2013. augusztus 12., hétfő

Aura Sputnik parts 947 mágneses körömlakk


Sziasztok!

 Ma, egy mágneses körömlakk van terítéken.

Első gondolatom a lakkot meglátva az volt, hogy én nem szeretem a mágneses örömlakkokat, máson tetszenek de én nem kérek belőle.
A színe ami elcsábított. Parányi 8ml-t tartalmaz, a mágnes az ecset kupakjára van ragasztva. Hamar kirajzolódik a minta, gyorsan szárad.
Az ára 17 Lej volt, ami átszámítva 1120 Ft.

 Nem használtam a mágnest, nem volt szívem "elrontani" a színét, jobban tetszik simán felkenve.
Sajnos csak a képek feltöltése után vettem észre, hogy nem mostam le rendesen az előző lakkot, valójában ennyire nem látszik, mint a közeli képen:(


Használsz mágneses körömlakkot?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van :) Én még nem használtam, annyira nem fogott meg ez a mágneses dolog, de azért van, ami tetszik, de inkább csak úgy másokon :)

    VálaszTörlés
  2. én is úgy vagyok vele, hogy másokon tetszik csak. :/ :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szín, kár lett volna "elrontani" a mágnesezéssel. Én is "másokon tetszik" érzéssel vagyok a mágneses lakkok iránt. Volt kettő, de elajándékoztam, mert nem volt türelmem hozzá.

    VálaszTörlés
  4. Van egy mágneses körömlakkom, de mágnesem nincs hozzá :D Viszont nem hiányzik, valahogy nem ragadott magával ez a mánia, még másokon sem igazán jön be... Azért szép színért pedig megéri, ahogy a tiéd is :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színe van. Nekem is van mágneses lakkom, van hozzá mágnes, de sokkal jobban tetszik ha nem használok hozzá mágnest.

    VálaszTörlés
  6. Nekem mágnessel is tetszik, de tény, hogy magában is gyönyörű a színe :]

    VálaszTörlés
  7. Nekem sem kéne mágneses lakk, egy sincs a gyűjteményemben. Viszont ezt tényleg már csak a színe miatt érdemes volt megvenni :)

    VálaszTörlés
  8. nem mertem mágneses lakkot venni, mert mindenhol azt olvastam,hogy nehezen jön ki jól a minta, de tegnap egy barátnőmön láttam, sima essence-t, és nagyon tetszett,valami ilyesmi színe is volt. megint egy tipikus kismama-cucc, gyorsan alkossunk valami átlagostól eltérőt :D

    VálaszTörlés
  9. az én mágneses lakkom nem működik :S

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű a színe, olyan sellős!

    VálaszTörlés