2014. április 13., vasárnap

SKIN QR ORGANICS - CLARIFIQUE Hidratáló arckrém

Sziasztok!

      Ma egy szuper arckrémet szeretnék ajánlani azok számára akiknek problémás, pattanásos arcbőre van.
Ez a krém, maga a megváltás!
Az fenti képen olyan termékeket láthattatok amit a pattanásos arcbőr  kezelésére próbáltam, régi termékek, a blog írása előtt/ blog írás kezdetén vásároltam ezeket, már a kidobni valók között volt, de rég készülök egy  bejegyzést írni  azokról a termékekről amik nálam nem váltak be, így megőriztem őket egy dobozba.
Nagyon sokáig problémás volt az arcbőröm, kb. 36 -37 éves koromig. Rengeteg terméket, márkát kipróbáltam és mind kidobott pénz volt.
Ezek a kísérletezgetések bizony nagyon sokba voltak,  ha csak 6-7.000 Ft.-ba  is kerül egy krém, nem említem a drágábbakat, nem válik be, az kidobott pénz, majd jöhet egy másik, ami ugyancsak lutri, hogy beválik-e?
A Skin QR Organics Clarifing krémet több mint 1 hónapja használom. A krém állaga krémes-gél, olajmentes, nagyon hamar felszívódik a bőrbe, használata utána a bőr száraz marad. A pórusok mérete jelentősen csökken és nem csak átmenetileg, egész nap kitart. Én reggelente használtam alapozó alá, az arcbőröm így sokkal simább volt, átlagosan 6-7 órát száraz maradt, nem zsírosodott ki, ami eddig páratlan eredmény!
A krém kiemelkedő tulajdonsága, a PÁRATLAN GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÁSA valamit sebgyógyítás gyorsító összetétele is félelmetesen gyors! Rosaceás bőrre is kiváló lehet.Bármilyen sebem nagyon lassan gyógyul, csúnyán belevágtam a mutató ujjam körmén a körömágybőrbe, tettem rá a krémből és 3 nap alatt eltűnt a seb, begyógyult teljesen, ami normál esetbe 5-6 nap lett volna.
Mikor a krémet használni kezdtem, volt két kis piros, kezdődő pattanás az arcomon, nem túlzok a krém használata után 2-3 órával már szinte észrevehetetlen volt.
Miután mindent elmondtam a krémről még néhány gondolat, tetszik a pumpás kiszerelés, így nem kap levegőt, nem szennyeződhet a krém,  az úrtartalma 60 ml, ami napi egyszeri használatnál, saccolva 2 hónapig elég. Az összetétele is tetszik, noha mára nem vagyok megrögzött bio/natúr termék rajongó (fontosabb a hatásfoka egy-egy terméknek), de az igazság az, hogy sokkal szívesebben kenem a bőrömre a természetes alapanyagokat tartalmazó termékeket.
A krémről  részletes ismertető, ára  itt olvasható.
Illetve még itt írtam a márka egy remek darabjáról, itt képekkel is illusztráltam a krém hatását.


A krémet tesztelésre kaptam, de nem ez befolyásolta gyulladáscsökkentő, sebgyógyítóhatását, hanem a remekül összeállított olajmentes formula a hatékonyság kulcsa. Nyugodt szívvel ajánlom a terméket!  :)

2 megjegyzés: