2011. október 3., hétfő

A NYEREMÉNYJÁTÉKKAL KAPCSOLATOSAN !

 Sziasztok !

Nem lesz hosszú post, nagyon sok minden rossz összejött az utóbbi napokban , nincs kedvem beszélni csak azt szeretném tisztázni nem a levetett, megunt  sminkcuccaimat teszem fel a nyereményjátékoknál !

És következzen egy pár kép ami  a félredobott sminkcuccaim és a nyereménytárgyakról készült és egyből látszik a különbség :)



Találomra amit előkaptam, még csak meg sem törölgettem :(


EZEK A NYEREMÉNYTÁRGYAK !





ILYEN ÁLLAPOTBAN VAN !



Ha ezek után  az a benyomása bárkinek is , hogy a használhatatlan cuccaimat teszem fel nyereménytárgyként és ezzel  valakit megbántottam  nem volt szándékos !
De azért látszik a különbség amit használtam és az új között , valamint az újaknak megvan a doboza is :)
Az is igaz blog sale is lehetett volna , a három termék becsukott szemmel is megér egy 10-est  :)

Ui.: Igen, a blogkülsejét hamarosan tatarozom.Nagy dolgokra ne számítsatok ,de valamit kitalálok :)

58 megjegyzés:

  1. Volt aki ilyenekkel vádolt meg????? Pont téged??
    Én imádom a blogod!!!Akkor is ha nem nyerek:-)

    VálaszTörlés
  2. Erzsikém, ezen ne edd magad!
    Akinek valami nem tetszik a cuccokon, nyilván nem jelentkezik a játékodra.
    Szép estét :) Puszi

    VálaszTörlés
  3. Semmi nem bántott a kritikákból aminek volt alapja, csak ez :(

    VálaszTörlés
  4. Az ilyenekkel tényleg nem szabad foglalkozni. Minden jót, várom a bejegyzéseid !! :)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez nevetséges.......Megint az irigy emberek. Ne foglalkozz velük.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  6. Mi a.... Na, én lemaradtam erről. Nem olvasok olyan embereket, akik ilyet írnának rólad. Nem tudom ki volt, de ez már kicsit sok...
    Egyébként meg SZ*RD LE, hogy mások mit mondanak, nagyon sokan szeretnek! A negatív kritika forrása csakis az irigység, ne foglalkozz vele!
    A nyeremények gyönyörűek és én még nem láttam ekkore értékben játékot blogokon, szóval becsüljük meg a mi Erzsinket :)

    VálaszTörlés
  7. Ez komolyan hihetetlen...ne foglalkozz ilyenekkel!

    VálaszTörlés
  8. Van a nyereményjátékos posztodban egy ilyen mondat: "Tudjátok nem rég vettem ezt a kis apróságot amit nem tudok használni és kár lenne érte, hogy a süllyesztőben porosodjon mert gyönyörű." - Ha egy ilyen mondat után bárki azt gondolja, hogy valamit alig használtan szeretnél elpasszolni egy játékon, akkor szerintem nem bennük van a hiba. Igen, én is így értelmeztem, ha nem így van, akkor fogalmazz érthetőbben.

    Ha valami használt, az használt, még akkor is, ha csak ici-picikét. Nincs ezen mit szépíteni.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Az az illető sajnos nem csak téged szokott kritizálni,hanem jó pár másik blogot is pl. azzal hogy másolják a munkáit,ötleteit,ami egy elég nagy baromság-.-'

    VálaszTörlés
  11. ez hülyeség..ne foglalkozz ilyenekkel :S

    VálaszTörlés
  12. @Ms. Xixin: egyetlen egyszer fordult elő, egy bloggal kapcsolatban, felesleges ferdíteni. Ezt szeretem a pletykákban. :D

    VálaszTörlés
  13. Szia! Hogy tudnék Neked e-mailt írni? Ha nem akarod nyilvánossá tenni az e-mailcímet, akkor írj a szappanblog@gmail.comra :)

    VálaszTörlés
  14. Monday látom magadból indulsz...

