2012. november 9., péntek

Joy Vásárlási Láz - zsákmányok

Sziasztok!




     Idő és fény hiányában pár sort írnék.
Pulcsira és csizmára lett volna szükségem, természetes, hogy semmit nem találtam. Lélekben már felkészültem rá, ezért azon lepődtem volna meg ha találok valamit.
Vigasztalásként mi jöhet szóba ?  Igen, kaja  de utána? Sminkcucc!

        A Douglas-nél megerőltették magukat egy 1500 Ft.-os kedvezménnyel  10.000 Ft-os vásárlás felett. Köszönjük, a 20 %-hoz képest nem semmi.
Az új karácsonyi  Bobbi Brown kollekciót néztem meg, marha nagy csalódás! Semmit nem tudtam választani, az ecset készletek december elején érkeznek. A nagyobb paletta 23.000 Ft-ba kerül, a 6 részes szemhéjfestékek megfizethetőek 12.700 Ft, a  tubusos 3 darabos szemhéjfesték nagyon szép de 14.500 Ft. körül van, az árak nem pontosak. A BB krémet próbáltam ki a kézfejemen és nagyon jónak tűnik, aki BB krémet keres ezt jobbnak találom első ránézésre mint az Estée Lauder BB krémet, szebb a tetúrája, fedése, színe ( több színben kapható, 3 tesztert láttam de úgy emlékszem 5-6 árnyalatban kapható) de mind két márka egy céghez tartozik. Egy régebbi de gyönyörű aranyszínű szájfényt választottam a Bobbi pultról, valamit a legdögösebb, új  bordó körömlakkot a Chanel-től.
Újdonságok nem igazán voltak,  a Chanel karásonyi kollekció jelent meg eddig és a Bobbi Brown . A többi márkából még az őszi kollekciók kaphatóak. Plusz pont, az Estée Lauder szájfényt ajándékba kaptam a pénztárnál, imádom az ilyen apró ajándékokat :)

         Mariounnaud-ba 20% kedvezményt kapunk, de van jobb is ! Nagyon sok sminkcucc  volt 40%-al leértékelve és nem 100 éves dolgok, hanem tavaszi-nyári kollekciókból  ismert Chanel, Dior, Guerlain, Lancome, Pupa, Sisley márkával találkoztam a kis kosarakban! Volt köztük alapozó, szemhéjfesték, rúzs, arcpirosító, minden spirálon és körömlakkon kívül. Valamint 18.-ig folyamatosan töltik fel az akciós termékeket tartalmazó kosarakat, érdemes jövőhéten is benézni.
A Dior rúzs 12.250 helyett 7300, a Chanel szemceruza 6990 helyett 4010 Ft. volt, plusz még az 5% kedvezményt is hozzáadták a kontómhoz.( 30 e Ft. vásárlás  után  egy 1500 Ft.-os csekket küldenek)

Mindenről lesz külön is bejegyzés, de már nem ígérgetek időpontot.

A szín nem élethű! Vakus kép.  Élőben csodaszép kis dög :)
       Pár  könyvet választottam (Libri -20%), többet szerettem volna de akkora tömeg és sor volt a pénztárnál, hogy nem volt türelmem bóklászni. A Guinness könyveket már 11-12 éve megveszem Mikulásra a nagyobbik fiamnak, a pizzás szakácskönyvben nagyon jó receptek vannak, ínycsiklandozó képekkel, kedvezménnyel 2200 Ft. A desszertes  könyv  szép  ajándék lehet, finomabbnál-finomabb receptekkel és mindegyiknél lépésről-lépésre fotókkal illusztrálva, ami nagy segítség, hogy elsőre is minden recept sikerüljön, akciósan 4000 Ft.

Ennyi volt a Joy vásárlási láz alkalmával a tombolásom, nálam a Glamour napok kimaradtak.
Ezzel még nincs vége, közeleg a névnapom, már úton is van az egyik ajándékom, magamtól-magamnak, a legszebb karácsonyi paletta, aki olvas tudja melyik az :D
Ahhoz képest, hogy pár sort szerettem volna írni, jó hosszúra sikeredett a mai bejegyzés.
Holnap este indul a verseny, remélem elkészülök vele, még nem kezdtem el, holnap délig még lehet jelentkezni :)


Ma vásároltatok már, vagy hétvégére marad ?

14 megjegyzés:

  1. Hű, tetszik a lakk.:) vasárnap szépcipőt kellene vennem, de nekem nincs joy kuponom, és gondolom, jól le is lesz fosztva minden. hát... mindegy,azért majd szétnézek, remélem,nem lesz nagy a tömeg.:)

    VálaszTörlés
  2. óó,az a bordó Chanel lakk :) kíváncsi leszek rá nagyon!

    VálaszTörlés
  3. a chanel lakk nagyon szép, és az estée lauder szájfény is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg gyönyörű az a Chanel lakk :]
    Én csak egy kis édességet vettem most és pólókat egy blosale keretén belül, ha ez így ér.. :]

    VálaszTörlés
  5. Az Estée Lauder szájfény nagyon szépnek tűnik :) És én pl abszolút meg vagyok elégedve a szájfényeikkel ^^

    VálaszTörlés
  6. Tegnap sikerült a Body shop-ban kicsit vásárolni két tusfürdőt és egy kis testvajat hoztam el próbaképp, de ennyi. Néztem kötött pulcsikat de részemről reménytelen....nincs semmi ami tetszene, a csinos darabok meg ormótlanul állnak rajtam...Azért ma még teszek egy kört :)
    Viszont Te megint szép dolgokat találtál! A süteményes könyvekért én is odavagyok, amikben van fénykép is a desszertekhez!

    VálaszTörlés
  7. Az Estée lauder szájfény nagyon szép, és a körmöd is tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Ez a repedezős arany lakk is csodálatos:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  9. Jelentem: semmit az égvilágon! :D A lakkra kíváncsi vagyok, mellesleg szuper a lakkozásod! :)

    VálaszTörlés
  10. Szerintem a 20%jobb lett volna Douglasban. 10000nél az -2000 így meg csak 1500 szóval egyáltalán nem erőltették meg magukat :S. Ebbe a Chanel lakkba viszont szerelmes vagyok, nagyon sajnálok ennyit 1 lakkra, de úgy érzem muszáj lesz megvennem.

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörűeket vettél, én is ha betévedek a Marionnaudba mindig mazsolázok a leárazott cuccok között. A múltkor egy Chanel szájfényt szereztem be, két nap múlva voltam olyan ügyi és leejtettem, persze meg is repedt a kupakja :/ Egyébként a Chanel nem tartozik egy céghez az Estée Lauderrel, ez tévedés,de nem is értem, hogy két márka termékének esetében miért meghatározó,ha egy céghez tartoznak.

    VálaszTörlés
  12. Ó és várom már a tesztet mindegyikről!

    VálaszTörlés

  13. @Nitulino: a B.Brown és az E. Lauder-re gondoltam mikor a családi viszonyra utaltam :)

    Rémlik, hogy a Chanel, Dior, Guerlain sajátjaként gyártja is a sminkcuccokat, nem csak a nevüket adják, de nem vagyok biztos benne :)

    Mondjuk jelentősége nincsen melyik márka melyik céghez tartozik, nem eszerint vásárolok.
    Inkább amiatt írtam mert köztudott, hogy az E. Lauder-hez tartozik a MAC, B. Brown, Clinique, Tom Ford, La Mer és az új exkluzív Aerin, bizonyára nem teljes a lista.
    Egy bejegyzés sem lenne rossz, erről a témáról :)

    VálaszTörlés