2013. december 1., vasárnap

Deborah Lippmann Holiday 2013 Big Bang - körömlakk szett színminták


Sziasztok!


        Ma szeretném részletesen is bemutatni a Deborah Lippmann, idei karácsonyi körömlakk szettek közül a legnagyobbat, a 12 színből álló Big Bang névre hallgató körömlakk szettet.
Az előző bejegyzésben is írtam, nagyon sokat, több mint egy hónapot gondolkodtam a vásárláson, ennek számos oka volt.
Az első dolog a színek voltak, ránézésre 6 szín volt ami igazán tetszett, a következő indok amivel lebeszéltem magam az a jelentős mennyiség és változatos színű körömlakk gyűjteményem volt, hogy szinte mindegyikhez van hasonló színem, a promó fotókat nézve már soroltam magamban a hasonló körömlakkjaim nevét, a harmadik nyomós ok a megrendelés és szállítás volt, nem sok webshopot találtam ahol kapható volt és hozzánk is szállítanak. Ezek után nem izgatott, míg november közepén egy webshopos hírlevél hatására, eszembe jutott keresek a körömlakk szettről színmintákat.
Innentől már nem logikusan, hanem körömlakk-függőként érveltem.
Elsőnek a varázsszó villant be:limitált kiadás, 11 vadonatúj színnel,  a színmintákat nézve már 8 szín volt ami tetszett, ilyen sok darabból álló szettet még nem láttam a DL márkából,  az eddig vásárolt DL körömlakkokkal nagyon  elégedett voltam, de mivel azok glitteresek, kíváncsi voltam más textúrára is, a szett ára 4 darab teljes méretű DL körömlakk árával egyezett meg, ez a szett pedig 12 színt tartalmaz, soha, de soha nem fog egy márka sem olyan színt produkálni amihez hasonlóm ne lenne vagy ne lett volna és mindig van egy ici-pici különbség amit a jó színmemorizálás  miatt észreveszek. Hosszan sorolhatnám még, de gondolom mikor eldöntöd, hogy valami kell, nincs kecmec, sokaknak ismerős lehet a hasonló taktikázás mikor olyasmit vesz meg amire nincs szüksége :D
Elkezdtem EU-ban lévő webshopokat keresni, ahonnan megvásárolhatom (innen vettem), hamar megkaphatom és ajánlva küldik. Jó választás volt, kedden rendeltem meg, pénteken már kenegettem, plusz egy gyönyörű ajándékcsomag is járt a megrendelés mellé (ezt itt mutattam meg).
Következzenek a képek a pro és kontra érvelések után.



A körömlakkok 8ml-esek, sokkal nagyobbak a megszokott 4-5ml-es mini körömlakkoknál.
Készítettem pár képet a méret személtetésére:



Természetes volt, hogy egyből ki kellett próbálnom a színek, pár perces gyönyörködés után neki kezdtem kibontogatni szép sorban a kis üvegeket....
Az első ecsethúzások nagyon lehangolóak voltak, mind az 5 szín áttetsző, foltos volt, a lélegzetem is elállt, nem akartam hinni a szememnek...
Félve kezdtem meg a 2. réteget felvinni a színekből....de ekkor megtörtént amit vártam, tökéletes fedés, ultrafényes felület és nem túlzok, 2 perc alatt teljesen száraz volt a felület, már lehetett volna körömnyomdázni is rá.
A leggyorsabban és a legfényesebbre száradó körömlakkjaim a jelenlegi kollekciómból!
Hasonló minősége a Zoya 2013 nyarától megjelent körömlakkoknál és az OPI 2013-as karácsonyi darabjainál tapasztaltam.


A 12 színből, 8 krémes, 3 fólia (zöld, barack, szürke), 1 matt Liquid Sand hatású körömlakk.

Nagyon tetszik a szett, talán 1-2 szín van ami nem tetszik (szürke és a barna. ami szinte fekete), de annyira gyorsan  változik a hangulatom szerinti színválasztásom, hogy talán egyszer ezek is favoritok lesznek.
A színek amitől féltem (nude, lila, bordó, kék) felkenve szépek, szebbek mint az üvegben, így nem bánom, hogy megvettem, csúcsminőségű körömlakkok, a méretűk is megfelelő, remélem lesznek még  hasonló szettek a jövőben is. Megrendeltem a 6 darabos glitteres szettet, majd egy héttel előtte mielőtt ezt megvettem, USA eBay-ről rendeltem, jelentem megérkezett, ez jóval olcsóbb volt.
A szettet azoknak éri meg igazán megvenni, akiknek nincs túl sok körömlakkja,  a színek átlagosak, hordhatóak, különlegesnek a minőségét mondanám.


Hány szín tetszik a 12 színből ?


21 megjegyzés:

  1. wow :) nagyon szépek, főleg körmökön! :D

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik csodaszép, bár én mindig félek a kis üvegesektől, mi van ha megszeretem elfogy és nem tudom újra rendelni?:D

    VálaszTörlés
  3. Elkezdtem írni, hogy melyik tetszik, de rájöttem, hogy mind... :D

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos ez a kollekció, az én szívem azonban a Sunshine Superman lakknál dobbant egy akkorát, hogy majd' kiugrott a helyéről! Álom-álom-álom! :)))
    Jó, persze a többi is nagyon tetszik, de elfogult vagyok na :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Szépségesek! Inkább azt mondom melyik nem tetszik: barna, rózsaszín, de ezek is csak azért mert magát a színt nem szeretem. :D

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű az összes, legjobban talán a Scream & Shout és a Green Eyed Lady tetszik:))

    VálaszTörlés
  7. Hát el tudnám fogadni őket... :D Szépek!

    VálaszTörlés
  8. Most úgy kicsit irigykedem :D Imádom ezeket az üvegeket, olyan gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  9. van egy pár árnyalat, amit szívesen magaménak tudnék. de abban teljesen igazad van, hogy inkább alapszínek, szerintem nekem is van hasonlóm a legtöbbhöz. a kedvencem pedig a nude egyértelműen. egyáltalán nem az az átlagos fajta. gyönyörű!

    VálaszTörlés
  10. A Sparks Fly a legszebb szerintem, de mindegyik csodás. :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem csak kettő jön be nagyon: a Green Eyed Lady és Harlem Shake. :-) De persze, ha valaki utánam dobná a kollekciót, nem ugranék el előle. :-DDD

    VálaszTörlés
  12. Mind gyönyörű, de nekem most elsőre a legvisszafogottabb színen akadt meg a szemem, a Sweet Life-on :) Irigykedünk most rendesen, tessék őket sűrűn használni és megmutogatni nekünk! :)

    VálaszTörlés
  13. 6 tetszik :) A nude, az arany és az oldalain lévő pinkek, a kék és a zöld :)

    VálaszTörlés
  14. Mind tetszik az összeset elfogadnám :) <3

    VálaszTörlés
  15. Ha önmagában nem is, de a sötétebb árnyalatokat használd nyomdázásra, mindjárt rájössz, milyen jó, hogy vannak:) Nekem az a durva kék (sötét) a favorit a csomagból.

    VálaszTörlés
  16. @Ayesha: nekem is az volt a favorit, felkenve mattra szárad és fedőlakkal sem lett szebb, igaz csak 1 ujjamon próbàltam :(

    VálaszTörlés
  17. Elbírnék fogadni 1-2-t. Nagyon szépek! :))

    VálaszTörlés
  18. Mindegyik tetszik, jó kis téli színek.

    VálaszTörlés
  19. A kedvenceim a Girl on fire és a One more night :3 Kelleneeek *.*

    VálaszTörlés