    VálaszTörlés
  15. különben meg akinek nem inge nem veszi magára-.-"

    VálaszTörlés
  16. @Ms. Xixin: Mert? Az a baj, hogy nem magamból indulok ki. :DDD

    VálaszTörlés
  17. Én ezeket szívesen megnyerném használtan is akár :)

    VálaszTörlés
  18. @Ms. Xixin: LOL, látom képtelen vagy magad pontosan kifejezni. Az a baj, hogy olvastam már ferdítést a történtekkel kapcsolatban; illetve ha visszaolvasol észrevehetnéd mit írtál. Ha a mondatod eleje nem igaz, és a másodikat arra vonatkoztatod, akkor bizony megbukott az állításod. Ez van. Magyarul, mintha azt mondtad volna, hogy egy blogger több másik bloggert kritizált, például azzal is, hogy másolják a munkáit. Ez bizony így nem igaz. ^_^
    Sőt, akár azt is mondhatnád, hogy nem tudod mi történt, csak hallottál valamit, de továbbadod, ha igaz, ha nem, pletykálsz és ferdítesz is.

    VálaszTörlés
  19. Kimaradt egy "tehát így", ami az utolsó vessző után jönne.

    VálaszTörlés
  20. Írtam hogy mind1,imádom ezt a tipikus magyar mentalitást,magyarázd el légyszi még jobban hogy mennyire "pletykás és ferdítő" vagyok.Előre is köszi:)

    VálaszTörlés
  21. @Ms. Xixin: Bicsi-bocsi, de hadd reagáljak már, ha akarok és úgy, ahogy én akarok. Olvasd vissza magad, ha valótlanságot írsz és netalántán rólam, akkor azt nem fogom szó nélkül hagyni, bármit is írsz a végére. Nem elmagyarázom, hanem értelmezem mit írsz, mert a szavak és a mondatok a kommunikációt hivatottak szolgálni. Ha tévedek mondd meg; fejtsd ki a saját véleményed, amennyiben van. Most úgy tűnik, igazam volt, rosszul fogalmaztál. Sértődés és támadás helyett inkább azon kéne igyekezned, hogy a jövőben ezt elkerüld. ;)

    VálaszTörlés
  22. Lehet, hogy én még a "félredobott" sminkcuccaidat is szívesen elfogadnám. Ne foglalkozz azokkal, akik csak a rosszat akarják meglátni. Szerintem süt a blogodról, hogy csupa-szív nő vagy! :)

    VálaszTörlés
  23. Lányok ! Most értem ide .

    Monday !

    Ha megnézted a Too Faced palettáról a bejegyzést láthatod csak swatchokat készítettem nem a szememre kentem :)
    Eladni nem akarom ! Ismerősnek elajándékozni aki lehet ugyan olyan suta mint én és nem használná, mi értelme ? Így meg olyan csajok jelentkeznek akiket érdekli a sminkelés és aki megnyeri örülni fog neki.

    És ez is kell: örömet szerezni másnak is :)))

    VálaszTörlés
  24. És olyan szép szemsminket mint amilyet ANIKA készít nem igen láttam blogokon, pedig száz valahányra feliratkoztam.

