2012. december 9., vasárnap

Kérlek szavazz

Sziasztok!


      Tegnap valaki nagyon unatkozott és a szavazó boksszal játszadozott egy kicsit megnyomva egyes versenyzők szavazatainak számát, a " Csillogó körmök" című versenynél.
Ezért a boksznál látható szavazatok érvénytelenek!
NEM A VERSENYZŐK CSALTAK! Gondoljatok bele, ha valaki csalni akar és tudja a módját (ami én nem tudtam, hogy lehetséges) folyamatosan emeli a szavazatai számát és nem ennyire szembetűnően.
Sajnálom a versenyzőket akik időt és fáradtságot nem kímélve elkészítették a gyönyörű körömfestéseket, ezért kérek mindenkit, hogy aki eddig nem írt megjegyzést a versenynél, most   a verseny megjegyzéseknél írja ki kire szavazott. 
A névtelen kommentekett nem engedélyezem mert ezzel újra visszaélhet a  buheráló.


Amint megjelenik (január vége)  az OPI Mariah Carey kollekció, újabb verseny indul a kollekcióban megjelenő különleges körömlakkokért ;)
Természetes a szavazatok összeszámlálása a  névvel megjegyzést írók válasza alapján fog történni.

Kérlek szavazz a versenyél a megjegyzésekhez írd a neked tetsző versenyző számát.
Hétfő estig lehet szavazni.

Köszönöm

SZAVAZÁS  LEZÁRVA!
EREDMÉNYHIRDETÉS 2012.12.11.-ÉN, KEDD ESTE 21.30

23 megjegyzés:

  1. Facebookra is írtam már, szerintem ez még annyira sem lesz igazságos. A szavazók harmada kommentelt csak, és verseny közepén ekkora módosítás nem éppen a legszerencsésebb. Félreértések elkerülése végett, nem a saját eredményemet védem, mert ez most mindenkinél jelentős változás... Csalódott vagyok, mert most a belefektetett energiám (relatív) kárba veszett...

    VálaszTörlés

  2. Szerintem viszont így egy fokkal korrektebb, aki szavazott, visszatér a blogra és látja a változást.
    Valóban nagyon sajnálom, hogy így alakult, hogy ilyen emberek vannak, de sors is van és egyszer visszakapja;)

    VálaszTörlés
  3. Hát a Te munkádat is jól megnehezítették ezzel, sajnálom, hogy ez lett belőle... Ettől függetlenül azért nagyon élveztem a versenyt. :)

    VálaszTörlés
  4. én már azt hiszem szavaztam egyszer névvel, de megteszem még egyszer biztos ami biztos. Amatőr: Netti, profi: Ani.

    VálaszTörlés
  5. Én ahogy írtam is előzőleg már, Amatőr: R. Petra, Profi: Ani. :)

    VálaszTörlés
  6. Ennyire hogy unatkozhat valaki...
    Amatőr 3, profi 7-re szavaztam. :)


    VálaszTörlés
  7. Kiírtam ott, mert kérted :]
    A buherálónak meg üzenem, hogy találjon magának jobb elfoglaltságot... :]

    VálaszTörlés
  8. mindkét csoportban a harmadikok!

    VálaszTörlés
  9. Nem akarok kötekedni, de az előző fordulóban ugyanez volt, frissítettem az oldalt és valakinél hússzal több szavazat volt kb. 3 perc alatt... Elég szomorú ez az egész, de már nem sok értelme van sajnos a kommenteknek szerintem. Én úgy csinálnám, hogy összeállítanék gyorsan egy bloggerinákból álló zsűrit (akik nem játszanak) és az ő véleményük alapján születne a végeredmény. Én így csinálnám, így a legtisztább.

    VálaszTörlés

  10. @Ingrid: nehéz eset a döntés, akkor az lenne , hogy a szimpátia is közrejátszik, a kommentelést is kilehet játszani kamu profillal de nincs akkora tétje az egész versenynek, hogy ez megérné.

