2015. december 15., kedd

Shiseido - Full Lash Volume Mascara

Sziasztok!


      Az ünnepek közeledtével a takarítás, menü összeállítás, vásárlás, bevásárlás után elgondolkodunk (ha marad erőnk gondolkodni) mit vegyünk fel, hogyan sminkeljünk.


     Én a szemeimet szeretem kiemelni.Sminkes tudás, tehetség nélkül, világos színű, krémes szemhéjfestéket kenek fel vékonyan a szemhéjamra, alapozó a szemem alá (most ezt használom és imádom), majd a zselés tus (Bobbi Brown) és e zseniális sminktechnika kivitelezése után a -körömlakkok után-  legkedvesebb sminkcucc következik: a SZEMPILLASPIRÁL.
A Shiseido új, Full Lash szempillaspirált valamikor ősszel vettem, a megjelenés után nem sokkal.
Eddig a Lancome szempillaspirálokra esküdtem, a Diornak is sikerült pár igazán jó spirállal kedveskednie nekem, de a nagy szerelem sok éven át a Lancome maradt.
Nem szaporítom a szót, betértem a Westendben lévő Marionnaud parfümériába, kipróbáltam a tesztert, tükörbe nézve döbbenten néztem mennyi és mekkora szempilláim vannak!
Nincs póklábhatás, nem keményíti meg a pillákat, nem  maszatolódik, annyi, hogy nekem a meleg vizes lemosás nem ment. Ment, de rettenetesen maszatolt.Szemfesték lemosóval pillanatok alatt lejön, én inkább ezt választom.
Az ívelt kefével gyerekjáték a pillák tövét elérni és gyors cikk-cakk mozdulatokkal végig húzni a festéket rajtuk. Ami még számomra nagyon fontos, nem csíp. Extra-extra érzékeny a szemem, így mára ez a legelső szempont ha szempillaspirált vásárolok.

Az ára. Nos, nem a legolcsóbb, de vannak sokkal drágábbak is.Nem emlékeztem mennyiért vettem, rákerestem és 8290 Ft. Elsőnek drágának tűnhet, de ezzel "biztosra mentem", nem dobtam félre mert elégedetlen voltam vele és nem vettem 3 másik szempillaspirált, kijelenthetem megérte az árát, főleg, hogy Joy napok alkalmával vettem.
A szempillaspirállal egyszerre jelent meg a Shiseido- Full Lash szempillaszéruma, ezt akkor nem vettem meg, de a karácsony előtt mindenképp szeretném megvenni, ha marad ennyi kis plusz pénzem. :D Elégedett, sőt nagyon elégedett voltam a Realash-al, de az a fránya kíváncsiság nem hagy nyugodni, kíváncsi vagyok a Shiseido szérum hatására is, ára  azonos a Realash árával.




5 megjegyzés:

  1. De rég olvastam nálad smink termékről! Orulok ennek a bejegyzésnek! :)

    VálaszTörlés
  2. Most a Lancome Baby Doll-t nyúzom. Ha elfogy és nem felejtem el akkor teszek vele egy kísérletet. Én is örültem a sminkes posztnak. :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, én is hiányoltam a felső-katagóriás smink termékekről szóló bejegyzéseket, mert annak idején emiatt figyeltem fel a blogra. Számomra ez a sok körömlakk unalmas.

    VálaszTörlés
  4. Jól hangzik a leírásod, s szívesen megnéztem volna egy sminkben a hatását !

    VálaszTörlés
  5. Really interesting post...thx for sharing! xx

    VálaszTörlés