    VálaszTörlés
  25. Szia E73 bioarcápolás blog :) Hogy tudnék Neked e-mailt írni? Ha nem akarod nyilvánossá tenni az e-mailcímet, akkor írj a szappanblog@gmail.comra :) Nem kritikát akrok, hanem mással kapcsolatban :)

    VálaszTörlés
  26. Kitettem az e-mail címem a bemutatkozás helyére :)

    VálaszTörlés
  27. @E73: Ezt értem, én is így gondoltam a használtat. Számomra az, amit én nem bontok ki, valaki swatchokat csinált vele, az használt. Nekem is vannak ilyen termékeim, de valahogy úgy gondolom, hogy egy olvasómat sem akarom azzal megsérteni, hogy árvamostahagyereknek érezze magát, aki csak a nagyobb testvér levetett gönceit kapja meg. Nekem meg az ilyen egyszer swatcholt, "megvettem, mert hűdeszuper aztán, amikor meglátom jöttem rá, hogy nekem nem kell" dolgok annyira nagyon nem jönnek be. Pontosan azért, mert már elmúlt a kibontás varázsa, hogy senki sem fogta meg előttem, stb. Én ilyen vagyok, de akik jeletkeztek gondolom nem ilyenek.

    Lehet, hogy jó állapotban van, ezt nem tagadom, de ennek ellenére így gondolom. Elég sokat gondolkoztam azon mit írjak neked ezzel kapcsolatban. Van ennek az egésznek előnye és hátránya is. Az mindenképpen előny, hogy valami olyasmit nyernek az olvasóid, amit nálunk nem lehet kapni, különleges, és valószínűleg nagyon örülni fog neki az illető.

    A hátránya pedig a kissé ködsö megfogalmazásodban rejlik. Szerintem sokan el sem olvasták, hogy te már ezt egyszer kipróbáltad, hogy belenyúltál. Ezt azért gondolom, mert az emberek egy része csak meglátja, hogy NYERNI LEHET VALAMIT, rögtön kommentel, hátha nyer, aztán amikor megkapja eszmél rá, hogy ez nem teljesen új. Mondjuk az már személyes vélemény, hogy az ilyen meg is érdemli...

    Egyébként az sem biztos, hogy aki megkapja nem lesz ügyetlen sminkelés terén, vagy biztosan használná, ezt nem lehet kizárni, de mindképpen örülni fog neki, már amennyiben olvasta, hogy ezt már egyszer kipróbáltad és nem csak akkor szembesül vele.

    VálaszTörlés
  28. A nyereményjátéknál ott a link a swatchról.

    És szerintem az embereket, az ÉN OLVASÓIMAT HAGYD BÉKÉN !!!
    TUDATUKNÁL VANNAK HA JELENTKEZNEK :)

    Most megyek kicsit olvasgatni a blogodra hátha sokat tanulhatok , emberileg meg mindenféle kép :)

    VálaszTörlés
  29. Én örültem volna, de sajna nem nyertem!
    Szép estét!
    Ambrus Ágnes

    VálaszTörlés
  30. Monday:

    Én nem értem, miért baj neked, hogy olyan cuccot sorsol ki, amit tévedésből vett meg és kipróbálta már... Nagyon sokszor írta más postjaiba is, hogy valami nem jött be neki és elajándékozta ismerőseinek, barátnőinek, stb. Szerintem így akarta ezt a palettát is, elajándékozni, én legalábbis jószándékúnak érzem, nekem így jött le az elejétől :o "használt sminkcuccot sorsol ki", ez így tényleg nem hangzik jól, de szerintem tisztázódott már a dolog, igazából csak azt akartam mondani, hogy nem kellene ennyire fennakadni a témán. :)

    VálaszTörlés
  31. Hajrá, hajrá. Én is szeretem az emberek, főleg jól átsütve. [Ezt nem hagyhattam ki.] Békén hagyom az olvasóidat is, mert látom neked semmi más sem számít, csak az, hogy minél nagyobb számokat láss. Szomorú, hogy így gondolkodsz és ezzel nem vagy egyedül. De úgy teszel, ahogy szeretnél, nem szólok egy árva szót sem, viszont ha megengedted a kritikát, akkor leírtam a véleményemet normálisan; nem kell minden rögtön gonosz támadásnak venni, mert nem az, nem vagyok rosszindulatú.

    VálaszTörlés
  32. Jelentem Monday blogjáról leiratkoztam! Visszataszító ez a stílus!

