2013. augusztus 18., vasárnap

Zoya Amy


Sziasztok!


     A legszebb fóliahatású narancssárga körömlakkot szeretném ma bemutatni, ami nem más, mint a Zoya Amy.
A narancssárga szín nem igazán közkedvelt,  szerintem csak a kezdet nehéz, elsőnek felkenni, után lehet megkedveled.       A nyáron kiadott Zoya kollekciókról végig dicshimnuszokat zengtem, de állítom, jelenleg  a létező legjobb minőségű körömlakkok minden szempontból amit figyelembe veszünk a körömlakkoknál, így most nem ismétlem el 100 X ugyanazt, a címkelfelhőben a Zoya címszóra kattintva az összes eddigi poszt megtalálható.
A képeket napsütésben és árnyékban készítettem, hogy az élethűen  t visszaadjam a színt:Nagyon nehezen szántam rá magam  az első narancssárga körömlakk használatára, itt láthatjátok, ebben a januári posztban, hogy melyik is volt az első narancsszínem.
Nagyon tetszenek, ennek ellenére ritkán használom, de ajánlom aki még nem próbálta tegyen egy kísérletet :)


Használtál már narancssárga körömlakkot?


12 megjegyzés:

 1. nem hasznaltam meg narancssargau lakkot,mert egyszeruen nem volt mihez felvennem,raadasul nekem tul harsany szin lenne,de ahogy ezt elnezem,nem az a fajta narancs ez a lakk,amit automatikusan vihoraszo kamaszlanyokkal azonositasz,hanem egy melyebb tonusu lazacszin.nagyin szep,esbjol is all Neked!

  VálaszTörlés
 2. Szerintem szép :)
  És imádom a pöttyöket is!

  VálaszTörlés
 3. Nem sok narancs lakkom van, de ez valóban gyönyörű

  VálaszTörlés
 4. ♥gyönyörűséges♥♥

  VálaszTörlés

 5. Ez a bejegyzés, napra pontosan 2 hónapja a piszkozatok között volt, ideje volt kitennem, egy pöpec kis narancs, szerintem bordóval vagy barnával kombinálva őszre is hordható szín marad.

  VálaszTörlés
 6. Szép színe van, bár ez az összes fóliás Zoyára elmondható. A pöttyök nagyon arik :)

  VálaszTörlés
 7. Glittering orange - that's gorgeous!

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű ez a szín a narancssárga és arany színekben pompázó csillogó szemcsékkel! Nekem csak 1 narancssárga lakkom van pasztellesebb narancs színben (OPI - Are we there yet), és ez teljesen hordató és könnyen kombinálható árnyalat, egyik nyári/ tavaszi kedvencem.

  VálaszTörlés
 9. Meseszép :) Én egyetlen színtől se féltettem a körmeimet soha. A narancssárga pedig az egyik kedvenc színem :) Ráadásul mostanában, minden manikűrömbe bele csempészem, ami nem nehéz tekintve, hogy nekem nem elég 1-2 szín a körmömre így nyáron ;)

  VálaszTörlés
 10. Nem vagyok nagy narancsos, inkább barackos, korallos, lazacos :)

  VálaszTörlés