2013. augusztus 14., szerda

Zoya Louise - körömnyomdázás #7


Sziasztok!
              Ma újdonságokat hoztam, a Zoya Louise nevezetű  barna körömlakkot, amit az új MoYou mintalemezen lévő mintákkal nyomdáztam.

A Zoya Louise körömlakkja egy nagyon szép, 70%-os kakaótartalmú étcsoki színére hasonlít. Nagyon pigmentált, egy vastagabb rétegben használtam,  nagyon gyorsan szárad, 4-5 perc elteltével már nyomdázható volt. Nem fogja össze a körmöt és a körömágybőrt lemosásnál, igaz használtam alaplakkot.
 Nyomdázáshoz a Color Club Cosmic Fate hologramos körömlakkot és Moyou  mintalemezeket használtam.
A mai időjárás nem kedvezett a fényképek készítéséhez, igykeztem de a holohatás nem érvényesült igazán.Nagyon kíváncsi voltam a mintákra, ezért a jobb és bal kezemen különböző mintákat  használtam.
Bal kezem körmei:



  MoYou Pro kollekció 04-es lemezről van a minta
 Jobb kezem körmei:


 MoYou Pro kollekció 02-es lemezről van a minta

           Megmagyarázhatatlan számomra, hogy miért vonzódóm mostanában ennyire a sötét színekhez, mert soha nem rajongtam a sötét színekért, mostanában elég sok sötét színű körömlakkot vettem.


Mai kérdés,  használsz, kedveled a sötét színű körömlakkokat?

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett :) Jól passzol a barna és a holo...még napfény nélkül is. Én szeretem a sötétebb lakkokat (kéket, zöldeket, barnát, bordókat, szürkéket), szinte csak ilyenek vannak. A rózsaszínek távol állnak tőlem. Max a mályva sötétebb árnyalatai jöhetnek. :) A világos színek valahogy nem mutatnak jól a körmeimen. Talán a bőr színének is szerepe van ebben. Vagy esetleg a kornak? :) Álmaim lakkja is egy zöld, China Glaze It’s Alive. Egy kisebb vagyonba került :)

    VálaszTörlés

  2. @Andi:megnéztem a színt, szép, van ebay-en egy eladó aki csak CG lakkokat árul, 2,95$-től kezdődnek az árak a szállítási ár azt hiszem 5$, ha megtalálom ide írom a kommentekhez az eladó nevét.

    VálaszTörlés
  3. Vannak sötét lakkjaim, de kevésszer használom őket, majd ősszel/télen fogom szerintem inkább :) Mindkét minta szép, talán a jobb kéz jobban tetszik, de szerintem ha a bal kezeden lévő a teljes körömfelületet lefedné, akkor az is ugyanannyira tetszene :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Erzsi, de már megrendeltem. 2011-es kollekcióban volt, alig lehet már meglelni. De azért jöhet a CG-s eladó neve. :)

    VálaszTörlés
  5. Ilyet keresek ezer éve. Imádom a barnákat.Köszönöm,hogy megmutattad nekem ezt! :)

    VálaszTörlés
  6. Ó, simán, bajban is voltam, amikor nekiindultam idén a tavasznak/nyárnak, mert túlnyomórészt sötét árnyalatú lakkjaim vannak azaz voltak :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Júúújj, ez valami iszonyat gyönyörű, én is akarok majd őszre valami hasonló színösszeállítással :]

    VálaszTörlés
  8. Tetszik! Holo lakkal annyira szép nyomdás manikat lehet készíteni. Én imádom a sötét színeket, de többnyire csak ősszel és télen veszem elő őket.

    VálaszTörlés
  9. Alapvetően nem szeretem a barna színt, nincs is egy irhabundán kívül semmim ami barna lenne, de ezzel a nyomdázással még nekem is tetszik!
    és meg fogsz kövezni, de a nyomdázás, és maga a színválasztás miatt olyan Louis Vuitton hatása van. Ha van ilyen táskád, akkor ez a mani kell hozzá :)

    VálaszTörlés
  10. A jobb kezeden lévő minta mesés, olyan, mint valamilyen brit tapéta! A barna alapszín is gyönyörű (látom nálad is elkezdődött jelképesen az ősz, én sem bírok már várni a sötétebb színekkel), és eléggé megkívántam jelenleg egy forró csokit, szóval indulok is a konyhába :)

    VálaszTörlés
  11. nagyon szép lett:) nekem essence-s van :D

    VálaszTörlés