    VálaszTörlés
  33. @ruby: Nem akadtam fenn a témán, egyszerűen csak leírtam a véleményem a másik posztba, erre született ez. Nyugodtan sorsolja ki, leírtam a vele kapcsolatos véleményemet [megsúgom, hogy nem csak én érzem így ezt az egészet]. Nem mondtam, hogy ne tegye, az ő blogja, azt csinál, amit akar. És én is jószándékúnak érzem, ha nem egy újabb nyereményjáték köpenyébe bújtatná. Nem sajnálom, még mielőtt valaki kitalálja ezt. Csak furcsa. Más emberek vagyunk, neki is más a normális és nekem is. Nem muszáj egyetértenünk.

    VálaszTörlés
  34. Hidd el nem csak a számok fontosak , minden egyes szám mögött egy ember van :)

    És mióta megvan a blogom csak 2 olvasóm iratkozott le , úgyhogy nem hiszem,hogy csak a nyereményjátékért követnek.

    VálaszTörlés
  35. Monday

    Én kértem a véleményeteket és aminek volt igazság alapja nem bántott elgondolkoztatott mit csináljak majd másként, jobban. Csak ezt az egyet kifogásoltam, hogy a nyereménytárgy félredobott cucc.

    VálaszTörlés
  36. Nem is ezt mondom, de sokan ezért jönnek, az nyereményjátékkal megszerzett olvasók 5-10%-a marad érdeklődő a játékok után is. Sokan azért nem iratkoznak le, mert hátha lesz még valaki, amit meg lehet nyerni. Ha pedig minden héten van, akkor nem fognak leiratkozni. Ez azért így logikus. Persze, ebben sem kell velem egyetértened.

    VálaszTörlés
  37. Szerintem a mai felgyülemlett feszültséget mind levezettük :)))

    Ne tépjük egymást, mindenki a szíve vagy esze szerint cselekedjen :)

    VálaszTörlés
  38. "megsúgom, hogy nem csak én érzem így ezt az egészet"->érdekes az az illető mégsem kommentel itt most, csak te.
    Nem értem még mindig szaporítod a szót,megértettem(tük) ez neked nem tetszik!Na és?!Ki vagy te hogy más dolgaiba bele szólsz.Szegénykém biztos megfertőzte a termékeket azzal hogy swatchot csinált rajta:)
    Akkor te ezek szerint azokat is elítéled,akik eddig blog salen vettek meg valamit.
    Az "én bontom ki elsőnek érzést" meg csak akkor fogod igazán megtapasztalni,ha a saját fizetésedből veszel meg egy áhított dolgot.
    De nyugodtan ess nekem megint,mert ugye bár én csak egy "pletykás,ferdítő" vagyok.(ja és nincs vélemény ez kimaradt)
    Szép estét!!!!!

    VálaszTörlés
  39. @Ms. Xixin: Nem ismersz, mert én már most a saját keresetemből/ösztöndíjamból vásárolok, spórolok, nem a szüleim pénzén élek. Ezért nagyon jól tudom, hogy milyen megvenni egy terméket és kibontani.
    Nem ítélem el a blog salen vásárlókat.
    Nem szólok bele más dolgába, csak leírom mit gondolok. Nem muszáj velem egyetértenie, de tudatom, hogy én mit gondolok, erre vannak a kommentek.
    Nem biztos, hogy valaki itt van és kommentel, de ennek ellenére még tudom, hogy így gondolja.
    Nem estem neked, rosszul fogalmaztál, szóvá tettem, mert nem kéne olyan helyen többes számot használni, ahol nincs miért. ;)

    VálaszTörlés
  40. Akkor te miért használsz király többest?!?Mert itt sincs miért.
    Úgy gondolom E73 örömet szeretne szerezni másoknak,és még mindig nem értem hogy neked ezzel mi a problémád.Oké hogy van véleményed,csak látom fáj hogy másnak nem azonos a véleménye a tiéddel.