    Még arra is gondoltam legközelebb név nélkül csak sorszámmal indulnának a versenyzők, 2 nyertes lenne, egy a kommentek alapján és egy a zsűri szavazatai szerint. De minden javaslatnak örülök, ha valakinek van jobb ötlete, íja meg.
    Bízzunk benne, hogy többet nem lesz ilyen.

    VálaszTörlés
  11. Amatőr: 3. (Ivett)
    Profi: 4. (Ani)

    VálaszTörlés
  12. Még egyszer sok sikert kívánok:

    Amatőr: 3. M.Ivett
    Profi: 4. Ani

    VálaszTörlés
  13. Én is úgy gondolom, hogy ez egy drasztikus változtatás, de természetesen a Te versenyed a Te döntésed. Alapvetően a szimpátia így is MINDIG közrejátszik az ilyen versenyeken, ezért is jutok mindig arra, hogy többet nem indulok semmilyen (se sminkes, se körmös, se semmilyen) versenyen, mert úgy is az nyer akinek sok ismerőse, olvasója stb. van. A név nem feltüntetése eddig a legjobb megoldás, bár azért a képek stílusa ott is ad némi támpontot.

    VálaszTörlés
  14. Én kiírtam névvel a másik bejegyzés alatt, hogy kire szavaztam, ide már nem írom, szerintem így is elég lesz Neked Erzsi összeszámolni, hogy ki hol kire szavazott, nem akarlak bekavarni. Jól megnehezítik tényleg a munkádat...

    VálaszTörlés
  15. Teljesen objektív értékelés akkor születne, ha robotok szavaznának, pontoznának.
    Pl, lehet, hogy valakinek nem tetszenek a sötét lakkok, az egy fekete manikűrre nem szavaz, hiába van gyönyörűen megcsinálva, az egyéni ízlés mindig bejátszik ilyenkor.
    A név nélküli képekkel való szavazás jó ötlet, bár kapásból megismerjük már a körmös blogos csajok kezét, körmét, stílusát :D
    Tökéletes megoldás nincs.
    Megnyugtattalak, Erzsi? :D

    VálaszTörlés
  16. UI: plusz, ha egy versenyző priviben ír 30 barátnőjének, hogy a 87-as vagyok ebben a versenyben, légyszi, szavazz rám, már megint nem okés a dolog.
    Talán még mindig a zsűrizős megoldás a legjobb

    VálaszTörlés

  17. @Ani: tudom, ezért is volt az első sminkes versenynél az, hogy a fődíjat én döntöm el kié legyen, viszont a körmös versenynél már nem akartam én dönteni, nehéz választani, a másik, nem akartam félistent alakítani, hogy egyedül az én ízlésem legye döntő, kíváncsi voltam az olvasok véleményére is.

    Legközelebb marad a névvel kommentelős szavazás, noha ez nagy kicseszés lesz nekem számolgatni :D

    Remélem több tucat kamu profilt nem készít senki.

    VálaszTörlés
  18. És mi lenne, ha zsűrik lennének, de nem csak úgy pontoznának, hogy "na erre 5 pont mert csak", hanem lennének különböző kategóriák? Lenne például kreativitás, kivitelezés, (esetleg egyediség), témahűség, stb.. Így máris nem azt pontozná az illető hogy neki mennyire tetszik, hanem hogy hogy van megcsinálva. Természetesen ez a te döntésed, csak egy ötlet volt, remélem azért segítettem. :)

    VálaszTörlés
  19. Én is úgy gondoltam ahogy Barbuus írta! :) Már voltam úgy zsűri és hiába kedveltem bárkit is, a véleményemet le kellett írnom és aszerint kellett pontoznom, ha akarnék se tudnék csalni, mert úgyis észrevenné más, mert a vélemény természetesen publikus, nem csak a pontszám! És ugye a zsűriknek fogalmuk sincs ki mennyit adott, így csak a végén az összeszámolásnál derül ki, hogy ki nyert.

    VálaszTörlés