2013. június 2., vasárnap

NE LÉGY NAIV !


Sziasztok!

* A bejegyzés trágár, sértő, durva szavakat is tartalmaz, csak 18 éven felülieknek!
Úgy érzem a mai posztot meg kellett írnom, sok fél mondatot, sok kétértelmű szót írtam ki az elmúlt napokban a blog Facebook oldalára, ezért, hogy a találgatásokat és félreértéseket elkerüljük, megírom a történetet.
Szerintem mindenkinek aki kiteszi magát a nyilvánosságnak bármilyen platformon, volt/lesz trollja, ez benne van, nem kell felvágni miatta az ereinket. Rosszul esik, felidegesít, majd elgondolkodsz tényleg ilyennek lát, ez jön le, ennyire rossz amit a blogon csinálok stb. Majd  arra gondolsz, mindenkinek más az ízlése, más tetszik, lehet van egy kis igaza is, de még mindig több az a személy aki kedvel, szívesen olvas.
A legjobb megoldás ha valaki nem szimpatikus, nem tetszik amit csinál, nem olvasom, de nem bántom, egyszerűen nem követem, ez a legjobb mindkét fél számára.
Élni és élni hagyni, ez a filozófiám.
DE!
Ismeritek a mondást:
"NEM AZ A FONTOS MIT, HANEM , HOGY KI MONDJA' 
Itt jön a képbe a pofán csapás, hogy ki is volt a trágár megjegyzések hátterébe, amit bizonyítani is tudok.
Egy bloggerina, egy olyan bloggerina akivel napi szinten beszéltem, aki tőlem kérdezett meg mit, mikor honnan vegyen, akinek segítettem megismertetni a blogját, akinek osztogattam a bejegyzései linkjét , hogy minél többen olvassák, megtalálják.
Ági, a  Mdolla's...  blog írója, de most elég ennyi reklám,  nem csak nekem köszönte meg a sok segítséget, Anira is ráuszította a Rómában élő  barátnőjét trollkodni.



        Az egész velem kezdődött, a blog Facebook oldalára egy friss felhasználóval jött egy kérdés, hogy miért nem növesztem meg a körmeim, miért kenem a drága körömlakkokat maragarétára, erre azt válaszoltam, ha a saját nevén kérdez, válaszolok, addig meg ne érdeklődjön. A válasz is egyszerű, megírom most itt: .nem ülök napi 14 órát a gép előtt a körmeimben gyönyörködve, 4-6 emberre főzők, mosok, takarítok, dolgozok, ezért basszus, nem nő meg, mindig felázik, letörik, beszakad. Erre  keményebb hangnemre váltott, letiltottam, új felhasználót készített. Órákig kint volt az a kommentje FB.-on, ahol klimaxos meg nem is tudom milyen kurvának nevezett, amit láttak a családtagjaim is. Újra blokkoltam.
Ezután Ani blogja következett ahol például trágár megjegyzéseket tett Ani egy receptes posztjánál (hát igen,  a gyakorlat, a sok olasz kolbász és pizza után valószínűleg gasztronómia legmagasabb fokát űzi). Majd az én blogom következett, itt cigány kurvának becézett (nem tudom honnan ismer ilyen jól, miért kurvázott le többször, valószínűleg ő az, és összetéveszthetett egy kolleganőjével, de megkérdeztem a férjem emlékszik-e ilyesmire, neki sem rémlett, hogy az elmúlt 22 év alatt , mióta együtt vagyunk, gyakoroltam volna ezt az ősi szakmát). Jöttek még kommentek, majdnem mindegyik végén oda írta, hogy tanácsnak fejezzem be a blogot, nem tudom mire gondolt, egy névtelen senkire fogok hallgatni, vagy sírva fakadok, ehhez már túl öreg vagyok. Megnéztem a weboldal figyelőt és láttam, honnan érkezett a kommentelő....Róma. Milyen menő, nem sima hazai trollom volt, hanem minőségi olasz cucc, na basszus.

Írtam Áginak, az első nap még tetettem a hülyét, második nap már megírtam, hogy tudom ki a troll, harmadik nap reggel, szóltam , írjon neki, állítsa le magát. Ági azt felelte, nem tartja vele a kapcsolatot, majd aznap este láttam Instagaramon, hogy Ági képe alá kis szívecskéket lájkolgatott a római lány pár nappal azelőtt, meg cseverésztek a képek alatt. mikor erre rákérdeztem, megint azt válaszolta, hogy nem beszél vele CSAK VÁLASZOLGAT NEKI, na ez volt az a pont mikor arra gondoltam, most valamelyikönknek orvosi segítségre van szüksége. Igen a "grazie gattina"-köszönöm cica, egy sima válasz, tényleg nem lehetnek beszélő viszonyba. Azóta Ági zárttá tette az Instagramos prfoilját, de van kép, nem beszélek a levegőbe. Miután írtam Áginak, hogy kiteszem Erika képeit (ezt még régebben, késő ősszel Aninak küldte el Ági, mikor épp összekaptak Erikával, és Áginak üldözési mániája volt Erikától),  már nem kaptunk Erikától megjegyzéseket egyikőnk sem.






És következzen a trollról is egy kép, szép lány semmi kivetnivalót nem találok benne, haja selymes, csak kár hogy kevés,  arckontúrjai, profiljára nem találok szavakat, ezért nem is írok semmit.

a tökéletes nő Erika, vagyis a troll
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt, nem tudom mivel bántottam meg, nagyon naiv voltam, hogy nem vettem előbb észre csak információs központ voltam, ez van, ez volt.

Most toborozhatnék "híveket"  például így :

Amint elérem a 1999. feliratkozót és jönnek a kommentek amiben elismeritek, belátjátok zsenialitásom, egy, egy akit Fortuna köldökön csókol megnyerheti a képen látható mesés dolgokat, egy aki mindent visz!
 Szóval ne legyetek restek, iratkozzatok fel, kommenteljetek, a remény nagy úr.

