2013. augusztus 24., szombat

Deborah Lippmann - Mermaid's Kiss




Sziasztok!


        Deborah Lippmann,  a márka alapítója, szakemberként fontosnak tartja a körömlakkokat a  legjobb minőségű alapanyagokból összeállítani, elve, a körömlakk ne csak díszítse de ápolja is a körmöket, 5-Free összetételű körömlakk, ápolóanyagként tartalmaznak zöld tea kivonatot.
     Első Deborah Lippmann körömlakk ami láttán azt mondtam, ezt megéri megvenni borsos ára ellenére, a Mermaid"s Kiss volt.
Az első ecsethúzásánál nagyon meglepődtem....


Meglepődtem, mert a körömlakk színtelen, a szín  rengeteg mikrocsillámból és glitterből áll össze.
Az alap, parányi világos arany csillám, nagyobb világos rózsaszín glitterek és málnaszínű glitterekből jön létre a szín.


A körömlakk állaga közepes vastagságú, 2 rétegben használtam, gyorsan szárad, az ecsettel könnyű pontosan festeni, a kupak formájának kialakítása tökéletes.
A két réteg nagyon vékony, ilyen vékony glittereket nem láttam még, a felülete simább mint a Liquid Sand körömlakkok felülete.


             Első alakalommal  3 teljes napig viseltem, 3. nap este még sértetlen volt lemosás előtt.
Siránkoztam egy kommentbe, hogy erre a lakkra rákeresve nagyon nagy eltéréseket láttam a színmintákat illetően, most már értem, nagyon függ a fényviszonyoktól, ez az első lakkom ami nappali és villanyfénynél ugyanolyan szép mint napsütésben.
A Mermaid's Kiss színe, a megtestesült finom luxus és elegancia, imádom.
Rengeteg képet készítettem, de egyiken sem látszik mennyire tökéletes, mindennapi  használatra alkalmas szín.






Nagyon elégedett vagyok a körömlakkal minden szempontból, igaz lehetne egy kicsit olcsóbb, talán ez az egy ami nem szimpatikus az ára (22 €), de a Chanel lakkoktól olcsóbb, minőségre pedig sokkal jobb,  jelenesetbe a pénzünkért magas minőségű terméket kapunk.
Olvastam pár hete egy blogot, ahol a bloggerina megkérdezte, ki mennyit hajlandó maximum kifizetni egy lakkért, nos nálam nincsenek elvek, nem fogok megvenni egy ronda neon sárga lakkot 13,5 €-ért mert az mondjuk új márka és belefér a 4000 Ft-os limitembe, mikor ugyanolyan van az Aden-ből 200 forintért, ami számomra döntő szempont, az az, hogy tetszik-e annyira, hogy használni fogom többször és hasonlót nem találok olcsóbban, ezért megéri-e  kiadjak érte X összeget.

Hasonló körömlakkom, az a england She Walks in Beauty :


Jövőhónapra már kinéztem újabb két darabot a márkából, valamint találtam egy új, felső árkategóriás márkát, aminek annyira szép az őszi kollekciója, hogy 2 darabtól könnybe lábadt a szemem, így már meg van a kívánságlistám szeptemberre :)


19 megjegyzés:

  1. Nagyon szép *-* Már összeállítottam egy wishlistet DL lakkokból, hamarosan kikerül a blogra, bár én csak áradozok róla hogy egyszer akár csak egy db is a gyűjteményembe kerül :D

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép :) Ehhez a fedéshez a képeken elég volt a 2 réteg, amit említettél?

    VálaszTörlés

  3. @Glitterfinger Lexa: biztosan lesz DL lakkod, nekem 1,5 év és pár kollekció kellett míg eldöntöttem, hogy veszek :D

    @Szami: igen 2 réteget használtam, első alakalommal a jobb kezemen 3 réteget de nem volt észrevehető a különbség, elég 2 réteg.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, bár üvegben egy hajszálnyit jobban tetszik, de tuti ezt kenegetném heteken át a körmömre, bár mivel glitteres, tovább bírná, mint a sima lakkok többsége, hála a silány minőségű körmeimnek :/ Nah majd a karácsonyi kívánságlistámra ráírom, és a Jézuska talán lesz olyan rendes, és meghozza :D

    VálaszTörlés
  5. ááá eszméletlen gyönyörű!! én igazat adok neked, abbban hogy olyan lakk kell nekem is amit tudom a körmeimre kenek, nincs árkategória,ami meg tetszik általában KELL!! :D

    VálaszTörlés
  6. hűűű mennyi csillám, gyönyörű :)
    tetszik, hogy olyan lágy a színe :)

    VálaszTörlés

  7. @Ani: nem, pármásodpercet áztatom a vattakoronggal és könnyen lejön, nem használtam alap-fedőlakkot ennél a lakknál.

    VálaszTörlés
  8. csodaszép. remélem találok olyan webshopot, ahol viszonylag normál áron és nem túl drága pk-el kapható sok szín,mert a nordstrom olcsó, de alig van választék.

    VálaszTörlés
  9. tényleg nagyon szép, különleges:))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép és elegáns, igazi finom nőies szín.

    VálaszTörlés
  11. Annyira, de annyira, de annyira szép!! Ha egyszer megveszem, soha többé nem mosom le:D És ami a meglepetést illeti.. én is meglepődtem volna, az biztos, nekem sem tűnt fel még egy blogon sem! Gondolom akkor ugyanez a helyzet a többi Mermaid lakkal (a kékes-zöldes is gyönyörű, de ez a rózsaszín a legszebb!)

    VálaszTörlés
  12. @Suzie:Beautybay-n egész júliusba 10 Euróra volt leértékelve minden DL körömlakk (ingyenes szállítás, akkor nem vettem, mert csak régi színek voltak, nem találtam olyat ami tetszett volna.
    Sajnos nem találtam az EU-ba 20€ alatt és pstk. is van :(
    A Nordstrom-ot nem ajánlom, nem nekünk EU-s övezetnek való, 1x majdnem szívinfarktust kaptam, mikor megjelentek a Dolce & Gabbana sminkcuccok onnan akartam venni, be is raktam a virtuális kosaramba 5-6 darabot, majd amikor tovább léptem a fizetéshez a szemeim majd kiestek...rárakták a vámot, áfát, pstk.-et és nem tudom még miket, az ügyintéző mobil számláját..passz, de az úgyis magas végösszeg szinte a duplája lett...ilyen gyorsan azóta sem stornóztam semmit :D

    @Panka és Ayesha: én is így látom :)

    VálaszTörlés
  13. Szép, szép...nagyon szép, de én inkább a szemeid könnyeztető két lakkra vagyok kíváncsi :) melyek lesznek azok?

    VálaszTörlés
  14. Az üvegben nagyon megnyerő számomra, de felkenve már nem jött át a wow hatás :$ Kár, mert tényleg egy különleges darabnak tűnik!

    VálaszTörlés

  15. @Andi T.: egy bordó és sötétkék amitől "elérzékenyültem" :D

    @Aviana Rhal: ennek a lakknak épp a finomsága tetszik, a wow hatást a másik, glitteres DL lakk váltotta ki nálam, glitterfüggő lévén:D

    VálaszTörlés