2012. november 13., kedd

Dior Grand Bal - Carnet de Maquillage


Sziasztok!
       Idén a karácsonyi ajándék korán érkezett!
       Megérkezett a  hónapok óta áhított és múlthét kedden megrendelt meseszép paletta.
       A 18. századi bálok ihlették a kollekciót, a Carnet de Maquillage  a bálok  táncrendje inspirálta.
A Dior karácsonyi kollekciója a Grand Bal nevet viseli. A kollekciót élőben még nem láttam, hétvégén egy parfümériában sem volt kitéve,  de ez a paletta  lenyűgöző.


Itt elsősorban a csomagolásra gondolok, az arany színű fém borítás gravírozott márkanév, a könnyen nyitható, de jól záródó mágneses zár, a szájfények takarása, a picii de jó minőségű applikátorok, a luxus legmagasabb fokát testesíti meg.
Nézzük meg a fotókat és utána következik a véleményem a tartalomról is.










A paletta 2 szemhéjfestéket tartalmaz, platina és bronz árnyalatban. Nagyon finom, már-már krémes textúra jelemzi, hasonló az UD Naked 2 paletta szemfestékeihez minőség, tartósság szempontjából..
Ragyogó szépség mindkét szín, nagyon apróra őrölt csillámtartalmuk miatt fenséges ragyogást formájában jelenek meg a szemhéjon, inkább selymesnek mondanám.
Két szájfény  található még a palettában. Az állaguk vastagabb, nem a szokásos folyékony állag inkább balzsamszerű. Az áttetsző fényes, nedvest hatást kelt, a bordónak tűnő de az ajkakon barackos-rózsaszínes-mályvás megnevezhetetlen szín, nem rossz de a wow hatás elmarad a színt illetően. A Rouge Dior-hoz hasonló ápoló hatás van,mélyen hidratál kisimítja az ajkakat, ennek hatására enyhén  feltőlti az ajkakat..
A palettához tartozik egy fekete színű szemceruza, ezt nagyon ötletesen oldották meg a paletta nyitására való kapcson átcsúsztatva volt. Első pillanatba ecsetnek gondoltam A ceruza arany színű műanyagborítást kapott, a képek alapján én fémnek gondoltam, de ez már lényegtelen. A szemceruza tartós és tökéletes fekete színe van. Én a fekete szemceruzákat, tusokat 3 árnyalatra bontom, van a brutális fekete (Bobbi Brown zselés tus) , a fakó, áttetsző fekete amit nem használok, és a tökéletes fekete.
Soha nem figyeltem fel arra , hogy tükör és tükör között is mekkora különbség lehet, itt  első ránézésre észrevettem a különbséget, ebből is a legjobb  minőségűt használták fel.
Kifogásolhatónak semmit nem tudok felhozni, talán csak azt, hogy aki az erősebb színeket favorizálja azoknak nem megfelelő a tartalma, limitált kiadás, valamint még azt tudnám sérelmezni ha nem lenne az enyém :D

Következzenek a színminták, csak este mertem hozzányúlni annyira szép, akkor is,  rám nem jellemzően, nagyon óvatosan. Ma készítettem a színmintákat.
természetes fénynél

vakuval

a mérete
összehasonlítás
           Az elején már írtam, a szemhéjfestékeknek az Urban Decay Naked 2 palettához hasonló a minősége, annyival jobb, hogy egyáltalán nem porzik. Meg is simogattam, arra gondoltam krémes az állaga, de nen, a minőség szuper! A bronzos-arany Dior szín 95%-ban hasonlít az UD Half Baked árnyalatához, a képen nagyobbnak látszik a különbség, ezt a fényvisszaverés okozza, erőteljesebben veri vissza a fényt a Dior.
A kollekcióban megjelent termékekből még szeretnék egy rúzst és a hidratáló, ragyogó púdert a DiorSkin Poudre Libre - Matte and Luminous Hydrating Loose Powder-t, de ezeket webshopból nem mertem megrendelni, ezeket ki kell próbálni vásárlás előtt.
A csomagolás minden porcikájából áradó luxusmegjelenés, ugyanilyen kategóriájú tartalommal társul.
 A  Dior-nél nagyon értik a dolgukat a desinger-ek, csodálatos darabokkal állnak elő évről-évre  a sminktermékek csomagolását tekintve  is. Találtam egy régebbi karácsonyi  2 részes rúzs palettát, igaz ez akkoriba még megfizethetőbb volt. Ki emlékszik még a 2005 ? nyári kollekcióban megjelent, óriási kocka alakú  gyűrűre (nekem a rózsaszín és kék volt meg) ami szájfényt tartalmazott ?


