2011. október 5., szerda

Csapodár lettem ! ?

  Sziasztok!

Igen , ez az érzésem kezd lenni, hogy megcsalom a  kedvenc sminkmárkámat a Chanel-t és egyre jobban vonzódni a Too Faced termékekhez. Erre akkor eszméltem rá mikor napi szinten kezdetem használni a pirosítóját és szájfényét .


Ez egy igen hosszú,  hűséges kapcsolat volt  a Chanel- el, igaz néha félre kacsingattam a Dior-ra , Guerlain-re de ezek átmeneti flörtök voltak egy rúzs , egy alapozó vagy szempillaspirál formájában semmi komoly kötődés, ámbár a Guerlain nagyon minőségi és tetszetős darabokat készít.
De annyira szép színei vannak a Too Faced-nek, hogy ha a közelükbe kerülök nem tudok ellenállni (erre kellene egy tapaszt kitalálni, olyanra gondolok mint amilyen a nikotin tapasz, mielőtt bemennék egy parfümériába felragasztanám és nyugodtan próbálgathatnék a sztenderekről a csábítás legkisebb kockázata nélkül, hogy bármit is megveszek, így a család létfenntartását sem  veszélyeztetném ). A másik vonzereje az elérhetetlensége ha akkor, ott nem veszem meg ki tudja mikor járok még Sephora-ba, internetről nem ugyan olyan érzés rendelni, mondjuk az ellen sincs kifogásom de ha nem ismered a terméket , még nem láttad , nem fogtad kézbe akkor lutri,vagy bejön vagy nem és még pár nap a szállítás is . Ezért egyszerűbb ott és MOST megvenni.
Következzenek a MOST vagy soha érzés hatására elkövetett család és pénztárca ellenes gyönyörűségek ;)

De még előtte egy mini márkaismertető amit a Krémmániáról  kölcsönöztem:
1998-ban Jerrod Blandino és Jeremy Johnson által alapított amerikai sminkmárka, melynek fő jellemzői a játékosság, trendiség és innováció.
A Too Faced az Egyesült Államok egyik legmenőbb sminkmárkája, melynek rajongói között olyan hírességek vannak, mint Madonna, Britney Spears és Paris Hilton.
A Too Faced termékek Magyarországon egyenlőre nem kaphatók, de megrendelhetők több helyen is az interneten közepes áron.


    
                                         Too Faced : Natural Eye Neutral

 Természetes fénynél a színek :
  vakúval és a felsőrészen alapozó van alatta, szemmel látható a különbség a sötét színeknél :

A következő pedig egy alapozó alá - fölé való púder aminek az a szerep jutott, hogy a kráternyi pórusaimat optikailag csökkentse, 2 kép lesz látható az egyik tegnap készült , ott az alapozó fölé használtam és a mai kép itt alá és szerintem evvel értem el jobb hatást. De lehet is-is használni.


A tegnap készült kép:
És a mai kép:

A szemhéjfestékekből az 1. képen a Nude Beach és Honey Pot árnyalatát pazaróltam
a 2.képen pedig a Silky Teddy és Push-Up-ból veszett kárba kisebb mennyiség.

De lépjünk is tovább a bejegyzés fénypontjaként a szempillaspirálhoz.
Gigantikus méretű keféje van ami megnehezíti a használatát, nagyon nehéz elkerülni, hogy ne érjen a bőrhöz nekem is csak félig fekve sikerült elsőre :D , de megéri vele szenvedni nagyon tartós, tegnap túlélt 2 hagyma pucolást aprítással együtt és nem maszatolódott el, nem keményíti meg a pillákat ezáltal nem is fognak töredezni (az olyan szempillaspiráloktól óvakodjatok ami beton merevé teszi a szempillákat, mert egy idő után letörnek vagy kihullanak az ilyenektől !)


A méret szemléltetésére még egy kép:


Szerintem megéri az árát , 5000 Ft körül mozog de holnap bejegyzés lesz olyan külföldi webáruházakról ahonnan rendelni lehet nálunk nem kapható sminkcuccokat.Bizonyára sokan ismeritek is őket.


 Végül pedig egy kép arról, hogy mennyire nehéz kiválasztani a megfelelő képeket , mert szeretném, hogy előnyösen nézzek ki és a sminkecske színei is élethű színekben pompázzon.
Egyszerre fotóztam és mindegyiken annyira más vagyok.

Ja és a pulcsim új :) 2 ezer volt, piacon vettem  és imádom.
Készülök a hétvégi Glamour-napokra, Coin, Westend, Aréna az útvonal,  nagy bevásárlást tervezek .... a fiaim részére :)


Megy valaki "vadászni" a hétvégén ? Ha igen hová ?
Kinek melyik szín tetszik a szemfesték palettáról ?
Mi a véleményetek a képek láttán  pórus csökkentő púderről és a szempillaspirálról ?


6 megjegyzés:

  1. úgy utálom hogy itthon nincs Too Faced, annyi mindent kipróbálnék tőlük, föleg szemhéjpúdereket=(mivel fortuna sose szeret, ha egyszer csinálnál blogsalet akkor előre stipstop!:D

    VálaszTörlés
  2. az egész paletta csodaszép színekből áll :) a púderre nagyon kíváncsi vagyok, csinálnál majd egy tesztet róla? :)

    VálaszTörlés
  3. A "tegnap készült kép" nagyon tetszik!
    Tudtam én, hogy jól áll neked az erősebb szemkontúr;)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van most egy Too Faced spirálom, nagyon szeretem, de nem dúsít, csak hosszabbít. De ez... Ez NAGYON tetszik. MEgjegyzem magamnak és ebben a hónapban úgyis megyek Too Faced workshop-ra a Spehora jóvoltából, gondolom ott lehet majd ilyet vásárolni.

    A smink jól áll nagyon, a felsődre rögtön felfigyeltem, de drágábbnak néz ki :p Nagyon jó!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll neked ez a rúzs!

    VálaszTörlés
  6. Wow... Jok a kepek, jo a termek es latom design valtas is volt;-)
    Ennyi meglepi egy helyen:-)

    VálaszTörlés