2012. február 23., csütörtök

VÉDEKEZZ !


Sziasztok :)

 Igen a cím nem sokat árul el a mai bejegyzésről de nagyon fontos téma !

Védekezz minden káros dologtól, szenvedélytől, személytől de főleg a naptól !
Ezt saját káromon tanultam meg. Nagyon szerettem napozni, szerettem ha szép barna a bőröm, természetesen napozásnál használtam fényvédőkrémet, de napközben, utcára nem használtam semmilyen fényvédőt 34-35 éves koromig. 
És most mennyire sajnálom ! 4-5 éve kezdtek megjelenni a kisebb barna folttok az arcomon, számon ami  eléggé zavar és megelőzhető vagy késleltethető lett volna ha használok valamilyen krémet.

Arról már ne is beszéljünk,  mióta elkezdtem a kémiai hámlasztást, rettenetesen félek a napfénytől akár egy vámpír, használok 15-ös faktorú alapozót de most átestem a ló túlsó oldalára, ezt nem tartom elegendőnek, már vadászom melyik 35-ös faktorú hidratálókrémet, alapozót vegyem meg tavaszra. Amit most kinéztem a Nars új színezett hidratálja, 35-ös fényvédő faktorral, mennyire megnyugtatóan hangzik :D

Elsőnek kezdjünk egy rúzzsal aminek a  neve:
Bobbi Brown Treatment Lip Shine SPF 15

Ne gondolja senki, hogy ajkaink védelme nem fontos, nekem a számon 2 nagy és 4 apró foltocska van és mivel nem szeretnék újabbakat, mostantól erre is figyelek.
A Treatment Lip Shine SPF 15 körülbelül 10-12 árnyalatban kapható, nagyon kellemes állaga van, nem túl vastag, egy rétegben vékonyan fed, több rétegben olyan mint egy rúzs. Nagyon szép fénye van, nem gyöngyházfényű.Tartósságát tekintve, sokkal gyengébb egy Bobbi Brown rúzshoz viszonyítva, gyakrabban kell kenni :( De kiváló az ápolóhatása.
 Az összetétele számomra kicsit ellentmondásos, az oké, hogy kakaó, avokádó, sárgabarackmag olajat, shea vajat  és peptideket tartalmaz, de a C vitamin tartalom az fényhatására lebomlik általában, de biztosan megtalálták a módját, hogy stabilizálják !?

A képeken a Pink Glisten 4 árnyalatot láthatjátok.


Nos, ettől a felirattól kicsit elsápadtam :D



Napfényben

Vakuval az első 3x réteg, a második 1x        

3 rétegben a számon, de láthatóak az anyajegyek

Szeretem ezt a rúzst, negatívumként azt tudom megemlíteni, hogy a 2g-os kiszerelés nem sokáig lesz elég, mivel én 2-3 rétegben használom. Az ára 6300 Ft., Douglas kártyával 5990 Ft. volt.
Hétvégén még egy fényvédős rúzzsal jelentkezem.Természetesen Bobbi Brown :)
Nagyon megkedveltem a márkát, jó minősége, bőséges színválasztéka és a még megfizethető árai miatt.

Ennek most nagyon, bújtatott reklám szaga van :D

Itt szeretném is megjegyezni, soha nem kaptam semmit tesztelésre és nem is szeretnék ilyesmit vállalni.Pontosabban a hiúságomat nagyon legyezgetné, odáig lennék meg vissza, sőt egyből szaktekintélynek érezném magam és anyagilag sem lenne rossz, de úgy érzem nem tudnék reálisan véleményt alkotni, befolyásolna egyfajta hála és megfelelni vágyás, amitől már nem én lennék.
Nem a többi bloggerinát akarom bántani ezzel a kijelentésemmel, sőt nagyon korrekt módon mutatják be az ilyen termékeket, MAGAMRÓL beszélek, szóval amit szeretek, amiről jó véleményen van a megismertetése miatt osztom meg Veletek és nem reklámozási céllal, még ha az is :)


20 megjegyzés:

  1. Wow.. Gyönyörű színe van :-)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép színe van, elfogadnám:D
    én is már próbálok egyre jobban odafigyelni h fényvédős krémet használjak stb...mivel elég sok anyajegyem van, sajnos.

    VálaszTörlés
  3. A címből arra gondoltam, hogy védekezésre buzdítod a fiatalokat:-D

    Szép ez a rúzs egyébként!

    VálaszTörlés
  4. A fényvédelemre tényleg érdemes odafigyelni :]

    VálaszTörlés
  5. Egyszerűen gyönyörű színe van :))

    VálaszTörlés
  6. Szia, én is így érzek a teszteléssel kapcsolatosan!
    Nagyon szép a színe!
    Írtam amúgy neked e-mailt Tom Ford + Kenttel kapcsolatban, nem tudom megkaptad-e!

    VálaszTörlés
  7. úristen, ez a szín gyönyörű :D pont ilyet keresek! csak hát az ára kicsit borsos.

    VálaszTörlés
  8. @Noemi75 :) már napokkal ezelőtt válaszoltam csak másik e-mail-ről írtam, a szofia87 nem engedi, hogy válaszoljak, de ha nem kaptad meg, ide írj légy szíves erzsi819kukacgmail.com

    VálaszTörlés
  9. Úristen de szép szine van :$ kell...

    VálaszTörlés
  10. Csak csatlakozni tudok, gyönyörű színe van!:)

    VálaszTörlés
  11. Én is vettem egy ilyen rúzst, "pale mauve" színűt. Rábeszéltek az üzletben, milyen jól áll, de otthon "valódi" fényben vettem észre, hogy egyáltalán nem látszik a számon. :(( Vettem egy Labello-t csak 10-szer annyiért...

    VálaszTörlés
  12. @Noémi71:) sajnos a Douglas üzletekben borzalmas a világítás, van, hogy rúzs választásnál, felkenem és kimegyek az üzletből megnézni a színt, vagy az üzletben több standnál is megnézem de ha nagyon eltérő a kinti fény dönt.

    VálaszTörlés
  13. Igen, én is és a pénztárcám is tanult az esetből... ma "vigasztalásul" viszont muszáj volt vennem egy "mod pink" rúzst :-) (szintén BB) Na, ez látszik! :-)

    VálaszTörlés