Ez egy vicc volt, gondolom itt már levágtátok, nehogy valaki jelentkezzen, a képen a saját cuccaim vannak de nem válnék meg ezektől!
Nem akarok senkit becsapni, nekem a blog hobbi, ha akarom és időm engedi napi 2 posztot írok, ha nem kétnaponta egyet, de ezt korrektül, nem ámítva magam és benneteket, nem akarom senki naivságát kihasználni.


Ne légy naiv!

Ui.: nem sajnáltatni akarom magam, a blogommal is tisztába vagyok, milyen a színvonala, nem az bánt AMIT, hanem az AKItől indult! :(


20.40 -kor, már látta ezt a bejegyzésem, ezzel érvel, Ti szoktatok teljes posztokat FB oldalon olvasni???? Mert csak  Olaszország lett tiltva a Fb-on. ITT A BLOGER! Én innen, a bloggerből  megyek mások bejegyzéseit olvasni:)
Na basszus, vissza az oviba, tudunk érvelni, a végén még a sztár bloggerina fog engem reklámozni :D Ez nagy dolog lenne :D




21.25:
Én ilyen vádakért, ha nem igaz, vért kívánnék, nemhogy nem reagálok.....csak ha nem tudok mit mondani, hallgatás belegyezés, másra nem tudok gondolni.
És a befejezés, szóval igazam van:)


78 megjegyzés:

  1. Az én véleményem tudod, ugyanilyen naiv voltam...

    VálaszTörlés
  2. Jajj Erzsi, sajnalom hogy igy beszeltek rolatok, de orulok hogy kiderult, ki az.
    Akkor innentol en se fessem a csutka kormeim? Az enyemek is betornek...
    Klassz a blogod, ne valtoztass semmun, ilyennek szeretunk!

    VálaszTörlés
  3. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Szerintem jó dolog hogy kiírtad magadból és figyelmeztetted a többieket. Az meg hogy állandóan csak a margarétáiddal jött ez a hidrogénezett, "szépszemöldökű" r****c, bizonyítja hogy nem a te szinteden áll ezért nem éri meg hogy egy begyejzésnél több időt szentelj rá.
    Szeretem a blogod, így tovább! ;) :)

    VálaszTörlés
  4. No, ez tetszett. Végre egy troll akinek arca is van. Elég nagy önbizalma lehet mert szépnek nem mondanám, és nem egyéni ízlés alapján alkotott szépségre gondolok. Mivel romlott a lelke, az sem szépíti meg!

    Gratulálok neki, ez karrier!

    VálaszTörlés
  5. Hát nem tudom, valószínűleg azt a hatalmas orrát szereti mindenbe beleülni.
    Még mindig nem tudtam felfogni igazán, kinek miért jó az hogy piszkálja a másikat. Nem értem abba mi az öröm, hogy névtelenül minden hülyeséget összebeszélünk.
    Sajnállak Téged is, és Anit is, igazán nem érdemlitek meg, hogy így viselkedjenek veletek.

    VálaszTörlés

  6. @Ani: tudom, persze, h tudom...

    @Rami : a válasz természetesem , nem, míg nincsen legalább3,5 cm-es körömöd! Viccelek, jó a blogod a másik meg az, hogy arról írsz amiről akarsz, kedved tartja:)

    @Becca: ennyi volt, ezzel a témával, de mindenki össze volt zavarodva, hogy ki lehet, nem akartam, hogy találgassanak, vagy más ártatlanra gondoljanak.

    VálaszTörlés
  7. Annyira nehéz elhinni, hogy valakinek ez az öröme és erre van ideje (nem is kevés, ahogy kiderült). De szerintem abszolút ne foglalkozz vele, úgyis elmond mindet az, hogy hányan követnek, olvasnak, kommentelnek :) (Egyébként nyilvánvalóan minden lakkodat egyszer használod, akkor is margarétán, jajj..:D)

    VálaszTörlés
  8. Most komolyan mit akart volna ezzel elérni? Nem értem az ilyeneket... Vagy irigy az ilyen vagy hülye, ha nem mindkettő... Nem kell foglalkozni vele... Kiderült és így járt... Nem tom kinek lett rosszabb... :D
    És semmi köze ahoz h most semmi körömre vagy 20centis karmokra fested a lakkjaidat:)

    VálaszTörlés
  9. Nem láttam, hogy mi volt Facebookon, de nem semmi ez a szöveg, ami ott volt... Értelmes,egészséges lelkű ember akkor sem tud így fogalmazni ha akar. Mondjuk azok lehet nem is süllyednek erre a szintre. Sajnálom ezt az embert aki írogatott neked, nagyon rossz élete lehet, hogy ilyen keserűvé és iriggyé vált. Kár az ilyenek miatt bosszankodni, biztos nem ellened irányul, csak magával van bajban.

    A blogod meg szuper, tiszta körömlakk függővé váltam már én is, öröm nézegetni a gyönyörű képeket, szóval remélem az ilyesmi nem veszi el a kedved a folytatástól!


    VálaszTörlés
  10. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik...hm:)

    VálaszTörlés
  11. Én egyszerűen nem értem az embereket. Mire föl ez a tömény rosszindulat? Féltékenység, irigység, vagy csak szimplán a romlott belső? Soha nem fogom megérteni miért kell más embertársunk lelkébe taposni, aki kreatív munkájával tanácsokat próbál adni másoknak. És ahogy többen is írták már, hihetetlen, hogy egyes embereknek annyi szabadidejük van, hogy rácuppanjanak egy emberre és azt kezdjék el ócsárolni. Nagyon unatkozhat ez a nő. És különben csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt ezzel az alpári stílussal, úgyhogy aki itt szégyenkezhet, az egyedül ő. Jól tetted, hogy kiadtad magadból a gondolataid, nem szabad ezeket elfojtani, a blogodat meg szerintem folytasd csak úgy, ahogy eddig, légy önmagad és az ilyen jellemtörpéket meg meg kell próbálni figyelmen kívül hagyni.

