2014. október 19., vasárnap

Zoya Yuna

Sziasztok!
         Nézhettem volna egy jó filmet, vasalhattam volna, tornázhattam volna, sokáig sorolhatnám mi mindent csinálhattam volna piciny szabadidőmbe, de nem, inkább neki láttam egy újabb bejegyzésnek. Óriási késztetést  éreztem megmutatni a Zoya új színét.
A Zoya a kedvenc körömlakkmárkám, nem vagyok elfogult, ennek van alapja, kiemelkedő a minőségük,  minden kollekcióban találok egy-egy darabot aminek a színe nagyon tetszik.A legelső Zoya körömlakkjaim majd két évesek (itt olvasható), ez idő alatt  alatt több mint 70 darabot vettem ebből a márkából, szóval volt pár darab ami a márka iránti rajongásig vezetett. Mint minden márkánál itt is voltak gyengébb színek, de elenyésző számba.
Mai színem a Zoya Yuna.
élethű szín
 Az első promóképek láttán ez a szín tetszett a legjobban. Bizonyára az is közrejátszott, hogy szinte nincs is más szürke színű körömlakkom.

Keresgéltem a körömlakkjaim között és két lakkot találtam amire illik  a szürke szín megnevezés, bár az OPI inkább taupe árnyalat. Az egyik a Deborah Lippmann - Bed Moon Rising, a másik az OPI - The Word Is Not Enough.


élethű szín

A körömlakkból 2 réteget kentem fel, az állaga közepes, könnyű vele festeni. Nagyon gyorsan szárad, magas a fénye száradás után, amiben a legerősebb, az a tartóssága.
 A Yuna színe első próbánál meglepett, valamivel sötétebb felkenve mint ahogyan az üvegben látszik.
Gyönyörű a sötét szürke alapban megcsillanó milliónyi arany színű pehely!
Rég nem nyomdáztam, szó szerint megkívántam a nyomdázást, elővettem pár lemezt.
Örülök ennek a színnek, mivel nincs hasonlóm és nagyon szép körmön is nem csak üvegben, plusz a minősége is kiváló.
A körömlakk itthon a Nailland-nél vásárolható meg.

Van/használsz szürke színű körömlakkot?


14 megjegyzés:

 1. Igazán különleges színe van, nagyon szép! :) Mondom én ezt annak ellenére, hogy az egyszínű krémes lakkokat szeretem. :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez a szín - egyre inkább megtetszenek a szürke lakkok :)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a Zoya lakkot én is kinéztem magamnak, remélem majd enyém lesz :) GYÖNYÖRŰ!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű szín, de félek, hogy magamon nem tetszene. Viszont rajtad nagyon jól mutat és a nyomdázás is nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem a szürke az egyik kedvenc színem, úgyhogy egy kicsit elfogultan mondom, hogy gyönyörűséges ez a lakk. A nyomdázás után pedig nagyon elegáns manikűr lett.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép, nyomdázva pedig még szebb! :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik. Ilyenkor ősszel egyébként is szeretem a szürke körömlakkokat, de ezekkel az arany pelyhecskékkel még szebb!

  VálaszTörlés
 8. Örülök, hogy Nektek is tetszik, elegáns, különleges szín :)

  VálaszTörlés
 9. Nekem az opi színe tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 10. nekem is megvan az a moyou lemez:-)....még mindig nem tudom, hogy kell e nekem ez a lakk, nagyon szép!

  VálaszTörlés
 11. Jót mosolyogtam a bevezetőn, hányszor érzem én is úgy, hogy torna helyett inkább alkotnék valamit a körmömre! :)
  Régebben simán nemet mondtam volna erre a színre, de mostanában nem tudom mi van velem (megkergültem), de már a szürke körömlakkok is tetszenek :D

  VálaszTörlés
 12. @Moon Angel: az is szép csak teljesen más szín :D
  @Bettynova: öltözködéstől is függ, szerintem ez inkább elegáns, de minimum "pulcsis szín". A lemez jó választás volt :)
  @PAncsi: én eleve szeretem a szürke színt (az ezüstöt még mindig nem), de szürke körömlakk eddig, pontosabban augusztusig -akkor vettem a Girly Bits-Push It színt) nem igazán érdekelt. Ez van, folyamatosan változik az ízlésünk és csak nő a gyűjtemény....ördögi kör!! :D

  VálaszTörlés
 13. Szeretem a szürke lakkokat, van is belőlük néhány. Jól lehet őket kombinálni bármilyen színnel. Ez a Zoya valahogy nem annyira tetszik, nem tudom az okát, persze ha ajándékba kapnám, biztosan elkenegetném. :)

  VálaszTörlés