2012. november 26., hétfő

HH - Hétfői haul #2

Sziasztok!

             Újra hétfő, lassan már vége is,  rögtön itt a péntek és utána a hétfő.


Az utóbbi hetekeben úgy alakítottam a napirendem, hogy lehetőleg hétfő délelőtt szabad legyek.
Nem vagyok nagy plázalakó, öreg vagyok idegesít a tömeg, zsúfoltság.
Ezen okok kiiktatására kiváló időpont a hétfő délelőtt. Parkolóhelyet egyből  a bejárat mellett lehet találni, nem kell könyökkel/táskával  utat törni az üzletek keskeny közlekedőin, ebédidő előtt érek a kajáldákhoz így ott sincs tömeg, le lehet ülni és még hosszasan sorolhatnám a hétfő délelőtti plázázás előnyei, nyugis körülményeit.
Készítettem telefonal pár képet arról ami tetszett vagy érdekesnek találtam:
December elején lesz -20% kedvezmény és egy hazajön velem.

Nagyon szép színek,  szemhéjfestékek 4390 Ft.

L' Occitane ajándékcsomagok

L' Occitane

Csokik :)

The Body Shop ajándékszettek

Annyira  idétlen alak, h már tetszik

könyv újdonságok


TÁSKÁK

Még 1 táska jól jönne talán ezt választom, van cipzáros hátsózsebe!
            A héten kimaradt az édesség, ma az abszolút kedvenc, vajas palacsintám lesz a desszert vacsihoz, különböző töltelékekkel de nem részletezem, rettenetesen finom.
Sminkcuccokat azért megnéztem, de idén már csak az Artdeco Golden Vintage  kollekció az ami érdekel és 1-2 körömlakk :D
Januárra gyúrok, ugyanis érkeznek (nagyon-nagyon hamar)  a tavaszi kollekciók.
Szerettem volna egy tipp-topp mellényt venni, konkrét elképzelésem nem volt azonkívül, hogy műszőrme nem kell csak a színhez ragaszkodtam, fekete legyen.
65 kg felett, egy jól megválasztott mellény aranyat ér! Ápol és eltakar, nincs jobb megoldás a kis hurkák, párnácskák eltakarására
Az összes ruházati üzletet bejártam és semmit nem találtam, vagyis a Mango-ban volt egy jó fazon de csak XS és S méretben.

Végül  semmit nem vettem, azaz pár mini méretű illatos gyertyát de nem az igazi, sokkal jobban szeretem a bambusz pálcikás lakásillatosítókat (az olcsóbb kategóriába a Zara Home-nak vannak kiváló illatosítói, többféle vanília illatban, sajnos csak külföldön kaphatóak) illetve van egy parfümlámpám is, ezt rég nem használtam, vennem kellene hozzá a Neroliba olajat.
Pótolnom kellet az elsétált kalóriákat :


Ennyi volt mára a plázázás, a  heti hétfői napom.


Ui.: Holnap este sorsoljuk a Nyilas jegyet :)

17 megjegyzés:

  1. Oh azok a gyertyák! Honnan vannak? :D

    VálaszTörlés

  2. Én Allee-ba vettem 690/ db., van webshop is, de nem vagyok megelégedve vele, azt hittem jobb a minőségük, erősebb, természetes illatuk van :(


    Lakás illatosításra az parfümlámpa a legjobb, állandó kellemes illat, természetes alapanyagok, 0,5 l olaj 6.000 forint körül van, ez elég 3 hónapra.

    VálaszTörlés
  3. Lesz decemberben douglas kedvezmény?

    VálaszTörlés
  4. Jujuj,holnap akkor a gép előtt ülök:)
    Az a táska álom szép, lehet felteszem a Jézuskás karácsonyi listámra, hátha ott fog várni a faalatt:)
    Mellényt állítólag a Tescoba lehet most venni baromi szépeket,mondjuk én már 2hete nem voltam, szóval csak ÁLLÍTÓLAG!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Megragadom a lényeget: hogyan készül a vajas palacsinta?:) Köszi, Mariann

    VálaszTörlés

  6. @Zsuzska: nem Douglas, Marionnaud-ba, egy női magazinba láttam a parfüméria hirdetését (Elle, Marie Claire, Glamour ???) úgy emlékszem 12.07-09 között és mindenre -20%-os kedvezmény, nem csak a kijelölt termékekre.

    @Super Sweet: köszi a tippet, majd megnézem. Múlthéten voltam de nem nézelődtem a ruhás részlegen.

