2012. december 30., vasárnap

Év végi körömlakk leltár és 2013 újdonságai


Sziasztok!


        Szerettem volna egy átfogó, színenként bemutató bejegyzést készíteni de a felhők szövetkeztek ellenem, így marad a vakus, tákolt képek garmada. Ma lett volna időm is rá, de remélem január elején lesz szép, fényes, napos napunk.


Nagyon sok lakk hiányzik, blog sale, ajándékozások miatt de színminta mindegyikről készült így a  következő nagy körömlakk tesztben  200 körömlakkot fogok bemutatni.
A jelenlegi készletemet most márkák szerint mutatom be, illetve van egy kép a kedvencekről, a drágább, 3500 Ft feletti lakkokról és külön a holografikus lakkokról.

A China Glaze lakkok minőségében eddig még nem csalódtam, hatalmas színválaszték jellemzi, ebben az évben, emlékezetből számoltam össze 10 kollekcióval jelentek meg, 3 kollekció 6 darabos volt a többi 12 darabból állt. Jövő tavaszig 5 kollekciója fog megjelenni, amit eddig láttam, elsőnek a Glimmers, Glitz, Hologram, Avant Gradner és a Teture.
Hátrány, hogy csak  webshop-ból lehet beszerezni és nincsenek mini kiszerelések.

A Zoya körömlakkok a nagy kedvencek közé tartoznak, főleg a karácsonyi kollekció után. 2012-ben 4 kollekciója jelent meg. Tavaszi kollekciója 6 darabos és extra pasztell színekből áll.
 Sajnos itthon nem kaphatóak, legolcsóbban az USA-ból szerezhetőek be. Nem szoktak mini kiszerelést megjelentetni.

Az Orly körömlakkokról is csak jót tudok írni, nem annyira felkapottak mint más márkák de ugyanazt a minőséget képviselik amit a többi kiváló márka. Nagy előny,  hogy itthon is beszerezhetőek, nincs zsákbamacska webáruházból való rendelés, bemegyek az üzletbe megnézem a színmintákat, lakkokat és így nem érhet csalódás. A legnagyobb kiszerelésű lakkok 18 ml a tartalmuk. Bőséges a választék a különböző köröm és kézápoló termékekből is. 2012-ben 8 kollekcióval jelent meg. Tavasszal egy 6 darabos pasztell kollekcióval kezdenek. Négy színt már ki is néztem. Mini kiszerelésben is megvásárolható nagyon sok szín.
A perfektnails oldalán megtalálhatjátok az üzletek országos névsorát ahol beszerezhetőek a lakkok és más termékek is.



Essie lakkok, nos  róluk nem a legjobb emlékeim voltak, anno 7-8 éve még a Mamutban lévő Douglas parfümériában lehet kapni bő 3000 Ft felett és a minősége borzalmas volt minden szempontból. Idén nyáron vettem a bátorságot és bemerészkedtem a Belgrád rakparton lévő 2mbeauty üzletébe és vettem pár Essie lakkot. A lakkok minősége nagyon jó lett, az ár is barátságosabb (1680 Ft), amit sajnálok, hogy nem minden új kollekciót hoznak be és nem kapható itthon a kollekciónként megjelenő 4 darabos mini szett. 2012-ben  10 kollekció jelent meg.
 2013 tavaszi kollekció:
OPI lakkok szerintem, jelenleg a legfelkapottabb, legsikeresebb  márka. A kitűnő alkotó gárdának  és  reklám kampányokkal,  a mozi, zene, sportvilág felkapott sztárjai által "inspirált" kollekciók nem az egekig hanem a galaxisok magasságába emelte a márkát. Természetesen a minőség is kiváló és színválaszték felülmúlhatatlan. 2012-ben  9 kollekcióval jelentek meg.
Szeretem, hogy minden kollekcióban megtalálható egy  4 darabos mini szett ami 1,5 lakk árába kerül.
Itthon is megvásárolhatóak a  körömlakkok  2400 Ft.-os áron.
2013 márciusáig,  3 kollekció jelenik meg. Január végén a Mariah Carey nevével fémjelzett, majd márciusban az Euro Centrale és az Óz a csodák csodája című film új verziójának debütálásával egyidőben  a film inspirálta kollekció is az üzletek polcaira kerül.