    VálaszTörlés
  41. Bocs, hogy ezt mondom, de ez hülyeség. Velem is előfordult, hogy többest használtam ott, ahol nem kellett volna. Most nem érzem úgy, hogy ezt tenném. [Innen most kihagyok egy sok soros magyarázatot miért.] Vagy azért, mert tudom, hogy más is ezen a véleményen van? Nem szeretnék ebből egy ostoba, parttalan vitát.
    Nincs vele bajom, ezt észrevehetnéd már. Leírtam párszor mit gondolok, de te csak ragaszkodsz ahhoz, hogy ez nekem probléma. Nem, nem az, csak furcsa. Olvass vissza. Nem kell egyetértened.
    Ha hülyeséget mondasz, amiről tudom, hogy nem igaz, mert én voltam benne, de hetek után is terjeszted, akkor bocsi, de nem fog tetszeni. Ez nem a véleményekről szól. És ez bizony pletyka.

    VálaszTörlés
  42. Ha meg nem akarsz megérteni, akkor nem is fogsz, tehát kár beléd a szó.

    VálaszTörlés
  43. Ms Xixin és a többiek: nem Mara védelmére jöttem kelni, de ami itt megy az már nevetséges. Én is úgy gondolom, ahogy Mara, nem akarom magam ismételni, leírtam, szerintem normális hangon a nyereményjátékos kommentben. Nem láttam mi ment itt, meg egyébként is van más dolgom is, mint blogokon szájkaratézni.

    Nyilván vannak még mások is, akik pl. udvariasságból nem írnak "rosszat", vagy érdektelenségből vagy bármi más okból..pl palettát szeretnének nyerni. Nem azt kérdőjeleztem meg ezelőtt sem h király-e ez a paletta, hanem, hogy swatcholva volt. Sokan így is szeretnék: tudomásul vettem, megértem, mivel nekem megvan a párja és imádom.

    Szerintem nem kell itt ezt túlreagálni, főleg nem úgy, hogy a magyar bloggerek közül pont az van kipécézve, aki a legjobban sminkel...de a top 3-ban biztos bent van. Nekem nem tűnik úgy, hogy irigy lenne. Én sem vagyok, csak furcsállom, hogy milyen irányt vettek a dolgok.

    Ne találjátok ki már h nem tud sminkelni, mert magatokat teszitek örökre nevetség tárgyává. Mindenkinek más tetszik, de azért ne szóljuk már le ha valaki ilyen kreatív, és ügyes mint Monday!

    Elmondom,mert idetartozónak érzem: én sajnos sokszor kaptam már használt dolgot ajándékba, és mindig eléggé a szívemre vettem, lehet azért reagálom ezt így le. Nem gondoltam, hogy a paletta agyonhasznált, csak látom, h miért nem szereti Zsóka.

    Legyen az a végszó, hogy remélhetőleg olyan emberhez kerül, aki imádni fogja és szeretettel majd gondol majd Zsókára!

    VálaszTörlés
  44. Még mindig csak a te soraidat olvasom itt,ezért gondolom hogy ez már nem egyszerűen "leírom a véleményem párszor".
    Ja persze pletyka,azért akarta abba hagyni a blogolást szegény Anika.
    Saját kereseten pedig azt értem amiért ténylegesen munkahelyen dolgozol meg.Nem az iskola padban ülésért.Vagy ezt már biztos nem fogja fel az agyon iskolázott fejed.

    VálaszTörlés
  45. Lányok a paletta gyönyörű de ha nem tudom használni mit érek vele ?

    Csodálatos színek , selyem textúra, egyedüli hibája nem elég tartós alapozó nélkül ezért is vettem mellé a Lemon drop-ot.

    Ne vitatkozzatok , sminkeljetek :)

    VálaszTörlés
  46. Te tényleg nem érted miről beszélek.

