2013. június 7., péntek

Butter London Kerfuffle


Sziasztok!



Az első Butter London körömlakkról szóló bejegyzésben említettem, hogy nagyon kíváncsi voltam a az idei tavaszi kollekcióban megjelent Kerfuffle elnevezésű barackszínű körömlakk színére, de már a próbalakk sem volt a márka állványán, ez még inkább fokozta az érdeklődésemet.



A Hqhair webshopból, akciós áron, potom 9 Fontért (12 helyett) sikerült  beszereznem a fent említett, áhított lakkot. Egy kicsit sötétebb színre számítottam, a  külföldi blogokon látottak alapján, de  ahány blog annyi színben pompázott ez a lakk. Megértem, ugyanis a fényviszonyok változására a lakk színe is másnak tűnik. Nem színváltós lakk de nagyon érdekes, hogy néha 2-3 árnyalattal is sötétebbnek tűnik.

Következzenek elsőnek a képek:

 A körömlakk állaga vékony-közepes, 2 rétegben  is jól fedd, nagyon magas a fénye, ez nem látszik a képeken, tartóssága 3 napig tökéletes volt, 4. nap délután mostam le, mert újabb színt akartam kipróbálni, a 3,5 nap pattogzás mentesen és fényesen,  nálam kiváló minőséget jelent.
Az alábbi két kép kattintással nagy méretben is megtekinthető:

Az időjárás és fényviszonyok miatt a "csutkákon" készült képek nem sikerültek, de párat azért hoztam, kitapogatható rata a szín.



talán itt a legélethűbb a körömlakk színe
Az előző, első Butter London Lovely Jubbly körömlakkal nem voltam teljesen elégedett, a  tartósságával volt gondom, hamar kezdett lepattogzani a vége, noha színe csodás,  a Kerfuffle minden szempontból tökéletes, kiemelkedően magas a fénye, ha e szempont szerint kellene rangsorolnom, az új Zoya és Rimmel lakkokat is megelőzné. A  babarózsaszínhez hasonlóan létezne baba-barckszín ez lenne a tökéletes darab ebből a színből.
Nagyon szeretem.


Mivel sok hasonló színem van, a következő bejegyzésben szeretném megmutatni a barack és füstöllazacszínű körömlakkjaimat, idén ezekből a színekből már valószínűleg nem vásárolok.
Nagyon szépek kaphatóak itthon, a Kerfuffle mellett látható két színt is itthon vettem, egyik drogériás a másik egy Orly, de vasárnap részletes bejegyzéssel jövök mind a 17 színről.
A korallszínűek külön bejegyzésben a narancsszínekkel lesznek egy bejegyzésben.


Hasonló színeket kedveled?

20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!Kifinomult,letisztult.

    VálaszTörlés
  2. Ajaj, ez valami gyönyörűséges :D *o*

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű, és a rózsás kép mesés, tetszik a színharmónia :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, jól mutat a körmödön :) Egyébként nekem a világosabb szinek pont kb ilyen hosszúságú körmökön tetszenek, mint most a tied :)

    VálaszTörlés
  5. Igazi cukiság, nagyon-nagyon szép árnyalata van! :)

    VálaszTörlés
  6. Ajjdeszép...mindig kacérkodom egy ilyennel,de valahogy annyira nem é vagyok. pedig szép.nagyon ^^

    VálaszTörlés
  7. De gyönyörű:o alig várom a következő bejegyzést, ezek a kedvenc színeim.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a körömlakk, visszafogott, elegáns, de egyben rettenetesen vadító is valamiért. :)

    VálaszTörlés
  9. Egyébként nincsenek is csutka körmeid... ha ezek csutkák, akkor nekem extracsutkák vannak, mert töredeznek is annak rendje és módja szerint :(.
    A szín gyönyörű! Tetszik, hogy ilyen natúr, kifinomult, elegáns, de mégis van benne egy csipetnyi extra :).

    VálaszTörlés
  10. gyönyörű szín :) <3 <3

    VálaszTörlés
  11. Hm, nekem nagyon tetszik, de sajna csak vágyálom, hogy mostanában én is szerzek belőle. A körmeid pedig nem csutkák, hanem egy dolgozó nőéhez viszonyítva tökéletes. Most az enyém sem hosszabb, pedig sokszor néztek rám irigykedve, hogy "tuti műköröm". Mellesleg nagyon jól megy hozzá ez a halvány szín is. Alig várom, mivel lepsz meg minket legközelebb :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép kis színe van :)

    VálaszTörlés
  13. Ezzel a kommentemmel biztosan nem aratok nagy sikert, de most olyan hangulatban vagyok, hogy szinte majdnem bármelyik lakk jobban tetszik, ami a körömmargarétán van, mint ez a Butter London darab. Ebből következően nagyon várom a barack- és füstölt lazac szín bemutatót! (Kedvenc a 4. képen a Kerfuffle-tól jobbra 2., illetve 3. lakk).

    VálaszTörlés

  14. @Malvina: jól látod, de körömmargaréta csalóka:)
    Sőt a képeken van aminek tényleg szebb a színe, ez mégis jobban áll a bőrtónus miatt, ezen én is meglepődtem mikor az összesítőre fotóztam, konkrétan a Nails Inc.-nek a lakkja, sokkal szebb körömmargarétán, a körmeimen meg olyan kis semmilyen.
    Szerdáig elkészül az összefoglaló :)

    VálaszTörlés