen, de nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem :)

    VálaszTörlés
  11. @T.Andi: ha nincs nagyon hasonló színed, akkor segítek és a válaszom IGEN! :)
    Jelenleg legalább 20 olyan körömlakk van (és a karácsonyi kollekciók még nem jelentek meg, ezeket várom) a képzeletbeli kívánságlistámon amiről nem tudom eldönteni, h megvegyem vagy ne, nehéz webshopokból vásárolni. :D

    VálaszTörlés
  12. Sokáig gondolkodtam, vegyem-ne vegyem, aztán maradt a boltban. Pedig nagyon szép, nagyon tetszik, mégsem akart velem jönni. Ki érti ezt? :)

    VálaszTörlés
  13. Első Zoya lakkom,egy szerelem kezdete:-)Könnyű felvinni,gyorsan szárad,nagyon tartós pedig naponta mosogatok vele.Igazi klasszikus ősz szín,mindenhez megy,nem érzek késztetés hogy 1-2 nap múlva lemossam.Sokkal jobb minőségű mint az OPI lakkjaim.Gondolkodom,melyik legyen a következő,a Payton vagy a Yuna a legvonzóbbak pillanatnyilag.

    VálaszTörlés