    VálaszTörlés
  7. Juj Yankee Candle gyertyákat már ezeréve szeretnék! Imádom ilyenkor tél felé a gyertyákat. :)

    VálaszTörlés
  8. Az a táska nagyon jól néz ki, én is keresem már régóta az igazit, ami kb. ekkora és van több rekesze :)

    VálaszTörlés
  9. Jó ötlet ez a hétfői shoppingolás :) Az emberek 90%-a inkább a pénteket csípi le a hetéből mintsem a hétfőt, de mennyivel logikusabb ezt a napot szenteli a vásárolgatásnak, mint a hét másik végét :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  10. Én is hétközben szeretek vásárolni, még vasárnap is jobb, mint szombat. Pont ma érkeztek meg az ArtDeco szemhéjpúderek, mind a 6-ot megvettem, 20% kedvezmény volt rá, nem hagyhatam ott. :) Megvettem hozzá a pirosítót is. A Golden Vintage kollekcióból hozzám is hazajön majd pár dolog. :)

    VálaszTörlés
  11. Azt hittem pedig, hogy nagyon jók ezek a gyertyák :O

    VálaszTörlés
  12. @N. Reni: hétvégén örülünk a hétvégének és a nagy sütés-főzéseknek, kell valami dopping amivel kezdeni lehet a hetet :D

    @Anitácska: engem az artdeco-ból 23-as csábított nagyon (többieknek írom felső sorban az első, halvány rózsaszín), de ritkán használok szemhéjpúdert, megvárom a G. Vintage kollekciót és akkor eldöntöm melyik kell :)


    A Douglas-be megkérdeztem mikor lesz kapható de az eladó a kollekció létezéséről sem tudott, szóval semmi infóm nincs mikor érkezik meg hozzánk az Artdeco Golden Vintage kollekció, ha valaki parfümériában látja, írjon :)


    @CRaPTRaSH: az illat gyenge, és nem természetes míg a parfümlámpába használt olaj 100%-ban természetes és nem elfedi a szagokat (pl. cigi) hanem semlegesíti, tisztítja a levegőt. Sokkal olcsóbb is ha napi bontásba számolom, a lámpa 15-20 ezer körül lehet (5-6 éve vettem), de ez addig tart míg el nem törik, a kanóc 2-3 ezer és félévig elég.

    Ehhez viszonyítottam a gyertyát.

    VálaszTörlés
  13. A Body Shop ajándékcsomagokra én is gyúrok, no meg egy YSL rúzsra is *.* :)

    VálaszTörlés

  14. @Marcsi : az YSL folyékony rúzsok etra tartósak, de megvárom a Marionnaud kedvezményt, nem mind1, hogy 9500 vagy 7100 Ft.darabja.

    A TBS cuccokért nem vagyok oda, a férjem viszont imádja a tesvajakat amit készítenek :D
    De! ma kipróbáltam a BB krémet a kézfejemen és tetszett, annyi a gengéje hogy enyhe a fedése ezért lehet a következő BB krémem Bobbi Brown lesz, még nem döntöttem el.lesz

    VálaszTörlés
  15. Áhhh Erzsi, csak pár órával kerülhettük el egymást, ma én is sokáig jártam a boltokat az Allee-ban :D
    Sajnos gyenge eresztés vagyok, mert Velem bizony hazajött egy vaníliás Body Shop csomagocska, és egy vaníliás cupcake illatú Yankee Candle gyertyácska is az ünnepekre :)
    Pár hete írtam az Artdeco Magyarországi csapatának Facebook-on, azt írták egyáltalán nem lesz Nálunk az új Golden Vintage Dita kollekció szóval sírva mondom, kár keresni :(((

    VálaszTörlés

  16. @Netti: neeeeee, én annyira vártam, ezért nem tudott róla az eladó, mikor érdeklődtem :D
    Majd egy hétfőn, mikor ráérsz összefuthatunk a Mamutba, arra rég nem jártam, mióta olvastam a blogodon a francia pékségről http://szutyoblog.blogspot.hu/2012/10/barangolas-varosban-1-table-boulangerie.html , tervbe van véve csak nem esik utamba


    Hűha, tud valaki külföldi webshopot ahonnan megrendelhetném ? Ámbár azt hiszem a Beautybay forgalmazza az Artdeco cuccokat.

    VálaszTörlés
  17. azok a kézműves csokik isteni finomak! ha legközelebb látsz, és még nem kóstoltad, mindenképp próbáld ki őket, isteniek, főleg az epres verzió :) nameg ajándék(kísérőnek)-nak sem rossz :D

    VálaszTörlés