    Aninak elmondtam a véleményem, megbeszéltük e-mailben. Nem akartam erről semmit sem írni, mert úgy érzem nincs hozzá közöd. De amikor kirakta azt a posztoz, akkor is leírtam, hogy mi az, amit nem érzek benne igaznak és nem úgy értettem ahogy ő, de ezt a poszt kikerülése előtt 2 nappalis elmondtam neki már egyszer. Ennek ellenére mégis olyasmik díszelegtek benne, amiket én nem úgy értettem és még el is magyaráztam, nehogy félreértés legyen belőle. Sosem akartam, hogy abbahagyja a blogolást, ezt is leírtam neki, és biztattam a folytatásra. Erről persze nem szól a fáma. És igen, mivel én beszéltem vele, én tudom, hogy mit írtam és nem pedig te. Nem tagadom, hogy mi történt, viszont te ne írj olyanokat, hogy többeket kritizáltam és vádoltam meg azzal, hogy ellopják az ötleteimet, mert ez így nem igaz. egyedül Anival fordult elő, sőt ezt az egészet nem is én vettem észre, mert nem olvasom a blogját.

    Elmondtam, hogy van ösztöndíjam ÉS fizetésem is, a fizetésem munkáért kapom, igaz nem egy gyárban állok 8 órát egy szalag mellett, hanem grafikákat/kiadványokat készítek, illetve egy újságnak írok. Remélem kielégítő volt a válasz miből van pénzem a saját hóbortjaimra.

    VálaszTörlés
  47. Szerintem meg be kellene fejezni, nem értem miért kell Erzsit tovább bántani, nagyon unalmas már ez a sok "én így gondolom, én így mondtam, én ilyen fantasztikus és "jómunkásember" vagyok" ökörségek. Mindenki elmondta a véleményét, AKKOR????
    Szerintem egyesek nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire meg lehet bántani valakit. Monday a te blogodon volt olyan, hogy az emberek írogattak, hogy lekoppintottad a 17 éves kiscsaj által készített sminket a minap? Volt ilyen balhéd? Lehetett volna.... De a a többség nem olyan, hogy megszólja a másikat. Mindenki azt csinál, amit akar a saját blogján.
    Több tiszteletet Erzsi felé!!!! A kritika rendben van, de ami itt folyik már gusztustalan. Aki ezek után sem veszi magát észre és tovább írja a hülyeséget, azon már semmi sem segít.


    Erzsi, legalább a statisztikai mutatók az eget verik ma, biztos, hogy a tiéd a legolvasottabb blog jelenleg LOL

    VálaszTörlés
  48. De én ezt már nem Erzsinek írom! Szerintem egyáltalán nem értitek. T_T Ha nekem is címeztek valamit arra reagálni fogok. Bicsi-bocsi, de valaki, aki nem ismer mégis, hogy a büdös francba kéri számon rajtam azt, hogy mit csinálok és állapítja meg hogy "biztos nem fogja fel az agyon iskolázott fejed".

    Nem tudom, hogy írtak-e ilyet, nem is érdekel úgy őszintén megmondva. Láttam azt a sminket, semmi koppintás nem volt benne, de ha ettől bárki jobban alszik, akkor felteszem azt a változatot, amit másfél éve csináltam. Az enyém totál másmilyen, kicsit jobban arra akartam rámenni, hogy anatómiailag jó legyen, nem lett az, mert nekem így tetszett. A koponyák közt lennie kell némi hasonlóságnak, vagy nem tudom, guglizattok rá hány hasonló koponya van, aztán lássatok csodát, vagy előbb vegyetek hozzá egy pár szemet is.

