2011. október 27., csütörtök

NARS



   Már nagyon rég kinéztem a Nars márka Orgasm árnyalatú pirosítóját, külföldi blogokon csak pozitív véleményeket olvastam, de mivel csak külföldön kapható és még élőben nem találkoztam vele mindig a kívánságlistám aljára csúszott. De mikor láttam magyar beauty bloggerináknál mint például Kriszti  és Vanda blogján , (sajnos mikor a Vanda bejegyzése megjelent én már megvettem a pirosított , pedig  nagyon jó lett volna ha kicsit előbb ír róla vagy én rendelek később : D) eldöntöttem én is megveszem, mert bízom a lányok véleményében és jó képeket készítenek.

Amit rendeltem :
- NARS Super Orgasm arcpirosító
- NARS Duo Eyeshadow Exotic Dance  szemhéjfesték
- NARS Long-wear eyeliner Rue De Rivoli, szemceruza (zöld színű)

És a bónusz darabom amiért Kriszti a felelős :D , mivel nála láttam és nagyon megtetszett az Urban Decay aranyszínű szemcerkája az Eldorado. Végül is az egész vásárlást Kriszti remek posztjaira háríthatnám :DDD

Sminkes fotót már csak a farsangi időszakra ígérek, de csak akkor, ha addig utolérem magam.
De most egy tucat kép következik:

Felőltözve

És csupaszon :)




Az árnyalat isteni, csak a sok csillám :(

Ilyen pici mind kettő




A kis mostoha , aki nem Nars :)

 
Csoportkép




Annyira szépek :)

Az arcpirosító nagyon pigmentált , de könnyen eldolgozható. Ez az árnyalata a világos bőrűeknek kiváló választás, mivel természetes, egészséges külsőt ad az arcnak.Én sajnos a Super változatát rendeltem meg ami  kristálycukor nagyságú csillámokkal van tele, de nem számít szilveszter előtt vagyunk :D

A szemhéjfesték ugyancsak remek minőségével bizonyít, hogy nem volt felesleges pénzkidobás megvenni.
Nagyon finom textúrája van, nagyon szép a fénye nem csili-vili, hanem selymes, nagyon-nagyon szép, teljesen a szemekre vonzza a figyelmet.

A szemceruzák egy szóval jellemezve olyan mint a beton, ezt arra értem ha felvitted nem lehet még ledörzsölni sem , a szemfesték lemosóval átitatott vattakoronggal is néhány másodpercig cirógattam , hogy az alkaromról lejöjjenek amit a fotózáshoz vittem fel. Ilyen tartós szemceruzáim még soha nem voltak, a Nars egy kicsit jobb de lehet amiatt, hogy sötétebb a színe. És olyan puha mind kettő mint a vaj.

Az árakról, én a Hqhair-ról rendeltem , itt ingyenes a szállítás ( 8 nap alatt kaptam meg ) és sokkal olcsóbb mintha  Narscosmetic.eu -ról rendelném és ott  19 Euró csak a szállítás viszont vannak limitált paletták.
Az arcpirosító 20,5 , a szemfesték 23,5,  a ceruza 17 Fontba került, a szemceruza drágának tűnik de a minősége miatt nagyon megéri, képzeld el, hogy ahogy felrajzolod reggel , ugyanúgy találod este is, nincs maszatolódás, nem folyik el , meg lehet ezt fizetni ? Természetesen igen, ha Nars vagy Urban Decay szemceruzát választasz.


Nem is tudom mit kérdezzek most, még mindig a hatásuk alatt vagyok és ma este még MAC, nem bírom már lassan a gyűrődést, de megerőltettem magam .

Mit szólnátok egy szavazáshoz, a téma mi legyen a "Sminkes Karácsonyt !" :D című , ez évben utolsó nyereményjáték fődíjának márkája . Én MAC, Too Faced, Stila, palettákra gondoltam (egyre).
November közepén indulna , hogy december 13-án lezárhassam és még Karácsony előtt megkapja a nyertes.
Akkor most a nyereményjátékhoz kérek tippeket  (lakást, kocsit, led tv-t, külföldi utazást kérlek ne írjatok )
, és jövőhéten indítok egy szavazást.


11 megjegyzés:

  1. Jó jó, elviszem a balhét, fogd csak rám! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Kriszti!

    Most már könnyebb a lelkiismeretem, nem vagyok beteges vásárló, csak befolyásolható :D

    Ezért most rohanok olvasni a blogodat, soha nem lehet tudni alapon, hátha valami jó kis sminkcuccodat még nem láttam ...:DDD

    VálaszTörlés
  3. Jövőhéten tervezek írni egy Nars duó szhp-ről, szóval akkor majd kerüld a blogot! :D

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszen igazad van és így lesz :(

    Konkrétan melyik nap is jövőhéten ? :DDD

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, lehet hogy átcsúszik az azutáni hétre. :/

    VálaszTörlés
  6. gyönyörűek ezek a Nars termékek, nincs rájuk más szó :) a szavazást pedig jó ötletnek tartom. :)

    VálaszTörlés
  7. Kriszi :)

    ne csináld már , mióta írtad félóránként nézem a blogod , nehogy lemaradjak :D
    Két hétig nem tudok itt ülni és mobilnetem nicsen :(


    Flory :)

    Még egy OPIságos bejegyzés van hátra és utánna a sorsolás aminél a szavazásra ajánlott sminkcuccok fotóit is megmutatom, ez jövőhét szerda.

    Ja de még ezek előtt egy szuper Helloween -i bejegyzésre készülök, remélem lesz időm megcsinálni, nagyon nagy ötletem van ;)

    VálaszTörlés
  8. A "Sminkes karácsony" témájú nyereményjátékod fődíjának javaslom a TooFaced palettákból a Smokey Eye Collectiont, vagy a Naked Eye Collectiont.
    Én bármelyiket imádnám, ha enyém lehetne:) Nagyon vágyom rájuk :)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Mia!

    A Too Faced Smoky Eye 2011 palettát és egy remek szemhéjalapozót most lehet megnyerni, november 1-ig lehet jelentkezni :)

    Az oldalsávban megtalálod :)

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    Ó, tényleg:) Nálad indultam is a játékon :) Gyorsan megnéztem,mert már el is felejtettem. Mivel sem blogom, sem facebookom, így sokszor nem indulhatok bloggerek játékain. Marad a zárt kör résztvevőként. Én meg nem akarok csak azért csinálni egy blogot,hogy megoszthassam ott, oldalsávba tehessem,stb.

    Én olvasni szeretek,szeretlek titeket:)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép színei vannak ezeknek a termékeknek.
    A pirosító színe nagyon szimpatikus. visszafogott sminkhez tudom elképzelni. :)
    Jó kis bejegyzés.

    VálaszTörlés