    VálaszTörlés
  12. Jesszus, én most kiakadtam! :O
    Ezt nem gondóltam volna, főleg nem egy bloggerről, szerintem pszichiátriára való!
    Igaz, néha nekem is eszembe jut a kérdés, hogy miért nem a körmeiden mutatod be, de úgy vagyok vele, hogy a te dolgod. Meg is értem, hiszen a napi tehendők megviselhetik a körmöt, én szerencsésnek mondhatom magam, hogy nagyon strapabíróak. Én továbbra is követlek függetlenűl mások véleményétől, mert én szeretem a blogod, azt amit csinálsz! :)

    VálaszTörlés
  13. Húú ez nekem sok!! miért vannak ilyen emberek?? miért bánt ha valaki vezet egy blogot?? Hobbiból és saját idején kívül! Lehet azért fáj pont ezeken az embereknek mert irigyek és ők nem tehetnék meg, hogy ilyen dolgokat vegyenek, és leírják róluk a tapasztalataikat. Ha valami nem tetszik nem olvasom és törlöm, miért nem lehet így.... a normális ember ezt csinálná. Erzsi ne foglalkozz vele! Jó így a blogod ahogy van.Csak gondolom rossz érzés hogy ilyeneket írtak rólad, de csak irigy azért. üdv. Judit

    VálaszTörlés
  14. Ez egyszerűen döbbenet! Nem találok szavakat...

    VálaszTörlés
  15. Ez a poszt nálam csillagos ötös!!!Én személy szerint imádom a blogod és belevaló csajszi vagy ám!:)
    A gonosz troll pedig...!Legyen büszke magára!:)

    VálaszTörlés
  16. Nekem nagyon szimpatikus, hogy így leírtad a történteket, bár én az egészről lemaradtam, mert mostanában nem olvastam a blogod időhiány miatt, fb-on meg nem követlek. Nekem tetszik, hogy így megmutattad ki is ő, és nem csak azt írtad, hogy jajj, hagyjuk, nem kell vele foglalkozni. Igenis kell, és szégyellje magát. A blogod pedig tökéletes, ahogy van :)

    VálaszTörlés
  17. Hejj...komolyan nem értem én ezt. Erzsi...fel a fejjel. Puszi!

    VálaszTörlés
  18. :O:O:O Erzsi, az én fogalmam szerint ez a nő nem egy troll, hanem konkrétan zaklató...

    VálaszTörlés
  19. Jézusom, az ilyen ember BETEG, komolyan segítségre van szüksége, pszichiátria, kényszerzubbony, gyógyszerek! Soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaki képes ilyesmire vetemedni, ennyire, már-már állati szintre lealacsonyodva mérget fröcskölni a szájából (jelen esetben kezéből). Teljesen megdöbbenve olvastam ezt a bejegyzésed, ez az internet egyik nagy hátránya, hogy a névtelenség/arctalanság mögé bújva hatalmas mellénnyel lehet "észt osztani", de ha személyesen kellene megszólalnia, lefogadom, hogy két értelmes mondatot nem tudna összetenni. Szégyelld magad! (már nem te Erzsi természetesen)

    VálaszTörlés
  20. Ágival nemrég én is kis összeütközésbe kerültem... Meg lett beszélve, hogy elcserélünk néhány lakkot. Eddig minden szép és jó, én örültem, ő örült, ennyi. Aztán egy idő után néztem, nem válaszol, na hát a drága letiltott engem facebookon. Nemrég kommenteltem a blogján - mert ugye nagyon fel van háborodva, hogy nem kapott a Lovely-tól csomagot-, hogy ezen nem kéne hisztizni, és gerinctelenség, hogy tiltott, blabla.. Erre kaptam tőle egy olyan üzenetet, hogy csak na. Voltam én mindenféle sz*r alak, és mocskos magyar stílusom volt. Gondolom, ő nem magyar.. Na, ezek után én hallani se akarok róla.

    VálaszTörlés
  21. Nem értem a trollokat, akinek valami nem tetszik, ne olvassa,ennyi.

    VálaszTörlés

  22. @Nikolett: a lovely-s posztnál nekem sem tette ki a kommentem :D

    VálaszTörlés
  23. Szia! Bocsi, hogy névtelenül, de nem tudok bejelentkezni. Ez a történet ledöbbentett!!!! :O
    Jézusom... Ágit olvasva nekem is már egy pár dolog gyanús lett a nagyszabású nyereményjátékaival kapcsolatban, és még elég sok embernek, persze nem alaptalanul. Konkrétan a legutóbbi "nagy" sok tízezreket érő ajándékcsomagját olyan illető nyerte meg, aki nem is volt feliratkozva hozzá (többen utánanéztünk), válaszképp mogorván nekünk esett, aztán egy vagy két napra rá csinált egy fiókot a nyertes nevével! Borzalmas egy ember. :(

    VálaszTörlés
  24. Biztos, hogy nem lehet jelentkezni a képeken látható cuccokért? :) Jójó, csak vicc volt... Mostanság sok bloggerinának kijut a trollokból :( Kitartás Lányok!

    VálaszTörlés
  25. Az én véleményem is tudod, Ani is tudja, normális ember nem hagyja szó nélkül a g***iskedést, végre nem csak sötétben tapogatózás megy meg a név nélküli vagdalkozás, hanem végre meg tudjátok védeni magatokat. A két nagyságos asszony meg gondolkodjon el, két tökélypizza megsütése és / vagy csodaköröm létrehozása között. Bár szerintem nem lesz rá idejük, saját elbűvölő szépségük csodálgatása közepette.

