2012. február 9., csütörtök

Dolce & Gabbana Passion Duo Lipstick



Sziasztok !

A dobozát lehetetlen lefotózni
        Dolce & Gabbana sminkcuccok szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, mióta megjelentek szerettem volna beszerezni 1-2 darabot közülük. Az exkluzív  aranyszínű csomagolás, a márkaneve egyértelműen a luxus kategóriát képviseli.
A webshopos rendelésnél izgatottan válogattam, mivel az ősszel ajándékba kapott bronzosító minősége kiábrándító volt, púderek, pirosítók szóba sem jöhettek, a szemhéjfestékek színei meg nem tetszett, maradt a biztosan kihasználható rúzs. Ezek közül is  a legújabb Passion Duo Gloss Fusion Lipstick nevezetű rúzsok közül választottam.


Gyönyörű kecses aranyszínű fémborítás, gravírozott márkanév, tökéletesen záródik, enyhe púder illatú, öröm kézbe venni.
Az állagát tekintve lágy, könnyen kenhető és ezzel minden pozitív tulajdonságát felsoroltam.
A rúzs borzalmas, a szájon elveszti a fényét, hidratálóhatása meg sem közelíti a vele egy árkategóriában lévőket, az íze meg gyomorforgató, olyan mint a  80-as évek olcsó rúzsainak az íze volt, és végig érezhető, ez nem az illat hanem valamelyik alkotóelem íze :(
Nagy csalódás, nem gondoltam volna, hogy ennyire csalódni fogok benne a minőségét illetően , amit a legolcsóbbak és a drogériás márkák közé sorolnék, de inkább az első felé húz.Az árát tekintve pedig luxus kategória.



Szeretem a D&G márkát, de sminkcuccok terén totál gyenge, bizonyára egy pasi a részleg főnöke sőt az egész csapat férfiakból állhat mert egy nő ezt nem engedné forgalmazni :(

Szóval lányok, aki még szerette volna kipróbálni, nem ajánlom, pénzkidobás, inkább más márkát válasszatok.
Ha osztályoznom kellene 1-10 között, a külső 10-es a tartalom gyenge 6-os.

Mai zsákmányom: a Sparban 350 Ft. volt egy csokor (ez 3), nem tudtam otthagyni őket ilyen áron, mert ha ránézek reményt ad, hogy lesz még tavasz, lesz még nyár :D


Az Opi Rainbow Connection lakk nyertese : soledad gratulálok !

Utolsó sminkcuccos csalódásod mi volt ?


12 megjegyzés:

  1. tudom nem ez volt a bejegyzés első számú apropója, de ezek a rózsák egyszerűen gyönyörűek! még ha csak így kép alapján élvezhetjük is :) köszönöm h megosztottad :)

    VálaszTörlés
  2. Viráááááág, tavasz, óóóóóóó! :)
    Én tegnap picit csalódtam a Catrice tartós krémes szemhéjfestékben, mert felkenés után 19 órával már beült a ráncokba picit. Na jó, persze csak viccelek, én se gondoltam komolyan, h ennyit ki kell vminek bírnia. :)

    VálaszTörlés
  3. Húhaa, nem hittem volna hogy ilyen ez a rúzs :O :S :S Nagyon sajnálom :/

    VálaszTörlés
  4. Gratula a nyertesnek, és a rózsák gyönyörűek!
    A sminkcuccok miatt pedig sajnállak, de ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nem kell egetrengető költségekbe vernem magam, azok sem mindig olyan jók. :(

    VálaszTörlés
  5. nekem is szintén catrice csalódás. Világos ég kék szemhéjpúder kis csillogással. azonban alap nélkül 15 rétegben sem látszódott, alappal és aplikátoros ügyeskedéssel vmit ki lehett csikarni belőle. de szerencsére akciós volt, így annyira nem bosszant.:)
    kár a rúzsokért..:(

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom, hogy ennyire telt a D&G-nak... Én szintén egy Catrice termékben csalódtam, egy körömlakkban.. Minősíthetetlen :)

    VálaszTörlés
  7. Ú, kár érte. :(
    Olyan órám nekem is van csak piros szíjjal. :)

    VálaszTörlés
  8. Végül is nem használhatatlan a rúzs és régóta szerettem volna venni, nem bánom, hogy végre megvettem, de ennyit nem szabad adni érte, akkor inkább egy Chanel, Dior, Armani, ezeknél nem csak a csomagolást fizetem meg, maga a termék is minőségileg sokkal többet ad mint egy átlagos rúzs.

    VálaszTörlés
  9. Nekem a legnagyobb csalódás az Avon Beauty Palette-je volt, névnapra kaptam és nagyon örültem neki, mert szép csomagolásban szép színek találhatóak. Viszont szépen felvinni lehetetlenség (krémes állagú), ha sikerült is nagy harcok árán, nagyon hamar elkenődik erre-arra (szemhéjalapozóval is).

    VálaszTörlés
  10. Legutóbbi csalódás-szeptember-NYC. szemhéjpaletta - HASZNÁLHATATLAN. alappal is valahol a hígtrágya és a kutyagumi közt.
    körömlakk-tök más a színe,mint az üvegben. hiába szárad gyorsan,lemosáskor a könyökömig összefog. soha más lakkom nem csinált ilyet.:/
    kár a rúzsokért. én még azt az ezrest is sajnálom,amit erre vertem el, gondolom,téged hogy bosszanthat.

    VálaszTörlés
  11. Nekem a legutolsó sminkes csalódásom egy Astor tusfilc volt. Nem lehet ele normális vonalat húzni, mert alig jön belőle valami. A másik egy Lovely lakk, ami üvegben gyönyörű, felkenve teljesen már, bár még mindig szép, de egyszerűen képtelenség kivárni, hogy megszáradjon...próbáltam elég sok módszert, de végülis az UV fedőlakkom megoldotta. Jó ilyenkor műkörmösnek lenni. Egyébként szerencsére ritkán futok ilyenekbe.

    VálaszTörlés
  12. klasszul néz kis a rúzs keresztmetszete!

    VálaszTörlés