2011. október 11., kedd

Egy kis körömlakk


   Kezdek beleszeretni a barna árnyalataiba, mondjuk így ősszel ez természetes is.
Mivel annyit még nem változtam, hogy barnás árnyalatú rúzst vásároljak első lépéskét körömlakkal kezdem.
Mikor elindultam vásárolni egy nude árnyalatra vágytam , még soha életembe nem volt nude árnyalatú körömlakkom.
Beléptem az üzletbe és nem néztem szét, nehogy elcsábítson egy rózsaszín vagy arany lakk, inkább a kedves eladóhölgy segítségét kértem , mutasson nude árnyalatokat .Kettő volt egy világos és egy sötét, én a világosat választottam de már akkor, ott éreztem lehet nem lesz jó , ezért kerestem egy "B tervnek" is nevezhető darabot ami egy gyönyörű világosbarna - bronzos színben testesült meg.
Az első nude szín nagyon tetszik csak annyi a gond vele , hogy teljesen azonos a bőröm színével és olyan mintha nem is lenne körmöm, így beletalálni ! Szóval ha egy alapozóról lenne szó oké, de így kissé furán néz ki, képzeljétek el a kezem csak ujjak, köröm nélkül.

A második az viszont kárpotól az első csalódásomtól is, annyira szép!
Mindkét szín nagyon tartós, 2 napot aktív mosogatással is kibír. De ez minden OPI körömlakkra elmondható és 2-3 nap után úgy is megunom a használt színt vagy ha nem is de  kezd megkopni, lemosom és újra festem.


mivel a körmöm nem fehér,a nude színű az ujjaimon nem ilyen szép     


Nude: OPI Samoan Sand
Barna : OPI DS Glow 036


Milyen barna sminkcuccaitok vannak ?


19 megjegyzés:

  1. szemhéjpúderem és rúzsaim, valamint szájkontúrceruzám. körömlakkban valahogy a barna nem az én színem, de a szememen például nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  2. mindkettő gyönyörű, de az a csillogó :) valami eszméletlen.

    VálaszTörlés
  3. gyönyörűek :) de amikor ezt olvastam : "Mindkét szín nagyon tartós, 2 napot aktív mosogatással is kibír." kicsit elképedtem,szerintem 2 nap nem olyan nagy idő. a tartósság inkább 4-5 nap,nem? főleg a magasabb árkategóriában. nekem most egy essence lakk bírta 6 napig,szintúgy aktív mosogatással és hajmosással :D

    VálaszTörlés
  4. Lehet a körmömmel van baj (nem tapad rá teljesen ) vagy nem tudom mi lehet az oka , de volt már olyan is, hogy amit délelőtt felkentem este moshattam le annyira megkopott a vége :(
    Az Opi-nál ez általában a 3.napon kezdődik, kivéve ami sok glittert tartalmaz.

    VálaszTörlés
  5. Nálam nem bírják a lakkok 2 napnál tovább és a 2 nap már 'soknak' számít :( Egész nap vizeskedek a szalonban így én erősen igénybe veszem a kezem és ezáltal a lakkokat is. Általában kiépítem magamnak zseléből és akkor elvagyok vele két három hétig, de persze hamarabb megunom. :) A NUDE az csodaszép O.o, hogy én mennyit vadásztam ilyenre...

    VálaszTörlés
  6. nekem egy OPI körömlakkom van, és 4,5 napig bírta tökéletesen :) na jó de mosogatás nélkül :D
    amúgy nagyon szép ez a 2 szín :)

    VálaszTörlés
  7. Mindkettő gyönyörű, bár nekem az a nude szín közelebb áll a szívemhez. :) Rúzsom, körömlakkom, szemceruzám és persze szemhéjpúderem is van barnában. :)

    VálaszTörlés
  8. Már amikor megírtam a kérdést, tudtam mindenkinek van valami, sőt több barna sminkcucca rajtam kívül.
    Csak én voltam eddig ennyire pink :DDD

    VálaszTörlés
  9. hát akkor úgy nálam csak nálam bírják ilyen sokáig :O az előbb nem belekötni akartam amúgy,remélem nem vetted annak :D velem is volt már sajnos olyan,hogy reggel felkentem és napközben pattogzott is le,na annak nagyon nem örültem,nem is tudom hogy gyárthatnak ilyet.. :/ na mindegy,éljenek az őszi lakkok! :D

    VálaszTörlés
  10. Nem , nem kötekedésnek vettem a megjegyzésed :),és megnyugodtam ,hogy nem vagyok egyedi eset a kopást illetően :)

    VálaszTörlés
  11. Jó lett az új design!:)

    A nude színek az én körmömön nagyon bénán néznek ki, mintha valami múmia lennék, vagy nem is tudom. Épp ezért a sötétebb árnyalatokat választom inkább.

    VálaszTörlés
  12. Szerintem csak meg kell szokni a nude lakkokat, és tegyél rá egy extra fényes fedőlakkot, azzal jobban kiemelkedik :) Én nagyon szeretem, rumlis időben adu ász mert nem látszik ha picit megkopott.

    VálaszTörlés
  13. úúú de gyönyörű a barnás-bronzos <3
    (Andi)

    VálaszTörlés
  14. Nalam az Opi 4-5 napig birja, ami az en kormeimnel soknak szamit. Mondjuk mosogatogepem van, igy mosogatassal meg nem avattam fel.
    Nekem mindket szin nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  15. Tényleg szeretem ezt a nude lakkot, de annyira egyszínű lesz a körmöm az ujjammal,hogy én még ilyet nem láttam :D, csak egy gondolattal kellene világosabb vagy sötétebb , de legközelebb megpróbálom fényes fedőlakkal, ez még nem jutott eszembe :)))

    VálaszTörlés
  16. Én egyszer vettem nude körömlakkot, és úgy jártam, mint te... :( Pedig amúgy de imádom a natúr és barnás árnyalatokat! :)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon szép ez a Samoan sand, ha a bőrszíntől kicsit jobban elütőt keresel,a Tickle-my France-y még szintén nagyon jó, kicsit talán szürkésebb és lilásabb.

    VálaszTörlés
  18. Gyönyörű ez a nude, Erzsike! :D Asszem szépen-lassan ráveszel, h ellátogassak a Hungária krt-i OPI-ba, ejnye. :D (még megvárom tán a csilivili karácsonyiakat, aztán lássuk a medvét! ;))

    VálaszTörlés
  19. Nekem egy nagyon hasonló árnyalatú barna Essence körömlakkom van.
    Én örülök ha estére nem kész katasztrófa a körmöm, tekintve, hogy asztalos tanuló vagyok. A műhely rendesen próbára teszi a lakkokat. :D
    (itt megjegyezném, hogy a Miss Sporty-Lasting Colour lakkok még így is simán kibírnak 3-4 napot°_°)

    VálaszTörlés