    VálaszTörlés
  26. Kedves Erzsi!:)

    Nagyon régóta olvaslak, igaz csak sutyiban, nem vagyok feliratkozott olvasó.

    Nagyon sajnálom ami veled történt, mindig annyira kedvesen nyilvánultál meg minden helyzetben, nem is tudom felfogni,hogy miért kezd el veled valaki gonoszkodni.

    A másik pedig,hogy kinek mi köze van ahhoz,hogy te mennyiért veszel körömlakkot?? Ha megtehetném én is ezeket venném :)) Senkinek semmi köze hozzá...


    A körmeid formája nagyon tetszik, mindig azt nézegetem,hogy a tiéd miért ilyen csinos röviden, az enyém meg miért olyan kis csutak :D

    VálaszTörlés
  27. óó és még valamit elfelejtettem...a napokban pont azon gondolkodtam,hogy a nagyon hosszú karmok festve nem szépek...:))

    VálaszTörlés
  28. Nagyot csalódtam, hogy blogger a bloggernek ekkora ellensége legyen...főleg úgy hogy előtte még Te tettél neki nem is kicsi szívességet a blogmarketingben.

    VálaszTörlés
  29. Jézusom. :S Hát szóhoz sem jutok. Egy ideje már figyelem az eseményeket a fb oldalán és egyre inkább unszimpatikussá vált a hisztérikus kirohanásaival és a mocskolódó megjegyzéseivel.
    Most már tudjuk hogy milyen ember. Én a magam részéről leiratkozom a blogjáról és a fb oldaláról is.
    A nyereményjáték nekem is gyanús volt, de igazából az győzött meg hogy mindig akad 1-2 csalódott ember aki trollkodik, de ha ennyien állítják hogy valami nem stimmel, az már gyanús. A másik meg az, hogy nekem egyáltalán nem szimpatikus ez a nyereményjátékkal toborozzunk olvasókat hozzáállás. A drámájára meg már nincs szükségem. Idegesítő és a kirohanásai egyszerűen primitívek.

    VálaszTörlés
  30. Basszus, teljesen megdöbbentett a dolog. Az ilyesmit annyira nem vártam volna egy bloggertárstól, meg nem is értem. Te semmiképpen ne add fel a blogolást, nagyon szeretek olvasgatni nálad! Kitartás!

    VálaszTörlés
  31. én is csak ezt tudom mondani,.. biztosan irigy rád, Erzsi, és ezen ne is csodálkozz... (sok olvasval egyetemben én is elfogadnám a szerzeményeid felét :). nem vagyok egy szépség szakértő vagy mániás, de olvasok egy-két blogot, és itt van a legnagyobb aktivitás, legtöbb olvasó.

    VálaszTörlés
  32. Erzsi, nekem kifejezetten tetszik, hogy nem olyan hosszú a körmöd, sokkal szebb és emberibb, én a fent említett Ági körmeit tartom ízléstelennek. Elszomorít, hogy ilyen létezik, mint amiket olvastam, nekem mindig is egy szimpatikus blogger voltál, tudom, hogy nem azért írsz bejegyzéseket, hogy elmodhatsd magadról, hogy ennyi és ennyi olvasód van. Szeretem a körmöd és a körömlakkjaid, és továbbra is olvaslak! Felháborít, ha valaki ilyen sunyin és alattomosan, hátulról támad arra, akitől előtte még tanácsokat kért....

    VálaszTörlés
  33. hát ez tényleg elég durva, nem számítottam erre. azt gondoltam volna, hogy egy másik bloggerina legalább megérti, hogy milyen rossz az, ha valakit támadnak/ócsárolnak...
    a nagyszabású nyereményjátékokon én is elcsodálkoztam, de gondoltam az ő dolga, biztos megengedheti magának. (látszik, hogy én is milyen naiv tudok lenni...)
    egyébként a rövid körmeidet meg abszolút megértem, én is kínlódom a sajátjaimmal. az meg teljes mértékben a te dolgod, hogy margarétán vagy a körmeiden mutatod be a lakkot, így is nagyon szép képeket hozol mindig, szeretem a tesztjeidet, meg az egész blogodat úgy ahogy van!:)
    mondanám, hogy ne keseredj el, de nagyon rossz érzés lehet, hogy így "hátba támadtak", sajnálom ami történt, kitartás!

    VálaszTörlés
  34. Ebben az a legnagyobb öngól az, hogy a blogján folyton arra utalgat, hogy mennyire rossznak tartja a magyar beauty blogokon a folyamatos furkálódást, egymás pocskondiázását. Hát igen, tényleg gusztustalan.

    VálaszTörlés
  35. Az én véleményem ismered, a Tieddel egyetértek, beszéltünk mi már erről, tudod mi a véleményem. Nekem már az bizonyság, hogy tudom a blogger társadalom milyen véleménnyel van róla, szóval részéről öngól. Next, move.

    VálaszTörlés
  36. Most konkrétan még én sem tudom megnézni a Facebook oldalad :)

    VálaszTörlés
  37. Eddig olvastam Ágit (vagyis többnyire inkább a képeket nézegettem, mert a stílusától falnak megyek) és már feltűnt, hogy valami nincs rendben vele. Szörnyen hevesen tud véleményt alkotni, lenéz másokat és még ő beszél a rosszindulatú magyar mentalitásról. Láttam, amit most facebookon vergődött, gondoltam utána nézek a történetnek és teljesen ledöbbentett ez a poszt. Bár nem látok bele mélyebben, de teljesen rá vall minden, amit írsz...már én is többször belefutottam a "csutka körmökre nem lakkozok" mondatába és mindig elgondolkodtam azon,hogy ezek szerint mindenki bújjon el akinek nem nő meg olyan "szép" hosszúra, mint neki...nem értem neki mért fáj, hogy margarétára lakkozol. Undorító ez a furkálódás részéről. Kíváncsi vagyok milyen válasz posztot fog írni, mivel hülyíti majd az olvasóit...

