2014. június 16., hétfő

HH - Hétfői Haul #31

Sziasztok!

      Ma hazaérkezve, egy gyönyörű csomagocska várt rám...
A mai bejegyzésben szereplők családnevei: KBShimmer, Cirque Colors, Sally Hansen.
A sok stressz, sok fizikai munka, kevés alvás és körömlakk megvonás kvartettje után, repdesek  az örömtől pár milliliter  új körömlakk megszerzésétől.
A  Sally Hansen termékeket tegnap vettem DM-be, most akciósak, ha van 150 hűségpontod és beváltod kuponfüzetre, féláron vehető meg bármi a márkából.


Az este kipróbáltam a körömágybőr (mindig körömbőrágy-at jön, h írjak:D) eltávolítót, elsőnek nagyon tetszett. A big shiny is bejön, fényes és kemény a lakkozott felület használata után.
A Harlowe and co webshopból rendelt lakkok hát....a Cirque Colors Cerrillos színében csalódtam, kékesebbet vártam, míg a KBShimmer Goldie Rocks holo-arany színe szebb mint amire számítottam, a glitteres Sand In My Stocking meseszép. A KBShimmer fedőlakkot még nem próbáltam.
árnyékban
gyenge napsütésben
 KBShimmer Goldie Rocks:

KBShimmer Cleary On Top:
Cirque Colors Cerrillos:

KBShimmer Sand In My Stocking:



Nos ezek a júniusi hónap nagy zsákmányának első része, remélem a a 2. is hamarosan megérkezik, új helyről rendeltem. Itt megemlíteném a külföldről vásárolt körömlakkok mindig nagyobb örömet szereznek, mivel: 1. vásárlás után örülök, 2. miután megkapom az e-mailt, h feladták, ez újabb örömforrás, 3. mikor kézbe veszem  a borítékot megint boldog vagyok és a 4. mikor felkenem.
Ellenben ha boltból veszek körömlakkot annak csak 2x örülök, mikor a táskámba teszem és mikor felkenem :D

A Blog Sale vásárlóknak üzenem, ma mindenkinek (akitől megkaptam az árát) feladtam postán a cuccokat, de még írok külön mailt is. Csajok, köszi a türelmet.  :)


10 megjegyzés:

  1. Oh nice polishes :-) The golden holo looks good :-)

    VálaszTörlés
  2. Csodaszépek a lakkok , de legjobban a glitteres tetszik:)

    VálaszTörlés
  3. A kék és a csupa csillámos lakk a kedvencem. Érdekel ez a SH fedőlakk. :) Én egy másikat néztem ki, amit még Ani ajánlt, de a nevét sajnos nem tudom, de ha élőben látom, akkor felismerem. :D

    VálaszTörlés
  4. A Cerrillos élőben valóban gyönyörű, még felhős időben is látszanak a szivárvány színei rajta, viszont a tartóssága pocsék, fél nap után pattogzott le (HK Girl-el). Remélem a Te példányod másként fog viselkedni. A KB Shimmer lakkok érdekelnek, szemezek jó párral a Harlow oldalán :)

    VálaszTörlés
  5. Great post dear...lovely pics..:-)
    xx

    VálaszTörlés
  6. A Cirque naaaaaaagyon tetszik! Gyorsan tesztet róla légysziiii :D Meg a KBShimmer glitteres toppere is szép lehet, akár a Cirque-val együtt is :)

    VálaszTörlés
  7. A körömágybőr-eltávolítóra nagyon kíváncsi vagyok, mennyire hatásos. És az a KBS csillámmos lakk! Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  8. Erzsi!
    Az e-mail elmaradt, de próbálgatom a blogsales lakkokat és szuperek, köszönöm szépen! :))

    VálaszTörlés