2012. február 2., csütörtök

INGLOT Eyeshadows


 Sziasztok !


  Ma megint egy kis újdonsággal jelentkezem, pontosabban nem újdonság csak itthon nem kapható márkát szeretnék megmutatni.
Az Inglot márkáról soha nem hallottam egészen addig, míg az alábbi kép fel nem keltette a kíváncsiságomat.
Ezután elkezdtem keresni a külföldi blogokon, a színeket, véleményeket. A legtöbben a Mac-hez hasonlítják minőségre, árban viszont jóval olcsóbb, amit sokan hiányolnak, nincsenek kollekciók, limitált kiadások, viszont rettenetes a színválaszték minden termékből. Mivel itthonról csak webshopból rendelhetünk, csak ebben találtam kifogást, a színminták nem élethűek, nehéz a választás.
A márkát több mint 25 évvel ezelőtt egy lengyel származású vegyész,  Wojtek Inglot alapította azzal a céllal, hogy megfizető áron a legmagasabb minőséget nyújtsa vásárló számára. A termékeik a legjobb alapanyagokból, összetevőkből állnak, amit első alkalommal minden terméküknél megtapasztalhatunk.Világszerte 280 üzlet található és néhány országban webshopból is lehet vásárolni.
 Első vásárlásom alkalmával a következő termékekből válogattam: szemhéjfestékek, szájfények , rúzsok. Minden tiszteletem azon bloggerináknak, akik napokig tudnak érintetlenül szemezgetni a legújabb kincsükkel a fotózásig, természetesen sokkal de sokkal szebbek azok a képek ahol még újak, próbálom én is betartani de néha nem megy, valamint rettenetesen türelmetlen is vagyok, főleg ilyen termékeknél, amit nem tudtam kipróbálni vásárlás előtt. Ezért csak az alábbi kép van ahol még vadi újonnan  látszanak.Remélem megértitek :)
Ma  a szemfestékeket mutatnám meg, mindegyikre jellemző a selymes, szinte már krémes textúra, gazdag pigmentáltság, nagyon tartósak, az első alkalommal csak az alapozóból tettem a szememre (tudom ezt nem szabad, de siettem ) és reggel 9-től este 7-ig változatlan maradt, lehet ha a Too Faced szemhéjalapozót használtam volna, le sem jön :D
Az áruk nőbarát, én az angliai webshopban rendeltem  és átszámítva a szemhéjfestékek darabonként  2, 7 g/  1750 Ft.-  ( a MAC-ben 1,5 g / 3500 Ft ? ) A mágneses palettákból van 2, 3, 4, 5, 10, 20, 40 részes/rekeszes.
Én a 4 darabosat választottam 1750 Ft / paletta, a 2 részes 1100 Ft., a 10 részes 2850 Ft., a 20 részes 4200 Ft. Imádni való, mágneses a teteje, teljesen levehető mivel a sarkain lévő 4 pici mágnessel illeszkedik a dobozra.
A szemfestékekből több fajta van, és a lehetőség a saját paletták megalkotására nagyon csábító.
A színeket betűkkel és számokkal  jelölik. Az első három érthető, de a két utolsó típus jelentésére mit takar a külföldi blogokon sem tudtak információt adni, egyik blogon javasolták e-mailben az ügyfélszolgálaton biztosan tudnak információt adni.
DS = double sparkle
M = matt
P = pearl
A = advanced
AS = advanced sparkle





A kézfejemen lévő színminták teljesen élethűek, az utolsót nem sikerült ilyen minőségben lefotózni.
Végezetül egy pár fotó a ma reggeli sminkemről, kicsit gyűrötten de annál fényesebben :D
A szememen az Inglot 431 szemfestéke, a pirositó és szájfény is a márkából való,amit majd a hétvégén mutatok be.



És amint kiléptem a házból, egyből felfrissültem a -11 fok hatására :)
Nagyon tetszik az INGLOT márka minden darabja, reális árakon kínálnak a lehető legjobb minőségben sminkcuccokat. Amit negatívumként tudok megemlíteni, az a nehéz szín választási lehetőség a webshopban.



Van aki használta, ismeri az Inglot márkát és mi a véleménye róla ?


Ui.: kicsit, vagyis nagyon összecsaptam a mai bejegyzést, aminek fő oka az időhiány volt.



30 megjegyzés:

  1. uristen micsoda zsákmány:D

    nagyon tetszenek a szemhéjpúderek is de valamiért egyből a szádon akadt meg a szemem, nagyon illik hozzád ez a szín szerintem:)

    VálaszTörlés
  2. jé és most látom a nevemet:D írok is:)

    VálaszTörlés
  3. En is fogok rendelni tőlük, ha minden igaz márciusban:-D
    Megkerdezhetem, hogy mekkora a 4-es paletta mérete? Próbálom elhelyezni a sminkes tartómban.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színek, a rúzs pedig gyönyörűséges !!
    Megkaptam ma a TF rúzst, s köszönöm a mintát !!!

    VálaszTörlés
  5. Ú, de jól néznek ki! Meg persze te is. a pirosító külön tetszik rajtad, nagyon jól eltaláltad.