    VálaszTörlés
  38. Hű, azért ezen most nagyon ledöbbentem...Hogy lehet hogy valakinek ennyire fáj hogy sokan olvassák, szeretik a blogodat?Ez a nő totál beteg, látszik a képén.Tényleg szüksége van az önfényezésre és mások pocskondiázására a boldogsághoz...Most biztos ki vagy borulva, de azt gondolom eg ídő után már csak nevetni fogsz rajta, max. sajnálni fogod ezt a szerencsételen idiótát...Milyen pocsék egy élete lehet ha ebben találja meg a boldogságot?

    VálaszTörlés

  39. @Szilvia33: a képen látható nő, a bloggerina barátnője, nem vagyok kiborulva, azon már túl vagyok, addig míg nem nyugodtam meg nem is mertem neki kezdeni a bejegyzésnek....
    Nagyon csalódott vagyok és fáj, hogy akit soha nem bántottam és folyamatosan csak információval láttam el, segítettem amivel csak tudtam, ő, kicsit jobban ismer mint egy átlagos olvasó, és mégis ilyen indulatokat váltok ki belőle, még most sem tudom hová tenni az egészet, de nem akartam, hogy másra gondoljanak, félreértsenek az olvasók valamit az elejtett szavakból és hogy ne bántsanak több bloggert, eddig velem együtt 3 prédájuk volt, ezért írtam meg, ez most így korrekt mindenkivel szemben.

    VálaszTörlés


  40. @Szívecske: ha erre tud bármit is írni természetesen reagálok rá, de már engem sem tudott privibe meggyőzni az ártatlanságáról.....
    Az meg ha posztot ír semmit nem ér, nála kőkemény moderálás van, annak teszi ki a megjegyzését aki a nyelvére beszél, nincs az a kincs, főleg most, amiért lenne bátorsága a moderálást levenni a kommenteknél. Nekem eddig csak a troll miatt kellett moderálásra állítanom, de most már, hogy tudjátok ki a hunyó, mi van, nem használom a moderálást.

    VálaszTörlés
  41. Mondanom se kell, azzal a lendülettel leiratkoztam a blogjáról. Amúgy se volt szimpi a szenzációhajhász nyereményjátéka.
    Elég rossz végig olvasni ezt a bejegyzést. Rossz látni, hogy vannak ilyen emberek, akiknek örömet okoz az, hogy másokat kritizálnak és szavakkal illetnek. Mindenkinek meglehet a véleménye (pl. hogy nem tetszik neki a rövid köröm), de azt normálisan is ki lehet fejezni. Borzasztó intelligencia-hiányt mutat ez a fajta viselkedés, amit ez az úrinő végrehajtott. Utálom az ilyen "botrányokat" a neten, meg mindenhol, én nem biztos, hogy kiírtam volna ezt, de abszolút megértelek. Remélem, háromszorosan visszakapja a karmától ezeket a mocskolódásokat, mert az biztos, hogy erre semmi oka nem volt. Talán csak nagyon ráér, talán nagyon el van tartva és nincs jobb szórakozása "Olaszban", mint a magyar (mellesleg attól még, mert Olaszországban lakik, még nem lesz olasz is. Sőt, ha lenézi a magyar beauty blogger társadalmat, hát minek ír magyar beauty blogot, magyar nyelven?) beauty blogokat leszólni. De ez akkor is elég visszataszító emberre vall. Megnézném a barátait, akik ő szerinte tudják milyen valójában. Akkor ezek szerint vagy kétszínű és nem volt gyerekszobája, és most éli ki a rossz gyerekkorát, vagy pedig mind ilyen aljas ember. De hát megtalálja zsák a foltját.
    Eléggé felháborító volt számomra ez az egész dolog, remélem, ezek után azt kapja majd, amit ő adott...

    VálaszTörlés
  42. Ui.: UNDORÍTÓ a hosszú, kapa körme!! :DDD Motoszkált a fejemben, hogy egyszer megkérdezem tőle, hogy ezt nőiesnek és szépnek érzi-e, de nem tettem, mert úgy gondoltam, ha neki így a jó, hát legyen. Ajándékozza meg környezetét a látvánnyal.

    VálaszTörlés
  43. annyira rossz ezt látni, hogy már bloggerinák között is megy a balhé..valamiért ez minden egyes alkalommal ledöbbent. nem elég, hogy nem kevés rosszakarónk van, aki minden lépésbe beleköt, hiába csinálsz vmit szívvel lélekkel.. :/

    VálaszTörlés
  44. Régebben nekem is beszólt egy receptemre, ami egyébként még mindig egy tökéletes pizza recept, de ő meg van győződve, hogy csak az az igazi és tökéletes amit az ő csodálatos hazájában Olaszországban kapni, mert ezzel amit én készítettem az ő kedves párja kivágná az ablakon, aham akkor vágja, de úgy hogy a lábad se érje a földet. A másik, hogy soha egyetlen egy játékára sem jelentkeztem, és soha nem is kommenteltem, mert nem szimpatikus, a nyeremény játék pedig olyan nevetséges, főleg, hogy még néhány jó ízlésű blogger el is hiszi és jelentkezik, én a helyében egy jobb fényképezőt vennék, hogy ne ilyen képekkel tudjon szolgálni a szuper óriási több ezreket érő játékáról. Nem is mondok mást mert nincs értelme, megyek és sütök egy ócska pizzát... és elsírom magam, hogy nem élhetek ott ahol minden tökéletes, jah gondolom ezek után hozzám is benéz egy két kedves kommentre, de azt nem fogja meg köszönni :D

