2013. június 14., péntek

Zoya Darcy és Emily de Molly


Sziasztok!


        A bejegyzés címén mosolygok, olyan mint egy lányregény címe, ami például a barátságról szól. Ebben az eseteben többről van szó, ugyanis mindkét körömlakk  "szerelem" kategóriába tartozik a gyűjteményembe lévő körömlakkok között. Nagyon vidám, kimondottan nyári páros.

           A sárga színnel meglehetősen ellentmondásos a viszonyom, imádom a színt, kedvenc virágom a sárga rózsa, van pár sárga pólóm de nem igazán szeretem hordani. Körömlakkban formájában a szín meg nagyon szokatlan, de nyár van és ki kell mozdulni a megszokott színek rabságából :D
A Zoya Darcy a legszebb meleg színtónusú sárga körömlakk amit valaha is láttam, még nem megy át narancsba, de erőteljes , kellemes színe van. A fedése nagyon jó, bár igaz az 1. réteg rettenetesen foltos volt  de a 2. rétegnél már egyenletesen fedett, nagyon gyorsan szárad, szép fényes.
Van  a Zoya márkából még egy sárgám, de ezt jobban szertem.
 Zoya Darcy 19-es, Creamy 2-es
A glitteres lakkokat szeretni vagy utálni lehet, szerintem, nos aki szereti az bizonyára azt az elvet vallja, hogy glitteres fedőlakkban sohasem lehet elég a glitter mennyisége és minél változatosabb a szín, méret, forma, annál különlegesebb. Az Emily de Molly - Rose Gold ennek a fajtának egy remek képviselője.

És ami a kettő kombinációjából lett , egy vidám, bohókás nyárias körömfestés, kimondottan hétvégére.Használsz sárga körömlakkot ?

21 megjegyzés:

 1. Van egy Catrice sárga lakkom, de nem igazán használom. Ideje lenne felkenni egy ilyen szép csillámos lakkal. :)

  VálaszTörlés
 2. Jajdecuki. :D Egy sárga lakkom van, az valahol talán a kettő között, esetleg a világosabbal egy kaliberben van...csak akkor használtam,amikor a hobbit premierjére Szauron-szemét festettem a körmeimre. Nagyon dög volt :D

  VálaszTörlés
 3. Én nagyon imádom, megvan a lovely baltic sand, meg a maybeline colorama napsárgája, meg egy avon fáradt pasztel sárga:). De még kellene legalább három árnyalat:D

  VálaszTörlés
 4. Ó, hát ez nagyon bejön! *.*

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép:)
  én annyira nem vagyok sárgás, csak néha kapok kedvet hozzá...
  de ezzel a glitteres lakkal gyönyörűen mutat:)

  VálaszTörlés
 6. De cuki lett! :) Nekem egy darab pasztellsárga lakkom van csak, de a napokban nagyon közel voltam ahhoz, hogy vegyek egy ragyogó sárgát! :D Majd legközelebb :)

  VálaszTörlés
 7. A sárga nagyon szép már önmagában is, és ez a csillámcsoda *-* Nagyon jól mennek egymáshoz :)

  VálaszTörlés
 8. nagyon szép! élmény lehet lemosni ;)

  VálaszTörlés

 9. A lemosásáról inkább nem írok semmit...megszenvedtem rendesen :D

  VálaszTörlés
 10. ez a fedőlakk meseszép!! *-*

  VálaszTörlés
 11. Erzsi, lemosásnál az alufóliás technikát használod? Nekem nagyon bevált a glitteres fedőlakkok lemosásánál.
  Sárga lakkot nem használok,de amit a glitteres fedőlakkokról írtál,az tökéletesen igaz. Nem lehet elég, és elég sokfajta :)
  Nem tudom mikorra tervezel újabb llarowe bevásárlást, de ajánlom a figyelmedbe ezt, én imádom, és nagyon sok színnel passzol:
  http://shop.llarowe.com/collections/naild-it-unique-nail-polish/products/spring-on-the-rain

  VálaszTörlés
 12. a fedőlakk nagyon szép, csini színkombináció :)

  VálaszTörlés

 13. @Suzie: köszi, megnéztem gyönyörű, hasonlót rendeltem a Cirque márkából, plusz egy színes fóliás glitterekből álló fedőlakkot, olyanom még nincsen, így mostanában nem veszek egy darabig, de azért még nézegetem az oldalt, soha nem lehet tudni, plusz mindig küldenek e-mail az új lakkok érkezéséről:( :D
  Lemosáshoz, ha túl makacsok a glitterek, igen, a fóliás technikát alkalmazom, pontosabban 100 éve vettem egy alessandro körömerősítő olajat amihez adtak kis gumírozott, szilikonos bigyüszöket, olyan mintha egy kesztyű ujjainak a közepe lenne levágva, ez jól megtartja a vattapamacsokat.

  Megnyugodva látom, hogy elég sokan kedvelitek a sárga színű körömlakkokat :)

  VálaszTörlés
 14. Szia! :)

  Díjat kaptál tőlem! :)

  http://fiatalosblog.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html

  Szép estét :)

  VálaszTörlés

 15. @Iluss: köszönöm szépen, megnézem :)

  VálaszTörlés
 16. Nagyon jól mutat a kettő együtt! :)

  VálaszTörlés
 17. Nagyon kis cuki nyári karneválos köröm. Zoya Darcy és Emily de Mollyról Anne Shirley jut eszembe:)

  VálaszTörlés