    VálaszTörlés
  49. Hát igen , a statisztikai mutató 3X annyi mint átlagosan de kivételesen nem örülök, hogy ilyen téma generálta :(

    Ha egy sminkes bejegyzésemnek lenne ekkora sikere,én lennék a legboldogabb bloger :)))

    VálaszTörlés
  50. Mara: pont ez az! Azt se tudod ki az, akkor miért foglalkozol vele? Ha hülyeséget írnak, nem kell rá válaszolni, mert az csak olaj a tűzre és szegény Erzsi meg csak olvassa a veszekedést!
    Mindenki képzelje bele magát ebbe a helyzetbe! Én nagyon nem szeretném, hogy ilyen legyen a blogomon!
    Leírtad a véleményedet, Erzsi megfontolja, az meg, hogy más miket ír utána... Nem kell magyarázkodnod!

    Azt a sminket csak példának hoztam, hogy bármibe bele lehetne kötni. Nem?
    (Amúgy szerintem a "lekoppintottad a sminkemet" dolog nagyon óvodás, mert magadnak sminkelsz, hogy senki ne lássa? Vagy felteszed a blogra, hogy más is inspirálódjon? Ha füstös szemet csinálok, akkor milliónyi lányt utánozok? - na szóval én ilyennel nem fogok jönni soha, de más még mondhatja, mert ezt a legkönnyebb).

    Na de látod? Máris félreértettél, szerintem direkt és támadásnak veszed a dolgot, pedig az csak egy nagyon jó példa volt, hogy inkább ne fikázzuk a másikat, mert olyan egyszerű a másikba belekötni...

    Meg őszintén? Lesz*rom a sminkeket, én ruhamániás vagyok :D

    Csak egyet kérek mindenkitől, aki egy kicsit is tiszteli E BLOG ÍRÓJÁT: ne folytassátok ezt a vitát, mert semmi értelme. A másikat támadni a legkönnyebb, főleg alaptalan dolgokkal.

    Nagyon sajnálom Erzsi, hogy egy pár hónapos bloggal már ilyen problémáid vannak, nagyon remélem, hogy nem veszi el a kedvedet a blogolástól ez. Teljesen átérzem a helyzetedet, pedig tényleg nem ismerlek.
    De gondolj arra, hogy senki nem akart megbántani! Caloz és Monday sem! Csak kritikát mondani a másikról nem egyszerű, fogadni meg nagyon rossz. A követőid hősiesen harcoltak az igazadért, ez sokat jelent szerintem :)

    VálaszTörlés
  51. Nem vettem direkt támadásnak. Csupán kifejtettem a szerintem létező különbséget mielőtt még valaki tényleg megtalál ezzel [is]. Imádom az embereket. Komolyan.

    Amúgy nem élvezem, ha veszekedés van, mert utálom; fikázni sem akartam soha senkit [nem is szoktam]. És igen, talán engem bánt a legjobban az, hogy mégis sokan ezt hiszik, pedig igazán nem vagyok olyan. Ellenben nem fogom szó nélkül hagyni, ha hülyeséget írnak rólam.

    Amúgy anno a hasonlóságot a sminkek között, mint már írtam, nem én vettem észre, nem is érdekelt volna különösebben.

    Nekem sem kell ez. Minél többet írok, annál inkább lesz olyan, aki totálisan félre fogja érteni. T_T

    VálaszTörlés
  52. Viktóriának igazan van abban, hogy ez Erzsi blogja és azt csinál itt amit ő akar,és igen meg kell neki adni a tiszteletet.Erzsi szeretnék emiatt bocsánatot kérni tőled.
    Calo(z) imádom a blogod és azt is ahogy leírod mindenről a véleményed egyenes és határozott.
    Monday blogos munkáját egy percig sem vitatom,csak a vélemény nyilvánítását.Bár ezek szerint ehhez se lett volna jogom.Csak vannak dolgok amit én se tűrök el.
    Végérvényesen befejeztem az itteni kommentet!!!!!

    VálaszTörlés
  53. Imádom blogodat :) ne törődj senkivel :)

    VálaszTörlés