2013. június 10., hétfő

HH - Hétfői Haul #14

Sziasztok!


              Nemrég, 1-1,5 hónapja találtam rá a CND új tartós körömlakkjára, a Vinylux elnevezésű körömlakkokra, ami állítólag 7 napig tökéletes marad.
Természetesen egyből kíváncsi lettem, ami a legjobban tetszett, hogy a CND híres géllakkjához a Shellac-hoz hasonló a fénye, nem is hasonló, hanem ugyanolyan. Igaz most gyakran festem a körmeim, de egyszer csak ráunok a lakkokra és akkor a szín után fontos szerepet kap a tartósság is.

              Az üzletbe belépve, el sem hiszitek mekkora pácban voltam... a színválasztás miatt.  62 gyönyörű szín, ami első ránézésre is minimum 52 darab egyből a kedvencem lett. Viszont, a ronda anyagiak miatt igen szűk lehetőségem volt a színek között "garázdálkodni", ugyanis egy lakk 2990 Ft, ugyan ennyibe kerül a fedőlakk, ami kötelező hozzá. Ekkor pillantottam meg a mini szettet, imádom a mini szetteket, ezt meg főleg, mivel ebben 4 körömlakk és a speciális fedőlakk van, az ára megegyezik egy OPI mini szett árával, 3990 Ft.-ba kerül. Azért egy gyönyörű korallnak nem tudtam ellenállni, igen ez korall, nem füstölt lazacszín, igaz pirosas-narancsos korall, olyan ami tengerpart után kiált.

 Színmintákat nem tudtam készíteni, fény és körömmargaréta hiányában, de majd bepótoljuk.



Tropix #154  a szín nem élethű, sokkal szebb! :)

Befotóztam még a prospektus,  a képekre kattintva  nagy méretben is láthatóak.






Ismered, érdekel, szereted a tartós körömlakkokat vagy nem lényeges ez a szempont ?


Ui.: Kipróbáltam egy ujjamon a korall színt, nem tudom szavakba önteni mennyire fényes, gyönyörű a felülete és a szín is, a tartósságát meg tesztelni fogom, ezután írok róla.


17 megjegyzés:

  1. Nagyon várom, hogy teljesítenek majd :)

    VálaszTörlés
  2. Épp ma nézegettem ezeket a Vinylux lakkokat a neten, a Shellac szerintem zseniális, épp a héten csináltatom meg megint Shellaccal a körmeim, a legjobb cucc a piacon. Szóval ez is biztosan szuper lesz, és tény, hogy feleannyiba kerül, mint egy Shellac, de szerintem még így is borsos az ára :/

    VálaszTörlés
  3. Hajjaj, úgy érzem, elvesztél... :D
    Nagyon várom a tesztet!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

  4. @Petronella's: nincs is szebb a Shellac-nál csak türelem kell hozzá :)

    Lányok, nem számít a tartóssága, a krémes színek ugyanúgy néznek ki mint a Shellac! Ennyi már elég a függőséghez:D

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de jó, hogy pont most írsz erről a lakkról! Épp a napokban tervezem felkeresni a CND üzletet (a márka valamivel olcsóbb effekt lakkjait próbáltam már, és azokkal igen jók a tapasztalataim). Kíváncsi vagyok, ez a vinylux körömlakk milyen lesz tartósság szempontjából plusz még klasszikus, szép színe is van. Jómagam szeretem 3-4 naponként újralakkozni a körmeimet, de vannak esetek pl. utazás, vagy nagyon zsúfolt hét, amikor jól jön egy olyan lakk, ami megbízhatóan tart 5-6-7 napig is. Eddig nálam csak egy Sally Hansen volt képes erre a mutatványra 3 rétegben plusz fedőlakkal.

    VálaszTörlés
  6. Tetszenek a színek! :)
    Nagyon várom már a véleményedet mindről! :)
    Én szeretem, ha egy lakk 2-3 napot kibír a körmömön, mert álltalában ennyi időközönként váltogatom őket.

    VálaszTörlés
  7. Fontos lenne a tartós lakk, kíváncsi vagyok hogy válik be! A színek csodásak :)

    VálaszTörlés
  8. Kíváncsi leszek nagyon a tartósságukra :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon várom én is hogy milyen tartós lesz!Addig nem veszem meg, amíg nem hallom a kegyetlen véleményt:)

    VálaszTörlés

  10. 4 napig tökéletes volt, 5. nap kezdett pattogzani a vége, de addigra már ráuntam. Szerintem aki nem sokat áztatja a kezeit kibírja a 7 napt, eddig csak 1 színt a 154-es Tropix-et próbáltam.
    Hétvégén lesz róla bejegyzés:)

    VálaszTörlés
  11. Ó köszönjük, már rágtam a körmöm az idegességtől hogy mi lesz a végső vélemény:)Akkor megveszem és nem mosogatok többet:)

    VálaszTörlés
  12. Volt már bejegyzés a 7 napig tartós lakkról? Kíváncsi vagyok, milyen volt körmön ez a szép szín.

    VálaszTörlés

  13. @malvina: még nem volt, nekem 4,5 napig volt hibátlan, de nem kíméltem, így szerintem 5-6 napot biztosan kibír. Lesz bejegyzés is.

    VálaszTörlés