2012. december 30., vasárnap

Zoya Storm Nail Laquer

        Végre eljutottam addig, hogy használtam a Zoya Storm
 fekete színű körömlakkot.
Nagyon különleges, szépséges és tartós körömlakk.
A Storm az Ornate elnevezésű karácsonyi 6 darabos kollekció egyik darabja.Az állagát és a finist tekintve kristálytiszta gélszerű fekete lakk, ami tele van szabálytalan alakú mikro holografikus csillámmal ami napsütésre vagy villanyfénynél káprázatos csillogásba kezd bármilyen szögben is éri a fény. Nagyon tetszik az is , hogy a körmökön olyan ez  a lakk mintha lenne egy alap fekete szín,  ezt követné egy hologramos réteg majd egy vékony zseléréteg fedné. A kollekcióból a lila színű Aurora és az áfonya színű Blaze is hasonló állagú, az Aurora tartalmazza a legtöbb holografikus csillámot, míg a Blaze a legkevesebbet a 3 körömlakk közül.

Szerintem a Zoya és Orly körömlakkoknak van a legjobb ecsete, könnyen és precízen lehet velük felvinni a lakkot. Vékonyak de nem puhák, nem terülnek szét a körmön.

Bíztam abban, hogy ma is szép napsütése időnk lesz de nem így alakult, készítettem pár képet még az éjjel (igen, akkor lakkoztam, reggel nem szeretek lakkozni) és ma is próbáltam de annyira gyenge volt a fény mintha egy 20 wattos égőnél próbáltam volna fényképezni vaku nélkül.


árnyékban
gyenge napsütésben
Azt hiszem igazán kedvelem ezt a különleges lakkot, egy fokkal jobban tetszik mint a majd 2x ennyibe került vetélytársa amiről itt írtam.
Egy évvel ezelőtt, ha valaki azt mondta volna, hogy használni fogok fekete színű körömlakkot, körbe röhögtem volna és azt mondtam volna, ez teljesen kizárt,  mostmár legalább 4-5 fekete lakkom van, szóval sohasem lehet tudni mennyire változik meg az ízlésünk, plusz  mennyire befolyásolnak a blogok is:D
A lakkot a Salenail.com oldaláról  rendeltem, az ára szállítással kb. 2200 Ft.


10 megjegyzés:

  1. Valami ilyesmit terveztem szilveszterre :)

    VálaszTörlés
  2. Ó a Layla lakk de gyönyörű...

    VálaszTörlés
  3. És ez a gyönyörű gyűrű honnan származik?:)

    VálaszTörlés

  4. A gyűrűt ősszel egy I am bizsuboltba vettem 1490 vagy 1790 Ft volt :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű ez a fekete lakk, de a gyűrűd se' kutya!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon különleges, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Olyan mint az éjszakai égbolt, csodaszép! *.*

    VálaszTörlés
  8. Szerintem a Zoya és Orly körömlakkoknak van a legjobb ecsete, könnyen és precízen lehet velük felvinni a lakkot. Vékonyak de nem puhák, nem terülnek szét a körmön. stitching unit , ladies tailor , custom tailor , tailor near me , tailor shop , Online Tailor Shop , tailoring company , custom tailoring services , stitching unit , best online tailor

    VálaszTörlés
  9. Hi,
    I have completed a course from https://www.coursetrendz.com. It is very good and free of cost. Moreover, if you want to have knowledge about technology and http://www.techposttoday.com then visit tech post today. All the information and knowledge is praise worthy. My business is online selling bridal bed sheets http://www.realbeddings.pk.

    VálaszTörlés