    Víííí, 'nyertem' :D Írtam.
    puszi!

    VálaszTörlés
  6. nagyon szépek, nem is gondoltam volna :D

    VálaszTörlés
  7. .Poppy! Londonban a Westfieldben van rendes boltjuk is, ha arra jarnal :)

    VálaszTörlés
  8. Én még soha nem halottam az Inglot márkáról :(

    VálaszTörlés
  9. Komolyan csak azért örülök, hogy itthon nem kapható Inglot, mert már mindent felvásároltam volna onnan. Akárhányszor rámegyek a honlapjukra, csak arra gondolok, hogy lehet itt dönteni két termék közül? :D

    VálaszTörlés
  10. Ú de vártam már ezt a bejegyzés! Gyönyörűek így együtt, és a 419-nél szebb zöldet még nem igazán láttam pedig nem is szeretem a zöldet! Szép lett a smink, és ez a szájfény tényleg jól áll Neked :)

    VálaszTörlés
  11. 397, 399, 431, 441, 418. Szerelmes vagyok. :)

    Köszönöm a lakkot. :)

    VálaszTörlés
  12. Óóóó, de szimpik ezek a szemhéjpúderek és nagyon jó árban vannak! Tegnap felmerült, h április elején megyünk Belgiumba, előtte jól utánajárok, h van-e a környéken Iglot fellelőhely (nah meg persze Sephora, mert beleszerelmesedtem a tonikjukba és a szemfestéklemosóba, de hamarosan úgyis írok erről végre:))

    VálaszTörlés
  13. A tesztalannyá válásért pedig juhééééé! :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon köszi a lehetőséget! :) Feldobta az estém :) Írtam is.

    Szép a sminked és a szemhéjpúderek is!

    VálaszTörlés
  15. Basszus, te nem aprózod el :D
    Egyedül egy szín nem az esetem, a 430, de ez csak személyes dolog, a többi gyönyörű. Majd megírhatnád, hogy mennyire tartósak és ugye egy jó kis Erzsi féle összehasonlító posztot is nagyon szeretnék, főleg Mac vs Inglot meg ilyenek. Ha szabad kérni :D

    VálaszTörlés
  16. Nem semmi,nagyon szép zsákmány:)
    Kriszti gratula;)

    VálaszTörlés
  17. Itt vagyok, megérkeztem.

    A 4 részes paletta 7,5 X 7,5 cm
    A minősége ugyanolyan jó mint a MAC, de 1/4 áron van ! 2x-es mennyiség féláron.
    A pirosítójától jobbat még nem használtam és 3800 Ft az ára, szájfények, rúzsok minőségi darabok és 3400-3800 Ft. körül van az áruk, szóval figyelem felkeltő márka, X összegért 3x-4x annyit vásárolhatok mint a luxus kategóriát képviselőkből, szóval a high end, elérhető legjobb kategória, nálam egy újabb márkával bővült :)

    VálaszTörlés
  18. :( nem kaptam választ. nagyon szépek ezek a színek , kár ,hogy én nem tudom magam szépen ki sminkelni :(

    VálaszTörlés
  19. Ajjajj, nem tudom, tegnap Te is jelentkeztél ? én http://itsmeornothing.blogspot.com/ Fannira gondoltam, ha Te vagy akkor igen.

    VálaszTörlés
  20. Belgiumban sajna nincs Sephora. Brüsszelhez a Lille-ben levő van legközelebb, 1,5 óra kocsival. Ha találtál Inglot lelőhelyet viszont, azt megoszthatnád velem, ellátogatnék. :D

    VálaszTörlés
  21. óóó és ez mind Dyna számára szólt.

    Erzsi: tényleg nem apróztad el és nagyon meggyőzőek a dolgok. Én is most hallottam róla először.

    VálaszTörlés
  22. Vettem az adást, ha találok valahol, szólok! ;)

    VálaszTörlés
  23. Értem, köszi, ideje akkor ezt is kipróbálni. Sok holland bloggernél láttam, de még sosem kerestem rá.

    VálaszTörlés
  24. a 15ös de nagyon szép :-) várom a teszteket

    VálaszTörlés
  25. Én is nagyon sok jó dolgot hallottam erről a márkáról és az egyik kedvenc youtube gurum is gyakran használ Inglot termékeket. Egyszer majd én is szeretném kipróbálni...talán az első fizetésemből...de arra még egy kicsit várnom kell :)

    VálaszTörlés
  26. Szia.Kaptál tőlem egy díjat,less be :)
    http://gothicbeautyblog.kurl.hu/2012/02/1765/

    VálaszTörlés
  27. Szia!
    Betudnád linkelni melyik webshopból rendeltél? Mert az angliaiból csak angliába szállítanak,vagy én nézek valamit rosszul:-( Nagyon szép termékeket rendeltél,baromira tetszenek!

    VálaszTörlés

  28. @Katalin: hozzánk nem szállítanak, Angliában volt kint ismerősöm az ő címére rendeltem, majd ő volt olyan kedves és elküldte nekem.

    VálaszTörlés