    VálaszTörlés
  45. En par napja talaltam a blogodra es engem igazan nem erdekel,hogy korommargaretan vagy a sajat kacsodon mutatod a koromlakkokat vagy hogy hany eves vagy vagy barmi mas:) Ameddig igenyes a blog es olyan termekek vannak a bemutatasaid alatt,amik erdekelnek addig szerintem teljesen mindegy a tobbi.Mondjuk engem foleg a kormos bejegyzesek erdekelnek es szeretem,hogy dragabb lakkokat is mutatsz,mert en is inkabb azokban bizom es azokat veszem,mondjuk a lelektani hatarom az az Opi-Orly hataraig megy el,Chanel lakkot pl nem vennek,mert az mar tul sok nekem:) De imadom nezni !:D Szoval nekem bejon osszesegeben a blog es nem surun kommentelek,de a nagy vallomasok meginditanak:D

    VálaszTörlés

  46. @evil-she-devil: hidd el bánt, hogy meg kellett írnom, de miután rájöttünk Anival, hogy ki van a háttérbe és még utána hülyének is néz, elegem lett. Igazad, persze, hogy nem jó ezt olvasni, de nem vagyok senkinek a kapcája, főleg, h egy szóval sem bántottam meg, csak segítettem.

    @Rita: én szoktam olvasni az "ócska" receptjeid, sőt tetszenek is, akkor ez most azt jelenti én sem vagyok tökéletes ? :D

    @Lexi: Örülök, hogy olvasod a blogot, cserébe a héten jövök egy poszttal amiben a leges-legfényesebb fedőlakkot mutatom be, igaz csutkán és margarétán ;)

    A Twitteres bloggerinákn közösségének üzenem, nem a nézetségért írtam meg a posztot csupán emberségből,láthatjátok sok bloggerinának volt konfliktusa vele, nem bántok soha senkit, nem tetszik nem olvasom, de engem se bántson senki, míg nem adok okot, ha meg így van állok élébe.
    Nincs szükségem nagyobb olvasottságra, nincsen semmilyen célom a bloggal, nem fogok webshopot nyitni, könyvet kiadni, nem kell megfeleljek senkinek, azt írok amiről akarok a blogomon és az olvas aki akar.

    VálaszTörlés
  47. Én is szeretem olvasni a blogodat, nagyon igényesnek tartom :) Szerintem teljesen jó ha margarétán mutatod meg a lakkodat ha neked az kényelmesebb, mert végülis a szinét úgy is látjuk.

    VálaszTörlés
  48. Most már meg se lehet nézni a blogját,csak meghívott felhasználók láthatják.Ha nem ő állna a trollkodás hátterében akkor nem zárta volna le,hiszen semmi oka nem lenne rá.

    VálaszTörlés
  49. Jajj,még így egy dolog éjjel eszembe jutott...Csutka köröm rulz! :D a betegágyhoz nem mehetek oda karmokkal. Meg a gitárhoz sem...beletelt kis időbe, amíg rájöttem,hogy így is szép, nőies tud lenni a kezem, sőt. És ebben volt neked is szereped Erzsi ^^

    VálaszTörlés
  50. Na igen a tegnapi után jelentősen megfogyatkoztak a rendszeres olvasói, most meg már lezárta a blogot. Tudjátok, akinek nincs rejtegetni valója...

    VálaszTörlés
  51. Hirtelen azt sem tudom mit reagáljak...mindegyikőtöket olvastalak ezidáig és nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténik :( Sajnálom, hogy pont ti lettetek a célpontok :(
    Elképesztő, hogy az emberi irigység mire képes...
    Mindenesetre és maradok Veled és Anival :) Rengeteg jó ötlete kaptam tőletek, amit ezúton is köszönök :)

    VálaszTörlés
  52. Sajnos vannak ilyenej,de mi szeretünk,ez a lényeg.:)
    Amúgy van valami köze ennek a gyakorikérdéseshez?

    VálaszTörlés
  53. Konkrétan ledöbbentem. Én is naivan beestem a nagy nyereményjátékára, de már akkor gyanús volt, hogy ennyi cuccot feláldoz, aztán jött a nagy hisztis kirohanása fbn, nem akartam neki szólni, hogy csak magát égeti ezzel. Ma akartam leiratkozni a blogjáról, de láttam, hogy már csak meghívóval lehet bejutni... No comment, komolyan.

    Ezek után azon se csodálkoznék, ha ő maga írta volna ki azt a kérdést a gyiken....

    VálaszTörlés
  54. Erzsi, tegnap este követtem az eseményeket itt is és a Facebookon is. Le vagyok döbbenve, kétségtelen: nincs is jobb szó rá. Ma egész nap ezen kattogott az agyam. És bevillant valami: az egyik posztomhoz, amiben egy CG lakkot mutatok be egy igen rosszindulatú komment jött. Nem nekem szól, hanem Lakkfan Verusnak. Őt is támadta?

    VálaszTörlés

  55. @M.: igen, megnéztem Verus blogján, Erica Cat néven kommentelt május 07.-én :(

    VálaszTörlés
  56. Ági nálam akor írta le magát végleg, amikor postot írt a saját bevallása szerint általa festett műkörmökről, holott a youtube-os videón ocsmány volt, amit csinált. Persze a képek nem a sajátjai voltak, több neves külföldi körmös képeit lopkodta össze. (szakmai fórumon robbant ki a dolog, seperc alatt lebukott, és még neki állt feljebb) pfff