         Aki elejétől olvas, tudja hogy hosszú éveken  át csak Chanel sminkcuccokat használtam 80%-ba, most is néztem az őszi, karácsonyi kollekciókat és elmondhatom, függetlenül a termékek színvilágától a Dior sminktermékei mára jobb minőségűek lettek.
Nyugodt szívvel ajánlom,  akinek tetszenek a színek, nem fog csalódni a minőségben sem.


Ez volt a 400. bejegyzés :)


A terméket innen rendeltem.

21 megjegyzés:

  1. Ó, de gyönyörű, és az a kidolgozottság! Várom vele a sminkeket :-)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon luxus-illata van így monitoron át. Irigyellek érte.:)

    VálaszTörlés
  3. Ez valami gyönyörűséges!!!!! Eszméletlen szép! :)

    VálaszTörlés
  4. hm-hm..nem kispályás a cucc! Sminket vele!

    VálaszTörlés
  5. Ahh, leesett az állam! Aztán ezzel olyan sminket tessék rittyenteni, hogy csak na! :]

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű, már egyből kiszúrtam a fejlécben is :)
    A gyűrűs szájfényről lemaradtam, biztos az is tetszett volna nekem :) ja és gratula a 400. bejegyzéshez :)

    VálaszTörlés
  7. Pazar... nagyon szépséges.

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok a négyszázadikhoz. A paletta csodaszép, igazi kis ékszer! Mondjuk nálam elmarad a WOW hatás, bár egyébként sem az én pénztárcámra szabták :) De csodaszép, meg kell hagyni!

    VálaszTörlés

  9. Az igazság az, hogy a kiszemelt csizmáról mondtam le a paletta miatt (elvitte a csizma felének árát :( ) de nem bántam meg, csizmám rengeteg van, meg azok nem limitált kiadások, majd januárban megveszem féláron :)

    VálaszTörlés
  10. ez csodaszép, szerintem én egy ideig csak gyönyörködtem volna benne...:D

    VálaszTörlés
  11. Szavakat nem találok. ez álom. Gyönyörű. Árát meglehet kérdezni, vagy inkább nézzek utána?

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  12. Tényleg nagyon szép és exkluzív paletta. Én már előre féltem a karácsonyi termékektől, mert tudtam, hogy úgysem állom meg, hogy ne vegyek valami gyönyörűséget. Bár én a Chanel karácsonyi palettájára vettem szemet. :)
    De ez is csodaszép, kíváncsi lennék egy tesztsminkre vele :)

    VálaszTörlés
  13. Ez valami gyönyörű!!nagyon tetszenek a színek, mert én is inkább a visszafogottabbakat kedvelem.Tényleg nagyon értik a dolgukat a dior desingek/kitalálók.
    Szép ha lenne pénzem rá, tuti megvenném :)
    Köszönöm a bejegyzést Erzsi! És GRATULÁLOK a 400. bejegyzésedhez!!

    VálaszTörlés
  14. Annyit akarok még kérdezni Erzsi, hogy hol lehet ilyet vásárolni?

    VálaszTörlés

  15. Yndre: néztem a Chanel karácsonyi kollekciót, a 4 részes szemhéjfesték nagyon lágy színeket tartalmaz, 16.200 Ft-ba kerül, az arcpirosító/púder meg nagy méretű csillámokat tartalmaz, a rúzs meg szinte fekete, annyira sötét bordó (nem olyan a szín mint a promó fotón), ez csak nagyon merész csajoknak való :)
    De épp ez a jó a bőséges kínálatban, mindenki abból választhat ami neki tetszik :)

    szépségblog Pöty cica: A bejegyzés végén a link :)

    VálaszTörlés
  16. Jaj, ez nagyon szép, ezt én is meg fogom venni, remélhetőleg holnap. :)

    VálaszTörlés
  17. Gyönyörű dobozka. Én csak kesztyűben merném megfogni, nehogy ujjnyomos legyen:)

    VálaszTörlés