2012. február 13., hétfő

Inglot Blush


Sziasztok !

 Lányok ma megint Inglot-ozunk, tudom kicsit emberkínzó bejegyzések mivel nehezen beszerezhetőek, és ár/ érték arányban kiválóak. Nem is értem nálunk miért nem kaphatóak, van üzletük Bulgáriába, Romániába, Horvátország, Szerbia, Ukrán,  Lengyelország és még rengeteg helyen.

Mára az arcpirosítókat hagytam. Nem sokára tervezek egy nagy pirosítós tesztet, pontosabban nem is teszt  mert mind kiváló, hanem szín összehasonlítást.
Érdekes dologra akadtam a minap egy blogon, egy MAC pirosítót bírált egy bloggerinánk akinek nem tetszett a túlpigmentált pirosító, én teljesen 100%-ban  egyetértek vele, nincs annál rosszabb mikor bohóchatást kölcsönöz egy erős pirosító.Szerintem ezeket sötét bőrre készítik, sokkal jobbak azok amiknek "szabályozható", építhető az intenzitása, valamint világos bőrrel óvatosan kell színt választani :(

Két pirosítót rendeltem, elvégre párosan szép az élet. Az egyik matt, a másik csillámos, gondolom ezen már nem is lepődtök meg, inkább az elsőn.Nem tudtam mit jelent az AMC, de a fotók méretre vágásánál felfedeztem, Advanced Makeup Components. Azért kíváncsi vagyok ez mivel jobb, miben mutatkozik meg a különbség, amit én a 2 között érzékeltem az az, hogy az AMC krémesebb, iszonyatosan finom textúrája van és egyből beleolvad a bőrbe.

AMC Face Blush 58 






Face Blush 36



Természetes fénynél


Napfényben

Az arcomon az Inglot AMC Face Blush 58
A képen finoman használtam a pirosítót, szülői értekezleten is voltam ma, a szememen a gyönyörű új Mac szmutyija :D amit pénteken már bemutattam.
A minőségüket tekintve jók, nagyon finom textúra, jó pigmentáltság, tartósság jellemzi mind kettőt.
Mivel a legtöbb blogon a MAC-hez viszonyítják, véleményen szerint ezek jobbak a sima MAC pirosítókhoz képest, sokkal szebb a felvitel után a bőrön, ugyan olyan tartós. DE ! nem olcsóbb és erre ma jöttem rá. Mind kettő 3450 Forintba kerül /darab (10 Font) az AMC 4g, a sima 2,5 g, míg egy MAC 6200 Ft./ 6g.
A kettő közül az AMC a jobb minőség, textúra, tartósság, ár szempontjából. Ha lesz még alkalmam vásárolni ezekből fogok választani, de remélem hamarosan megjelenik nálunk is, üzleti lehetőségnek sem lenne rossz ;)
Az INGLOT-ból már csak 2 rúzs van amiről még nem írtam, de hamarosan velük is jelentkezem, de még előtte egy bejegyzés a mai zsákmányaimról, azt hiszem nem is rossz a 13.-a :D





4 megjegyzés:

  1. a babapink! nagyon tetsziiik, olyan kis visszafogott, szép:)

    VálaszTörlés
  2. szépségesek...várjuk h ma mit vettél. :)

    VálaszTörlés
  3. Mind a kettő tetszik, de főleg az 58-as, a matt. Vicces, emrt alapvetően a rózsaszínért vagyok oda.
    A műanyag csomagolás szerintem ezeknél gagyibb hatást kelt. A fekete doboz ugye a MAC-re hajaz, de a műanyag itt nem bejövős, bár ha szép a szín, akkor tök mindegy! :D

    VálaszTörlés
  4. 36-os nagyon szép:) alaposan kikerülte a márka az országunkat:D

    VálaszTörlés