2013. augusztus 28., szerda

MAC Pro Longwear Collection for fall 2013, Retro Matte Collection for fall 2013 és Indulge kollekció Preview Party


Sziasztok!


          Tegnap délután, szó szerint beestem az Aréna plázába található MAC üzletbe. 
A történet ott kezdődik, hogy a sógornőmmel délben, hirtelen felindulásból, nézelődni, vásárolgatni  indultunk,  az Aréna plázát hagytuk utoljára, a MAC üzlet elé érve láttam, h buli lesz, ó épp kapóra jött, mert a csütörtöki időpont amire a meghívást kaptam nem lett volna jó.
Rengeteg szépséget láttam....


        A Pro Longwear 2013-as őszi kollekciójában 12 gyönyörű Paint Pot található, amiből azt hiszem 4 új szín, 4 szemceruza,  a sötét olívazöld és padlizsán lila nagyon szép, 4 új színben alapozó és egy korrektor NW 25-ös árnyalatú bőrszínhez. Nem limitált színek, állandó jelleggel kaphatóak lesznek.
Sajnos csak mobillal tudtam képeket készíteni, nem volt nálam hű blogpertársam,a kis kompakt fényképezőgépem., ezért színmintákat nem készítettem.

A másik bemutatásra került kollekció a Retro Matte rúzs és szájkontúrceruzákból álló gyűjtemény volt.
Mindkét termékből 8-8 szín kapható. Ez a kollekció szeptember 15.-től lesz megvásárolható, vagy a héten a bemutatók alkalmával...csütörtök este MAC Westend, péntek este MAC Allee és Váci utcai bolt.
A rúzsokból és szájkontúrceruzákból 4 új szín található, ami nem lesz limitált, ez tetszik :)
A szájkontúrceruzák annyira tetszettek, hogy minimum 3 darab KELL!  Szinte lemoshatatlanok, ilyen tartós darabokkal még nem találkoztam, ezt nagyon ajánlom, de vigyetek magatokkal olyan rúzst amit gyakran használtok a színválasztás miatt, ez csak egy jó tanács.


A következő az Indulge kollekció volt, bevallom, én erre az egy kollekcióra számítottam, az előzőekről nem tudtam, ez van ha a körömlakkokra fókuszálok, ebben a kollekcióban 5 nagyon szép körömlakkot találunk.

A kollekció minden darabja limitált! A körömlakkok mellett találunk még 5 rúzst, 5 szájfényt, 8 szemhéjpúdert, 2  krémes arcpirosítót, 3 Fluidline.

Egy nagyon jó, sőt merem állítani a MAC legjobb szempillaspirálja is újra kapható, valamint a Viva Glam RuPaul burgundi vörös rúzsa és szájfény.

Érdemes benézni  szeptemberben a MAC egyik üzletébe, olyan választékkal találkozunk amiből mindenki találhat számára megfelelő színt, egy darabot ami tetszik az újdonságokból.

Nagyon fárasztó de kellemes napom volt.


9 megjegyzés:

  1. Minden vágyam egy MAC rúzs és egyre több helyen látom,hogy tényleg nem hiába :))

    VálaszTörlés
  2. Ha visszajövök a nyaralásról, én is megyek megnézni majd az újdonságokat, meg valami új púdert is keríteni fogunk a barátnőmmel nekem, mert a blot powder nem vált be. A lakkok minőséde milyen, úgy általában?

    VálaszTörlés
  3. Tapasztalatsim szerint a kremes lakkok tatrossaga es fedese gyenge, a glittereseke atlagos. Nem sok lakkom volt Mac-bol, talan 4-5 db., de nem ez a marka csucstermeke:)

    VálaszTörlés
  4. óó MAC rúzs egy rózsaszín színben elfogadnék egyet!! *-* <3 <3

    VálaszTörlés
  5. De szépségesek! A rúzsok nagyon szépek.

    VálaszTörlés

  6. Rúzsok...egy színt kinéztem, de az egy régebbi darab, egy Viva Glam darab és merész szín, kedden nem mertem megvenni, azóta is gyűjtőm a bátorságot hozzá :D

    VálaszTörlés
  7. Akkor végre a Viva Glam RuPaul burgundi vörös rúzst be tudom szerezni :33

    VálaszTörlés
  8. Hmm hát igen, szép kis dolgok! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépek, csak sajnos a MAC dolgokat nem az én pénztárcámra találták ki :)

    VálaszTörlés