    VálaszTörlés
  57. Alapvetően én azok közé tartozom, akik közé Te is tartoztál, kedveltem, követtem, sokat beszéltünk, persze csak "szakmai" kérdésekről, semmi személyesebb és én bevallom, kommenteltem, jelentkeztem a játékokra, mert naiv vagyok. Mindig az voltam és az is leszek. A fogalmazási stílusán és a formázáson igaz mindig kiborultam, emiatt sokszor csak a képeket néztem, de minden bejegyzésnél az fordult meg a fejemben, hogy a mennyiségtől nem les jobb a minőség és néha 2-3-4 kép elég, ha azok jók és megfelelőek. Csalódtam hatalmasat és ma még gondolkodtam, de most egyelőre úgy döntöttem, hogy nem iratkozom vissza a blogjára, mert az, hogy letiltotta, egyértelműen azt jelzi, hogy sáros és ezt ő is tudja, valamint ebben az esetben az egyik oldalra sem állok dolog nem működik és ha már választani kell, akkor inkább Téged és Anit követlek a közeljövőben is. Még akkor is ha az utóbbi időben csak passzív olvasó voltam, nem nagyon kommenteltem, de nem nagyon van időm rá sajnos, még a saját blogomra sem annyit, mint amennyit szeretnék. Tudom, hogy meg sem fordult a fejedben, hogy abbahagyod, ilyen miatt nem is érdemes, mindig az olvasóira gondol először az ember, akikért megéri csinálni. Pont emiatt volt most öngyilkosság, amit ő véghezvitt. Kitartás, mi maradunk!

    VálaszTörlés

  58. @Fanni: erről nem hallottam....elég sok minden előkerült róla, röpke 24 óra alatt a kommenteket olvasva.....

    VálaszTörlés
  59. Hej, de sok névtelen komment hátterében állhat (szerintem mind a két) leányzó... Nálam is kommentelgetett régebben Ági, falnak rohanok tőle, hogy 3 szavas tőmondatokban ír, nulla helyesírással, és átsüt a monitoron a rosszindulata. Önelégült, önző, és mindezek tetejébe szörnyen buta is lehet.

    VálaszTörlés
  60. Mindenképp jól tetted hogy megírtad ezt az egészet,őszintén szólva mindíg kiakadok amikor valaki nyilvánosan pocskondiázza más munkáját, kinézetét.Ezt mindenki tegye meg otthon, a barátnőjével, a négy fal között..Remélem -a technika mai fejlettségét nézve-nemsokára nem lesz lehetőség álnévvel, kép nélkül bárhová kommentálni.Én azt szeretném ha csak az kommentálhatna ki az éppen a laptop /számítógép kameráján látható képével bejelentkezve ( tehát real time) kommentelhetne:)Szerintem jelentősen megcsappanna a trollok száma:)

    VálaszTörlés
  61. Az irigység sokszor sok mindenre ráveszi ez embert. Minden ember ki van téve hasonló szituációknak, de próbáld meg úgy felfogni, hogy ha ennyire irigy, akkor valamit nagyon jól csinálsz :D

    VálaszTörlés


  62. @Szilvia33: az ötleted zseniális, szabadalmaztatni kellene, idővel csak találnál kivitelezőt :)


    @Ivett: a háttérben inkább mérhetetlen gonoszságot, kétszínűséget és aljasságot látok, igaz az irigység is rokon ezekkel :(

    VálaszTörlés
  63. Sejtettem, hogy őt is támadás érte. Nálam is Erika Cat néven kommentelt :(
    "Erika Cat2013. május 7. 9:57
    A te szar kormodre mèg a 100 forintos lakk is kàr lenne! Plusz csoro paraszt is vagy! menj inkàbb disznot etetni, a blogolàst hagyd meg az igènyes lànyoknak!"

    VálaszTörlés
  64. Kár, hogy ilyen emberek vannak, akik ebben lelnek örömöt :(.

    VálaszTörlés
  65. Valószínűleg a sok front állhat a háttérben, mostanában rengeteg megbuggyant ember rohangál a világban.

    Viccet félretéve én értem miért margarétára kened első körben a lakkokat. Én is izgatottan kipróbálnám rögvest érkezés után a színeket, de ha már van egy hibátlan manikür a kezemen nem szedem le a próba miatt.
    Nekem is rövidek a körmeim, egyrészt mert 3 hónapos a kicsi, másrészt vannak erős színek (amiket nagyon kedvelek), amik decensen csak rövid körmön néznek ki jól, nem pedig "picsa" hosszú karmokon.
    Ahogy előttem leírták jó, hogy van fotó a trollról, első ilyen amit fotóval látok.

    Szeretem a blogod, el ne vegyék a kedved efféle alakok :)

    VálaszTörlés
  66. Mik derülnek még ki erről a nőről... de nem is baj, remélem minden olvasója leiratkozik róla.
    @M.: Utánakerestem erre a bizonyos kommentre, mert kíváncsi voltam rá - bár mire megtaláltam, már ide kitetted, és hát szikrát nem kapok, botrány ez az egész, nem térek magamhoz. Ahogy olvasom a róla szóló sztorikat és olvasom a kommentjeit, hát ekkora nagyképű és buta embert még nem láttam. Helyesen sem tud írni áhhh... :S Nekem már az elárul mindent, ahogy írja, hogy "olaszban" , mintha Ő lenne a sztár, mert ott tartják el. Nem idegesítem magam rajta tovább...

    @Fanni, erről a dologról nincs poszt véletlenül ? Vagy a videónak a linkjét nem tudod esetleg ? Érdekes ez a történet is.

    Kíváncsian várom a további fejleményeket, de a mostani viselkedésével tényleg azt igazolja, hogy ő áll a mocskolódások mögött.

    VálaszTörlés
  67. Jajj még annyi lemaradt, hogy a Ti (Verus, Erzsi, M. és a többiek akiket még esetleg bántott) körmötök ezerszer szebb és !IGÉNYESEBB!, mint az ő gusztustalan, foltos kapa körme. Főleg, hogy láttam olyan képet, amin az egyik ujjáról letört a köröm, de a többit úgy hagyta, hát az aztán szép volt.

    VálaszTörlés

  68. @Eszter E.:részemről lezárva a téma, a bejegyzés megjelenése után 1,5 órával Ági már olvasta, nem tudott rá semmit válaszolni, feloldottam a blogon a kommentek moderálását, hogy ne gondolja senki csak azok kerülnek ki amit engedélyezek.