Color Club körömlakkok a legolcsóbbak a fentebb említett márkákhoz viszonyítva,  de ez a minőségüket nem befolyásolja, itthon 990 Ft.-ért lehet beszerezni, sajnos itt is meg kell jegyeznem lassan és nem minden kollekció érkezik meg hozzánk. Mini körömlakkok csak régebbi színekből lehet  kapni.Újakból szerintem már nem is gyártanak mini kiszerelést. 2012-ben, 7 kollekciót adott ki a márka.
Sajnos nem találtam semmi információt a jövőre megjelenő kollekciókról.

A SpaRitual körömlakkjai a legmagasabb minőséget képviselik, magas áron, 3290 Ft..-ba kerülnek itthon. Van mini kiszerelés is 5 ml azt hiszem 1600 Ft.
A Models Own lakkok ár 5 Font mivel ennyiért vásárolhatok, China Glaze, Orly, Zoya, Opi, Essie lakkokat is, inkább a fentebb említett márkákat részesítem előnyben. Ez nem azt jelenti, hogy a minőséggel vagyok elégedetlen, inkább jobban szeretek vásárolni olyan webáruházban ahol több márka közül mazsolázhatok vásárlásnál.
 A következő képen olyan márkák körömlakkjai láthatóak amiből csak pár darabom van.




Az alábbi képen a gyűjteményem VIP tagjai láthatóak, ezt a titulust az áruk miatt érdemelték ki, 3500 Ft felett van az áruk :(

 Az imádni való holografikus körömlakkok, a Layla megköveteli az Aqua Base nevű alaplakkot!


A végére a kedvencek maradtak, amit a leggyakrabban használok.Illetve szeretnék használni, de mindig érkezik valami új.

Ez volt a 2012-es évvégi  körömlakk gyüjteményem és izgatottan várom a következő éveben  milyen gyönyörűséggek próbálnak meg inket elcsábítani.

Ui.: A címben lemardt a körömlakk szónál a  k betű, de szerintem az örömlakk szó még találobb  szó lett volna :D

15 megjegyzés:

  1. Az OPI, Color club, Models own, VIP, holografikus, és kedvenc lakkjaidat mind elfogadnám, persze a többiek közül is tudnék válogatni, de ezek jöhetnének mind egytől-egyig ;) :) Gyönyörű lakkjaid vannak Erzsi :)

    VálaszTörlés
  2. Wow, mennyi szépség. Látom imádod a csillogó lakkokat :)

    VálaszTörlés
  3. Én is csak sóvárgok, ennyi gyönyörűséget egy kupacon! :-)
    Bármelyiket elfogadnám :-D

    VálaszTörlés
  4. Nem is tudom mit irhatnek
    iden malacpersely lesz.egyik kollekcio jobban bejon mint a masik.a gyujtemenyed nagyon szep le a kalappal!

    VálaszTörlés
  5. Jajj istenem csoda lakk gyűjtemény :)

    VálaszTörlés
  6. én a colorámával nagyon nem vagyok elégedett, 2 hónapja vettem, már nem lehet lecsavarni a kupakot, csak a teteje jön le, az ecset benne marad, a lakk minősége is szörnyű, gyakran még aznap lepattog, pedig semmi különös körülménynek nem vetem alá, van valakinek hasonló 'élménye'?

    VálaszTörlés
  7. nekem egyébként az essie lakkok után fáj a fogam :)

    VálaszTörlés
  8. olyan szép a budapesthez kapcsolódó opi lakk!! bár egy kicsit olcsóbb lenne :P

    VálaszTörlés
  9. Nagyon sok csodás lakkod van! :)

    /www.yvusbeauty.blogspot.de/

    VálaszTörlés
  10. Models Own körömlakkok a kedvenceim, sajnos még nem volt szerencsém meg kaparintani egy ilyet, de majd akkor 2013 lesz az az év. c:

    VálaszTörlés