    Most ott tartok, hogy én is csak ámulok és bámulok mennyi lánnyal volt konfliktusa, ugyanúgy olvasom a blogomon a kommenteket mintha olvasó lennék....

    Viszont azon csodálkozom, hogy senki nem állt ki mellette itt nyilvánosan.

    VálaszTörlés
  69. Megértem, hogy lezártnak tekinted a témát. Jobban is teszed, nem ér annyit. Csak annyira feldühít ez az egész..., ahogy velem is beszélt pár hete. TündérKert blogján most olvastam be neki, a fene nagy pizza sütési tudásával kapcsolatban. Elég régi az ügy, 2011-es, de remélem eljut hozzá.
    Azon nem csodálkozom, hogy senki nem védi, bár a facebook oldalán néztem, hogy páran írtak neki, hogy olvasni szeretnék a blogját...:S

    VálaszTörlés

  70. @Eszter E.: szerintem követi az itteni eseményeket, az este 8x volt fent a blogon ( a webhelyfigyelő adatai szerint), így látta a kommenteket, ma is volt, így tisztába van vele ki mit gondol róla.

    VálaszTörlés
  71. Ez nagyon durva.... nem is tudok mit írni, már mindent leírtak előttem...

    VálaszTörlés
  72. :( ez most rossz érzéssel tölt el. csalódott vagyok,de kíváncsi is,hogy mit miért?:( egyébként attól,hogy most itt mindenki megutálja Ágit,nem változik semmi:( lehet nem így tervezte, vagy nem tudom, talán csak csipkelődni akart, csak rosszul sült el. én szerintem mindenről a fészbúk tehet:( végülis ti is ott játszottátok le a nyilvánosság előtt a játékot,így leírva a bloggereket:( (mármint bután fogalmaztam meg,de majdcsak érteni fogjátok) oké,próbáltátok megbeszélni négyszemközt a dolgokat, nem ment, de utána akkor nyilvánosan fb-n, majd a blogon:( vannak emberek akik nem szerették volna ezt megtudni:( most tudják,hogy mi történt,és rossz nekik,mert csalódás ériőket ebben a közösségben. engem például csalódás érint,én egy évig nem fb-ztem,mert ott ért csalódás,ezért a blogomba menekültem:( most itt is xcsalódás ér,mert a kedvenceim közt ez történt:( legyetek jók,vigyázzatok magatokra, figyeljetek a névtelenekre(ha nem tetszik törlöd a kommentjét és kész,bár utána úgyis ír,hogy mért törölted, de nem kell vele foglalkozni). Kitartás, tudjátok minden csoda 3 napig tart. 1nap: hogy tehette ezt. 2.-nap erről beszél mindenki. 3.-nap ki emlékszik már erre? :))sziasztok

    VálaszTörlés
  73. Miről maradtam már megint le a sok meló miatt...durva

    VálaszTörlés
  74. savanyú a szőlő? ezt pont ő mondja? féltékeny!!
    so jealous...
    hát ha ez annyira gyerekes meg nem vesz részt benne, akkor minek kezdte el? ez az egyik, a másik, hogy Neked kéne vele a legkevésbé foglalkozni! vehetnénk példának akár a celebeket is: aki nyugodt életet él az nem foglalkozik a rosszmájú megjegyzésekkel, aki meg igen az idők kérdése és elvonón van/ élő adásban csinál magából idiótát.
    Te véletlenül se légy ilyen.
    nem kell védened a blogod, vagyis de, úgy hogy folytatod tovább és bele adsz apait anyait.
    Feleslegesen idegesíted fel magad. Vannak olyan együgyű emberek, akik irigyek, féltékenyek, és ha megmondod a frankót még nekik áll feljebb. de ilyen ez a csúf igazság!
    Kitartás és szerintem most már egy posztodban se említsd meg!! Ezzel is csak neki csinálod a reklámot. csinálj úgy mintha nem is létezne, ne is olvasd el, hogy miket ír ki! Hidd el így neked lesz a legjobb!
    Köröm téren meg tudlak érteni, mert elég az ha valakinek olyan munkája van, ami miatt foylton letörik, vagy sport miatt, nemhogy még háztartás vezetés. Fejet hajtok az ilyen emberek, nők előtt, mint Te, hogy ilyen hajtásban is mindig van erőd foglalkozni a külsőddel.
    amit csinálsz az úgy jó, ahogy csinálod és nem úgy ahogy mások akarják, hogy csináld.

    VálaszTörlés
  75. erikára visszatérve meg, ahhoz képest h ki van sminkelve hatvan táska a szeme alatt, tág pórusok, amiket egy jobb alapozóval sem tud eltüntetni(gratulálok). a szemöldöke túl vékony, és ha festi, ha csak kihúzza ez a szín nem megy a szőkéhez, csak úgy megsúgom. lehet szőkehajhoz illő világos barna szemöldökceruzát is kapni... :( jahj hol folytassam. vagy nagyon szarul van levágva a haja, vagy növeszti a frufruját de ha már növeszti könyörgöm menjen el fodrászhoz, kicsit talán de tényleg csak egy kicsit javítana a fején. Nem mondom, hogy csúnya, mert nem az, de egy pattanásos segg tökéletesebb, mint a feje. ja és akármilyen drága szempillaspirált magára kenhet ha nem tudja normálisan használni, mivel csomókba van összetapadva a pillái. ha ilyen ember vezet smink blogot az inkább nevetséges, mint figyelem felkeltő.
    Fel a fejjel, ezerszer jobb vagy. Több, mint egy éve olvasom a blogodat, nagyon ritkán szinte soha nem kommentelek, de most szükségét éreztem.
    Érezd magad jobban, jobbnak (ennél pláne)!!! :)

    VálaszTörlés